Even kletsen: spannende week
7 sep 2016 Lifestyle 3

Even kletsen: spannende week

Vandaag wil ik gewoon even met jullie kletsen. Gewoon even vertellen wat er momenteel in ons leven speelt en hoe het allemaal gaat! Ik klets lekker van mij af en hoop dat jullie het leuk vinden! Kijk je gezellig mee?

Wie mij volgt op social media zoals  Instagram  en Snapchat (twinkelbella) weten wel hoe het momenteel gaat en dat Vincent een paar dagen weg is om te klimmen. In deze video zal ik vertellen hoe dit voor mij en de kindjes is. (ik zit trouwens een beetje met het geluid, die is niet al te best, ik ga eens uitzoeken hoe ik dit kan verbeteren, tips zijn welkom).

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

  • Simpel,met een snufje liefde.

    Ik snap dat je het spannend vind en hoop dat alles goed gaat. Ik vind het wel een heel goed initiatief om dit te doen voor een doel.

  • Iris

    Ik kan het me heel goed voorstellen dat je het niks vindt dat Vincent gaat klimmen, ik vind zelf een klimwand al heel angstaanjagend 🙂

  • Nesrin

    Wat jammer dat die stichting ermee is gestopt. Snap dat je het klimmen eng vindt en ik vind het knap dat jullie elkaar hierin vrij laten.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.