Babyknuffelen en het verhaal van de Dixie :(
29 jan 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 15

Babyknuffelen en het verhaal van de Dixie :(

Goedemorgen! Tijd voor weer een heel nieuw overzicht van onze afgelopen week! Een week die begon met kleien en een bezoek aan het tuincentrum. Het eindigde met een fijne relaxte zondag!

Maandag breng ik zoals altijd eigenlijk eerst Sophia naar de peuterspeelzaal. En wat blijkt: alle juffen zijn ziek! Gelukkig is het wel goed opgelost en is er genoeg vervanging. Fijn is dat de vervanging ook bekend is bij de kindjes, dat scheelt weer!

Help, mijn kind wil elke dag kleien. Het begint in de ochtend al als Sophia wakker wordt dat ze er om vraagt. In de middag zit Sophia lekker te kleien en kan ik heel even wat werken.

Ook dinsdag mag Sophia weer lekker naar de peuterspeelzaal. Kijk die leuke haarbandjes, die kregen we onlangs van Zenner (deze zijn uit de nieuwe collectie!). Echt schattig.

In de middag komt een vriendin van ons langs en ze blijft eten. Ik vind het zo leuk om te zien hoe gezellig Sophia en Sen het altijd vinden wanneer er mensen langs komen.

Woensdag gaan we naar het tuincentrum. Ik vind het altijd fijn om daar rond te wandelen en Sophia kan er fijn spelen.

Hebben jullie dat ook altijd dat wanneer je iets wil inpakken je natuurlijk weer net te weinig papier afknipt? I know, niet slim, maar gebeurt mij heel vaak haha.

Doen jullie al mee met de winactie waarmee je een Kurio Kindertablet kan winnen?!

In de avond breng ik Senna naar atletiek. Hij vindt het zo leuk en ik ben eigenlijk heel blij dat hij het zo leuk vindt! Zo kan hij goed zijn energie kwijt.

Van donderdag heb ik helemaal geen foto’s. In de middag zie ik uit het niets vlekken voor mijn ogen. Vaak betekent dit niet veel goed maar ik heb toch altijd de hoop dat het vals alarm is. Maar helaas. Halverwege de middag val ik in slaap en ben ik niet meer wakker te krijgen. Gelukkig kan vin de kindjes opvangen.

Vrijdag ga ik met een moeder van school en de kindjes naar de Monkeytown. Die zit hier sinds kort in Ede. Oh ik houd er totaal niet van. Ik kreeg reacties over dat ik ging sporten na een migraine aanval, maar geloof mij: naar een krijspaleis gaan na migraine is nog véél erger. Maar goed, de kindjes vermaken zich mega goed en dat is dan wel heel erg fijn.

Wanneer ik eindelijk naar huis kan en de straat in rijd, zie ik gewoon een Dixie staan ongeveer naast mijn voordeur. Ik kon echt mijn ogen niet geloven haha. Nog even dacht ik dat er elk moment iemand achter vandaan kon springen die mij zou vertellen dat het een grapje was. Maar dat was het dus niet. Echt zo raar. Hier een eindje verderop zijn ze aan het schilderen, maar dat is echt een stukje verderop, dus waarom dat ding nou perse naast mijn voordeur moet staan is mij een raadsel. Ik kan wel degene bereiken die dat ding heeft geplaatst en volgens hem heeft hij opdracht hiertoe gehad van de schilders (fijn, dankjewel). Verder geef ik Vincent de opdracht dat ding zo snel mogelijk weg te halen. Wat een ellende. Ik kreeg overigens de vraag via social media waarom ik het zo erg vond dat dit ding naast mijn deur stond: het is gewoon smerig en ik wil het niet naast mijn voordeur. Punt.

De rest van de dag neem ik een vlog op die je bovenstaand kan aanklikken. Heb jij hem al gezien? En vergeet niet duimpje omhoog te doen 😉

Jeej zaterdag is mijn allerliefste vriendinnetje jarig Senna gaat naar mijn vader en Soof gaat lekker met mij mee.

Ik wilde eigenlijk een uurtje blijven omdat Sophia moe is, alleen uiteindelijk blijven we er gewoon de hele middag.

Oh en we mogen weer heerlijk knuffelen met Jason, wat een leuk kind. Dus Stef mocht je nog oppas zoeken 🙂 Wel echt een mini kopietje van zijn vader trouwens.

Zondag ga ik sporten en ik ben echt blij dat ik geweest ben. Ik heb mijzelf voorgenomen gewoon weer twee keer per week te gaan, doordat ik thuis ben beweeg ik al vrij weinig dus dit is gewoon heel goed voor mij. Verder ga ik in de middag met Senna hardlopen. Dit is dus echt een aanrader om eens met je kind te gaan doen!! Ik zal er binnenkort ook nog eens apart over schrijven, echt te leuk.

Dit was het weer voor deze week. Tot volgende week

Oh en ik ben even benieuwd: wat zou jij nou eigenlijk doen als er zo’n smerige Dixie naast je huis staat?

