EEN WEEKEND WEG ZONDER GEZIN (HEERLIJK!)
3 mrt 2020 Lifestyle Mama 6

EEN WEEKEND WEG ZONDER GEZIN (HEERLIJK!)

Wanneer je mij volgt op instagram dan heb je het vast al gelezen: ik ga aankomend weekend zonder gezin weg! En alhoewel er ik hier enorm naar uitkijk, is het altijd wel een beetje een dingetje wanneer je zonder gezin weg gaat. Voor mij is het niet de eerste keer, dus ik ben al wat gewend haha. 

Gambia

Twee jaar geleden bijvoorbeeld ging ik met een vriendin die stewardess is, mee naar Gambia. Dat was een heel eind weg, en dat voelt natuurlijk wel even gek wanneer je zo ver van je gezin weg bent. Maar hoe dan ook: Het was fantastisch! Net in de dagen dat ik weg was, werd Sophia goed ziek (griep). Dat was wel even sneu, het liefste wil je dan je kind natuurlijk bij je hebben. Toch kon ik het gelukkig wel van mij afzetten en wist ik dat er heel goed voor haar gezorgd werd.

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Dit keer ga ik alleen naar Soest. Ik zal verblijven bij Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen voor een welness en yoga weekend. Het programma heb ik inmiddels al gezien en het ziet er goed uit! Naast dat er natuurlijk aan yoga wordt gedaan, is er ook heel veel vrije tijd. Aan deze tijd mag zelf invulling worden gegeven. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om te genieten van welness in het hotel, maar kan je ook erop uit gaan. 

Via instagram ga ik jullie dit weekend natuurlijk op de hoogte houden. Zijn er nog speciale dingen die jullie zouden willen weten? De kinderen heb ik inmiddels ook verteld dat ik er niet zal zijn dit weekend. Senna zijn eerste reactie was: maar mama, dat kan toch helemaal niet. Zo lief! Ik zal hen natuurlijk ook ontzettend missen, maar voordat ik het weet ben ik gewoon weer lekker thuis

Ben jij weleens weggeweest zonder gezin? En hoe vond je dit?

Reacties

 • Joyce

  Heerlijk, ik ga graag met je mee;) geniet er lekker van je hebt het verdiend! X

 • Naomi

  Dat moet heerlijk zijn! Geniet, zou ik zeggen!
  Onlangs geplaatst door Naomi: De vrije dag

 • Joyce - SomedayTodayNL

  Ah dit lijkt me echt heerlijk! Geniet ervan!
  Onlangs geplaatst door Joyce – SomedayTodayNL: Today Tries | M&M pindakaas

 • Lilian

  Wat lekker zeg even eruit! Ik ben nog nooit weg geweest zonder gezin en ik weet ook niet zo goed waar ik naartoe zou moeten (en met wie). Laatst was m’n man een paar dagen weg en toen was dochterlief erg ziek. Hierdoor mistten we onze ‘meidendagen’, dus moest hij daarna maar weer een paar dagen weg en hebben we toch nog die meidendagen gehad haha 🙂
  Onlangs geplaatst door Lilian: MM#01 | Ga lekker de tuin in!

 • Jootje

  Geniet ervan!

 • Vanessa

  In de twee jaar dat ik mama ben, ben ik nog nooit weggeweest zonder mijn gezin. Ik zou graag wel eens een nachtje (of meerdere, haha) op hotel gaan, maar dat is vooral omdat ik dan eens zorgeloos zou kunnen slapen. Geniet van je weekend!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.