Essence So Glow Cream To Powder Highlighter #10 Look On The Bright Side
10 sep 2014 Beauty Make up 25

Essence So Glow Cream To Powder Highlighter #10 Look On The Bright Side

Ik ben dol op highlighters. De glans die het aan het gezicht kan geven vind ik zo ontzettend mooi. Toen ik deze highlighter dan ook in de schappen zag staan wilde ik het gelijk uitproberen. Dit is namelijk een highlighter die van creme zich transformeert tot poeder. Ik probeerde het uit en vertel je vandaag wat ik er van vind! Kijk je mee naar deze highlighter?

Deze highlighter vond ik nieuw in de schappen. Wat mij direct aantrok was dat deze highlighter een crème is welke eenmaal aangebracht verandert in een poeder. En ook al heb ik het liefst mijn highlighter direct in een poeder, ik was toch erg nieuwsgierig. Hieronder zal ik je snel meer vertellen over dit product.

Essence Soo Glow Highlighter

Essence Soo Glow Highlighter

Verpakking en ingrediënten

De highlighter zit in een plastic doosje met kliksysteem. Het kliksysteem werkt niet altijd even gemakkelijk aangezien ik het doosje niet altijd even makkelijk open krijg. Wel handig aan de verpakking vind ik dat deze transparant is. Zo zie je direct welke kleur je te pakken hebt. De verpakking oogt goedkoop, en dat is het ook.

Essence Soo Glow Highlighter

10 Look On The Bright Side

In totaal zijn er in het nieuwe assortiment twee cream to powder highlighters en twee blushes. Naast de highlighter die ik je vandaag laat zien zijn er ook nog de kleuren Soo Blush (blush), So Glow (highlighter)en Sweet as a peach (blush).

Essence Soo Glow Highlighter

Essence Soo Glow Highlighter

Swatch

Het product voelt zacht aan en smeert gemakkelijk uit. Zelf vind ik het fijn om een paar stipjes boven mijn jukbeen aan te stippen en uit te smeren. Ook kan deze highlighter gemakkelijk worden gebruikt voor bijvoorbeeld het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken.  De highlighter heeft een koele zilveren shimmer, ik vind het mooi!

highlighter

Bovenstaand kan je zien dat ik de blush boven mijn jukbeen draag. De glans vind ik erg mooi.

Essence Soo Glow Highlighter

Conclusie

Wat een leuke toevoeging weer. Vaak zijn de highlighters van dit merk erg mooi maar het kan ook tegenvallen. Deze highlighter valt niet tegen indien je van een mooie subtiele highlighter houdt met een mooie shimmer. Het gebruik is makkelijk, het blijft gedurende de dag prima op haar plek en het ziet er ook nog eens erg mooi uit. Dit is overigens het eerste product wat ik gebruik welke van een crème verandert in een poeder. En ik moet zeggen dat het mij goed is bevallen. Zeker voor de prijs van € 2,89/ 4 gram is dit product een aanrader.

Heb jij weleens een cream to powder highlighter of blush gebruikt? Wat vind je er van?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Denise

  Ziet er inderdaad ontzettend mooi uit! Subtiel, maar toch erg aanwezig! <3

 • Esra

  Heel mooi! X

 • Yudeska

  Heel mooi effect! Zeg lekker glowy

 • Marion

  Ik gebruik op dit moment echt helemaal niks op mijn gezicht. Alleen dagcrème, natuurlijk. Straks in de winter als ik weer heel bleek ben, dan zal ik wel weer wat gaan gebruiken. Ik moet nog helemaal gaan uitvinden wat bij me past. Ik ben zo iemand van bam, foundation erop en klaar. Dat kan beter natuurlijk 😀 Ik zou dit niet zo heel snel gebruiken denk ik.

 • Cheyenne

  Waar ik woon heb ik deze highlighter nog niet kunnen vinden, jammer! Hij ziet er mooi uit!

 • irene

  Ziet er mooi uit! Liefs irene

 • Mandy

  Hij is heel mooi! Leuke foto’s heb je gemaakt.

 • Eva | Realitijd

  Staat je supermooi! Mooie foto’s ook 🙂

 • Mirne

  Ik vind hem erg mooi! Ik moet eerlijk bekennen dat ik sowieso maar weinig highlighter gebruik.

 • Daniëlle

  Wat een goede pigmentatie! Ik zou hem graag willen shoppen 🙂

 • Linda

  De highlihgter ziet er echt prachtig uit en de glans vind ik ook erg mooi!

  • Linda

   Zoooo m’n autocorrectie heeft zwaar problemen met het woord highlighter haha

 • Esmée

  Wat een mooi product! Ik heb nog nooit een cream to powder blush of highlighter gebruikt, maar wel eens een cream blush van essence. x

 • saarenzo

  Lijkt me mooi! Al heb ik liever een wat warmere kleur. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Kim

  Wat een supermooie glans! Ziet er erg goed uit!

 • Infinity

  Ziet er goed uit!
  Mooie glans inderdaad!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Iris

  Wel mooi, maar highlighter is niet echt mijn ding.

 • Manon

  Zo dat ziet er echt heel erg mooi uit

 • Ryanne

  Wat een mooi product zeg, staat je heel goed 🙂
  zoiets wil ik eigenlijk ook nog kopen voor bij de verzameling haha
  Liefss

 • Nesrin Day Cup of Bla Bla Bla

  Gaaf! Ik vind dit erg mooi.

 • bymarlayne

  Prachtige highlighter!

 • Teddy

  Wauw, het effect van deze highlighter vind ik echt mooi!

 • Petra

  Tjonge, ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar dit product, het ziet er heel erg mooi uit!

 • Jana

  Ooh ik vind hem heel mooi! 🙂

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een mooie glans geeft deze highlighter 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.