FOTODAGBOEK: We beginnen gewoon weer opnieuw!
5 nov 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 4

FOTODAGBOEK: We beginnen gewoon weer opnieuw!

Hoi! Het is maandag. We beginnen weer aan een nieuwe week en ik begin de week weer met een nieuw weekoverzicht. Vanaf de zomer heb ik dit eigenlijk niet meer gedaan. Ik vond het wel even leuk om af te wisselen met kletsartikelen. Toch wilde ik het nu gewoon weer eens doen, dus we beginnen weer opnieuw met het fotodagboek. Ik ga proberen vanaf nu dit gewoon weer elke week op te pakken! Kijk je mee naar onze afgelopen week?

Maandag had ik een heleboel afspraken. Ik werkte daarom de ochtend een uurtje vanuit huis voordat ik naar mijn afspraken ging. De rest van de dag heb ik nog een beetje kunnen werken. Ik deed niet echt iets heel bijzonders verder, wel plaatste ik bovenstaande afbeelding op insta story’s. Ik kreeg heel veel reacties van jullie dat jullie ook wel de gouden tip zouden willen weten om stekjes harder te laten groeien. Maar helaas, ik heb zelf ook nog geen idee.

Dinsdag na het avond eten nog even bankhangen. De dinsdagen zijn sinds twee weken echt mijn vrije dagen. Ik doe niks aan de blog, het enige wat ik heel af en toe doe is het beantwoorden van de mail. Dit geeft echt een stukje rust, heel erg fijn. Ook dat ik gewoon tegen mensen kan zeggen: ik ben vrij vandaag, morgen zijn jullie de eerste haha

Deze ochtend werd ik heel rot wakker en ik bleef hier de hele dag een beetje tegenaan hangen. Wel vervelend, maar ik besloot in de avond om toch gewoon te gaan sporten. Ik kan daar dan zo tegenaan hikken, maar heb eigenlijk nog nooit gehad dat ik achteraf spijt had wanneer ik een uurtje heb gesport.

Woensdag in de ochtend werkte ik even. Ik maakte onder andere een fashion shoplog voor jullie (heb je deze al gezien?). Om 12 uur haal ik Senna van school en rijd ik met hem naar de winkels. Ik wil even aandacht aan hem besteden en we eten iets samen. Echt zรณ fijn, moeten we echt vaker doen. Sophia is nog bij de opvang, vandaar dat ik lekker alleen met Sen ben.

We lopen nog even langs de hema en ik zie dit vest voor Soof. Ik twijfel maar neem het niet mee. Het is typisch iets wat ik op een moment heel erg leuk vind, maar over een tijdje misschien niet meer.

Ook gaan Senna en ik nog even langs de bibliotheek. Sinds kort doen we dit bijna elke week en de kinderen vinden het zo leuk. Ik ben ook zo trots op Senna en hoe leergierig hij is, dit had ik eerder helemaal niet zo in de gaten.

In de avond gaat Senna zwemmen en we eten tegenwoordig daarom ook in de sportschool. Het zwemmen is om 17.00 uur en het is die dag altijd heel erg haasten. Fijn dus om daar gewoon na het uurtje zwemmen direct te kunnen eten. Meestal eten we salade, maar dit keer hadden ze ook stampot.

Ik heb niet zo veel over de donderdag te vertellen haha. Behalve dat het een vrij normale dag was. Volgens mij was het ook deze dag dat ik het met onder andere Tamara (themommydiaries) erover had dat er vaak zo makkelijk wordt gedacht over bloggen en vloggen. Ik zat later nog te denken: alleen met het editten van een vlog ben ik al zeker drie a vier uur mee bezig. Om het nog maar niet te hebben over schrijven van artikelen, netwerken, contacten en dergelijke. Trouwens: de humor is: nu ik dit artikel schrijf lak ik dus mijn nagels ๐Ÿ˜‰

Vrijdagย gaan we naar mijn zus! Zo fijn daar. Ik kan daar doen wat ik wil en de kinderen rennen wel rond. Een soort tweede huis zeg maar. Heerlijk. Senna bleef trouwens logeren.

Zaterdag ga ik in de ochtend met een vriendin koffie drinken. Zo fijn dat soort momentjes. We willen dit dus vaker gaan doen haha, elke week ofzo ๐Ÿ˜‰

En daarna ga ik naar mijn zus om Senna op te halen. Mijn nichtje maakt lekkere koffie voor ons. Oh zo gezellig.

En we spelen een spelletje! Ik speel dus nooit spelletjes maar heb met Senna afgesproken dat we dit vanaf nu elke vrijdag avond samen gaan doen

Nieuwsgierig naar hoe de rest van onze week eruit zag? Vergeet dan zeker niet om de weekvlog te bekijken! Weekvlog: Chaotische week en Boodschappen

Zo. En nu is het zondagavond en ik heb het koud haha. Ik vond het vandaag overigens wel meevallen omdat de zon lekker scheen. Hebben jullie ook gelezen dat het aankomende week weer een stuk warmer gaat worden? Bizar eigenlijk he? Het is november! Dan hoort het gewoon bar koud te zijn. Hoe dan ook, ik ga dit artikel met jullie afsluiten. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie van dit soort foto overzichten vinden. Juist doen? Of lekker afwisselen met kletsen? Ik ben benieuwd en lees het graag terug in de comments. Bedankt voor het lezen en heel veel liefs voor jullie!!

Reacties

 • Marlous

  Ik vind de afwisseling met de ‘kletsberichten’ juist heel leuk ๐Ÿ™‚

 • Angelique

  Wat leuk om je weekoverzicht weer eens te zien. Ik vind beide wel leuk, je kletsartikelen zijn namelijk ook erg leuk om te lezen. Geen voorkeur hier dus!

 • Pytsje

  Wat een goede en leuke voornemens! Volgens mij ben je best goed voor jezelf aan het zorgen. En wat gaaf dat Senna de bieb zo leuk vindt. Haha die spelletjes herken ik wel, deden wij thuis niet zoveel. Jij wel? Merk nu dat m’n dochter van bijna 4 het wel erg leuk vindt dus voor Sint maar wat spelletjes, leuke memory en toren van Pisa voor kids.

 • Ilse Visscher

  Absoluut doen! Zo leuk om met je week mee te kijken! Kort, maar een duidelijk overzicht.

  Mooi dat kinderen zo leergierig zijn he en zeker als je dat zelf ook doorhebt! Knappe Senna!๐Ÿ’™
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Tag: Letโ€™s Get Very Personal!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.