Filmen en hulp gevraagd!
4 mei 2016 Lifestyle 16

Filmen en hulp gevraagd!

Hoi! Na een hele lange tijd heb ik weer eens een filmpje voor jullie. Eerder heb ik dit al eens gedaan maar ben er toen mee gestopt. En toch vind ik het super leuk om te doen en wil ik het graag weer oppakken!

Dus vandaag weer eens een filmpje. Nu allemaal massaal gaan kijken natuurlijk haha ๐Ÿ™‚ Oh en uiteraard duimpjes omhoog! ย Ik hoop dat jullie het leuk vinden en mij willen helpen bij de vragen die ik stel in het filmpje. Ik zou dit echt ontzettend waarderen.

Het plan is trouwens om vooralsnog elke woensdag een filmpje te plaatsen. In de ochtend zal er een filmpje online komen in de vorm van bijvoorbeeld een vlog, en in de middag om 15.00 uur zal er een blogartikel online komen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een filmpje van mij te zien en ben heel benieuwd wat je er van vindt! Laat zeker een reactie achter, ik lees het heel erg graag! Veel liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,ย Bloglovinย ,ย Facebook,ย Instagramย en/ofย twitter?

Reacties

 • Mama Lifestyle Blog

  Ik vind eigenlijk alles wel leuk. Misschien een vlog van een dag uit jouw leven, een uitstapje dat je met de kinderen maakt, een shopvlog en inderdaad over jouw prenatale depresseie. Ik begrijp heel goed dat jouw blog jou een hele fijne afleiding geeft. Ga zo door! Dit filmpje is alvast een goed begin voor het vloggen!

 • MARIJKE

  Zo leuk om je een keer ‘in het echt’ te zien. Leuk dat je filmpjes gaat maken! Knap dat jij jezelf zo open durft te stellen. Ik zou het stiekem veel te eng vinden voor een camera. Misschien dat ik ooit (lekker veilig) kookfilmpjes ga maken haha. Ik zou het leuk vinden om shoplogs e.d. te zien!

 • Neelke

  Hoe leuk om een filmpje van je te zien! Echt leuk om je even ‘in het echt’ inderdaad te mogen bekijken. Ik vind het een superleuk idee dat je (weer) gaat filmen, en vind het ook een mooi idee om iets meer over je prenatale depressie te vertellen. Dat lijkt me een moeilijk onderwerp, maar met een filmpje word het wel erg persoonlijk. Qua video’s, pfff, ik vind het altijd leuk om te zien hoe andere mensen hun dag beleven en indelen, dus vloggen is misschien leuk?

  • Neelke

   Oh en wat heb je trouwens een prachtige uitstraling!

  • Saskia Hardeman

   Dank voor je leuke reactie ๐Ÿ™‚ Vloggen lijkt mij ook heel erg leuk en wil ik binnenkort zeker eens gaan proberen.

 • Lin

  Leuk meis! Ik vind filmpjes sowieso leuk om te kijken en ik denk dat shoplogs, maar ook leuke vlogs met de kindjes en momenten uit het dagelijkse leven het erg goed doen!
  X liefs Lin

 • Karen

  Ik vind het heel leuk om je een keer te zien, hoe je praat en zo. Grappig, want zo had ik je me ook voorgesteld. Ik ben niet zo dol op shoplogs e.d. Maar dat is persoonlijk, dus als jij het leuk vindt, moet je het vooral doen ๐Ÿ˜‰

  • Saskia Hardeman

   Wat leuk dat je mij ook zo had voorgesteld haha ๐Ÿ™‚

 • Eline

  Leuk dat je weer een filmpje hebt gemaakt ๐Ÿ™‚ Je hebt een prachtige uitstraling dus zeker mee door gaan! Ik vind vlogs met een dagje uit je leven heel erg leuk om te zien.

 • Lisanne

  Leuk dat je filmpjes gaat maken, ik vind vlogs leuk maar kookfilmpjes ook, shoplogs eigenlijk alles wel. Ik denk dat je daar ook niet echt zorgen over hoeft te maken. Reviews misschien via een filmpje is ook leuk. Wel vond ik het geluid wat aan de zachte kant. Even als positieve feedback hoor, ik had het geluid helemaal open staan en moest me behoorlijk concentreren om je te verstaan. Weet niet of de rest hier ook last mee had? Verder erg leuk en ik kijk uit naar je volgende video. Fijne zonnige dag liefs Lisanne

  • Saskia Hardeman

   Dat is een hele goede tip Lisanne, dankjewel! Ik denk dat ik ook vrij zacht praat in dit filmpje. Ik ga er zeker op letten de volgende keer!

 • Hanna

  Wat leuk dat je nu al een filmpje hebt gepost. Ik had nog niet eerder een filmpje van jou gezien. Ik zou het wel leuk vinden om een vlagdag uit jouw leven te zien. En wat over je depressie lijkt me ook interessant, zo te horen heb je al genoeg vragen om daar een filmpje over te maken. Veel succes met filmen :).

 • Rosanne

  Wat een leuke video! Ik kijk uit naar de volgende ๐Ÿ™‚
  Ik heb wel een paar leuke ideetjes voor video’s die ik graag van jou zou willen zien.
  Misschien kan je een filmpje maken over je studie en werk als verpleegkundige (daar ben ik als HBO-V student wel benieuwd naar ;)) een vlog van een gemiddelde dag bij jullie thuis, een home tour, een filmpje over hoe je dagelijkse make up eruit ziet of een leuke DIY.
  Hoop dat je wat aan deze ideetjes hebt haha.

 • Iris

  Leuk dat je het filmen weer oppakt, ik ga zeker kijken! Zelf vind ik het leuk als er veel afwisseling is tussen onderwerpen, dus de ene keer een persoonlijk verhaal, dan weer een shoplog, een vlog enzovoorts, een beetje een mengelmoes. Op die manier kom je er ook zelf achter wat je het leukst vindt om te doen.

 • Eva

  Super leuk om je zo in het ‘echt’ te zien. Je komt heel natuurlijk over! Dus ik zou zeggen, vooral lekker door gaan en filmpjes maken over de dingen die jij het leukst vindt! Liefs!

 • Nina Simplynspecial

  Leuk, een video! Zo krijg je toch nog een beter beeld bij iemand als je ook de stem kunt horen ๐Ÿ™‚ ben benieuwd wat we allemaal kunt verwachten.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.