Reacties

 • MamaMinke

  Ik ben benieuwd naar het krijspaleis. Binnenkort eens kijken. En die dixie voor de deur? Ik zou direct de schilders hem weg laten halen of het bedrijf bellen en hem op laten halen. Maar goed bij mij zal hij dan ook echt in de tuin staan op mijn grond. Misschien vanwege de wind dat ze hem wat beschut wilde zetten? Al blijft het vreemd.
  Onlangs geplaatst door MamaMinke: Bullet journal Action; mijn eerste indruk!

  • Saskia Hardeman

   De schilders waren er helaas niet meer en het bedrijf die het heeft neergezet wilde het niet komen doen. Dus dan maar zelf. Ja, denk inderdaad dat ze het beschut wilde zetten alleen is het dan nog raar, want er zijn veel meer plekken dichterbij.

 • Marieke

  Ik zou er ook niet bepaald vrolijk van worden als er een dixie bij mn huis zou staan. Snap helemaal waarom je er boos om werd.

 • Sandra

  Ik snap heel goed dat je niet op die dixie naast je voordeur zit te wachten. Wel echt raar dat ze die zomaar plaatsen zonder overleg…
  Onlangs geplaatst door Sandra: DOUTZEN SPORT BY HUNKEMÖLLER – LEGGING EN TOP + WINACTIE

 • Sylvia -alovelyadventure

  Ik moet ook geen dixie voor de deur hoor. Gadsie zo vies. Balen dat je telkens zo’n hoofdpijn/migraine aanvallen hebt. Hopelijk kom je er snel achter wat het nu precies is of wat het triggert. Een vriendin van mij had ook een soort migraine aanvallen omdat ze bril nodig had. Toen ze dagelijks een bril ging dragen waren de hoofdpijnen ook weg.
  Onlangs geplaatst door Sylvia -alovelyadventure: About last week.. week 4-2018

  • Saskia Hardeman

   Dat is wel een goede dat je dit zegt trouwens. Ik moet al heel lang mijn ogen weer eens laten opmeten, ik heb het idee dat de sterkte van mijn lenzen weer veranderd is. Thanks!!

 • Iris

  Ik zou er ook flink boos door worden! Inderdaad bellen en net zo lang klagen tot ze hem vanzelf weghalen.

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt, alleen ging er een weekend overheen en zo lang kon ik niet wachten haha.

 • Tamara

  Even los van de inhoud van je blog: Ik merk dat ik je weekoverzichtjes steeds minder vaak bekijk omdat ik me kapot erger aan dat youtubefilmpje. Die dingen starten namelijk automatisch met spelen (niet pas na aanklikken!) en het is onmogelijk om ‘m snel te vinden tussen alle foto’s om ‘m weer uit te zetten. Bovendien heb ik ‘m al gezien omdat je ‘m al eerder gepost hebt, dus ik snap de toegevoegde waarde ook niet zo. Ik denk ook dat het je kijkcijfers bezoedelt, want het lijkt dan net alsof alle mensen die je weekoverzicht lezen je filmpje (nogmaals) kijken. Lijkt me ook niet wenselijk toch?

  Is het niet wat handiger om ipv het hele filmpje een link te plaatsen?

  • Saskia Hardeman

   Hoi, thanks voor je reactie, oh dat is vervelend. Is mij nog nooit opgevallen? Dacht dat het na aanklikken pas zou zijn. Ik ga er even naar laten kijken, volgens mij telt hij het kijken van filmpjes overigens nooit meerdere keren. Ik zet hem er tussen omdat ik het een weekoverzicht volledig vind maken.

   • Hilde

    Ja viel mij ook al op 😉 Moet gelijk het geluid ook uitzetten omdat ik ineens je stem hoor, en niet om je stem maar als ik zelf muziek luister geeft het zo’n storing.

   • MamaMinke

    Bij mij speelt hij hem niet automatisch af. Het filmpje. Dus ligt misschien aan de instellingen van de browser?
    Onlangs geplaatst door MamaMinke: Dagboek #4: rustig aan doen en vaak naar de action

 • Rachel

  Een tijdje terug waren ze bij ons aan de riolering aan het werken. Steeds van die grote vrachtwagens voor de deur, de wc waar soms water uit spoot en een mega chemische lucht die in huis hing (gelukkig geen putlucht). Je moet dus maar zo denken, het kan altijd nog erger. Al is een dixie zo vlak naast je deur wel vervelend. Konden ze hem niet 10m verder plaatsen of op een parkeerplekje of zoiets?
  Onlangs geplaatst door Rachel: Weekly Diary #22 –

  • Saskia Hardeman

   Haha ja het kan altijd erger 🙂 Ja honderden plekjes waar die kan staan, een hele parkeerplaats en allemaal muurtjes en heggen, alleen hij stond naast mijn deur haha

 • Mathiske

  Nou zon dixie hoefde ze ook echt niet bij mijn deur neer te zetten hoor. Gatverdamme!

  Na de migraine als het gezakt is ging t sporten bij mij niet super maar was ik er wel weer even uit. Gewoon even wat voor jezelf doen.
  Onlangs geplaatst door Mathiske: #babyVanDerDonk| Week 27

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.