Een weekend weg met de kinderen (veel foto’s)
19 mrt 2016 Mama 24

Een weekend weg met de kinderen (veel foto’s)

Een weekend weg met de kinderen lijkt heel leuk (en dat is het ook) maar het kost ook best veel tijd en energie. Ik vind het daarom heel belangrijk dat de plek waar we naartoe gaan kindvriendelijk is en er veel te doen is voor onze fanatieke kleuter van vier.

Zoals jullie al weten hebben wij een paar weken geleden een heel fijn bezoekje gebracht aan CenterParcs Vossemeren. Ik had er al over geschreven in het artikel waarom kinderen op CenterParcs willen wonen. Ik heb bewust eventjes gewacht met een verslagje van dat weekend zodat het voor jullie natuurlijk ook leuk blijft om te lezen ๐Ÿ™‚ We maakten uiteraard een heleboel foto’s en ik maakte een selectie die ik vandaag aan jullie laat zien.

Center Parcs

Evergreenz

Op vrijdagavond kwamen wij op het park aan en konden we gelijk een lekker hapje gaan eten. Wij aten in het buffet restaurant Evergreenz. Het leuke aan dit restaurant is dat er ontzettend veel keuze is, maar dat het allemaal ook nog eens biologisch en verantwoord is. Zelfs Sophia kon daar een Olvarit potje krijgen, echt ideaal. Oh en er is ook nog eens een speciaal kinderbuffet met patat en pannenkoeken: een groot feest.

Ons huisje

Foto’s van het huisje heb ik niet echt gemaakt. Maar ik kan hier wel bij vertellen dat ik het huisje heel knus vond en de bedden heerlijk sliepen. Omdat Senna best een beetje moest wennen hebben we de tweede nacht een bed uit de andere kamer naast die van ons geschoven. Zo hadden we drie bedden naast elkaar, reuze gezellig en Senna kon gerust slapen.

Center Parcs

Ontbijt

Ook ontbijten deden wij zaterdag en zondag ochtend in Evergreenz. Ook bij het ontbijt is er erg veel keuze en het liefste wilde ik alles wel proberen. Behalve het engels ontbijt dan, ik ben daar nooit zo gek op. Senna daarentegen was dol op de gebakken spek.

Center Parcs

Center Parcs

Action Factory

De reden van ons bezoekje aan het park de Vossemeren was de Action Factory. Deze was namelijk nieuw en wij mochten er een kijkje komen nemen. Wij kregen een rondleiding en daarna mochten de kindjes alles uitproberen. Helaas was niet alles geschikt voor onze zoon, maar hij had al meer dan genoeg plezier met de race autos en de trampoline! Een ideaal plekje indoor om kinderen (en ouders) te vermaken.

Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs

Nonna’s

Tussen de middag waren wij uitgenodigd om een hapje te komen eten bij Nonna’s. Wij waren er al eens langs gelopen en ik vond het er al zo ontzettend gezellig, leuk en kindvriendelijk uitzien. Toen wij er dan ook gingen lunchen voelde Senna zich ook al direct thuis. Ook hier was een buffet met heerlijk eten en konden we zelf onze lunch samenstellen. Ook kon Senna als toetje zijn eigen ijsje maken, dit vond hij echt geweldig! Hij heeft er zelfs twee gemaakt ๐Ÿ™‚

Center Parcs

Wandelen

Het weekend dat wij in Center Parcs waren was Senna net een week goed ziek geweest en was Sophia ook niet helemaal in haar hum. Zaterdagmiddag hebben we daarom gewandeld in de middag en hebben daarna beiden kindjes op bed gelegd. In de avond zouden we namelijk naar een piratenfestijn gaan en wij wilden graag dat de kindjes dan uitgerust zouden zijn.

Center Parcs

Piratenfestijn

Het piratenfestijn was een soort show en diner in 1. Senna zat vanaf het eerste moment al te stralen omdat hij het zo “gaaf” en “cool” vond. Er werd gezongen en gedanst en terwijl dit allemaal gebeurde werd er echt pirateneten zoals patat en kipkluiven geserveerd. Omdat Sophia aan het einde rond 21.00 uur duidelijk aangaf naar bed te willen zijn we eerder weer terug gegaan naar ons huisje. Als het aan Senna had gelegen waren wij gebleven.

Zwemmen

Op zondag zijn we direct na het ontbijt gaan zwemmen. Even twijfelden we nog omdat Sophia na het ontbijt in Evergreenz alweer moe was maar we zijn toch gegaan. En wat was het leuk. Sophia vond het echt heerlijk om zo rond te dobberen en het was zo fijn om haar te zien genieten. Senna ging met zijn papa van de glijbanen en zo, terwijl ik lekker met Soofje in het babybad verbleef.

Center Parcs

Center Parcs

Naar huis ๐Ÿ™

Zondag avond hebben wij nog een hapje gegeten in Evergreenz voordat we naar huis gingen. Wij hadden namelijk geen zin om eerst naar huis te moeten gaan en dan nog te moeten koken en dergelijke. We gingen heel vroeg op de avond zodat we ook niet al te laat naar huis zouden gaan. Even twijfelden we nog om een nachtje te blijven. Vooral ik wilde dat heel graag want ik zag de lange terugreis in de avond niet zo zitten. Maar uiteindelijk hebben we toch maar besloten om naar huis te gaan.

Center Parcs

Voor mij was het echt jaren geleden dat ik naar CenterParcs ben geweest. Ik vond het dan ook heel leuk om hier een kijkje te hebben mogen nemen en om te zien hoe ontzettend leuk het is voor kinderen. Vooral voor Senna was het ge-wel-dig. En dat is als ouder heel fijn om je kindje zo blij te zien.

Ga jij weleens een weekend weg?

.ย handtekening-saskia

Volg jij mij al viaย Facebook,ย Bloglovinย ,ย Instagramย en/ofย twitter?

Reacties

 • demallemolenmoeder

  Wat een leuke foto’s. Ziet er echt uit als genieten. Ik vind CenterParcs erg leuk en zeker ook voor kinderen. Even stap je in een andere wereld. De laatste tijd gaan wij wat minder maar een weekendje weg vind ik zรณ ideaal om even de batterij weer op te laden.

  • Saskia Hardeman

   Ja precies, je stapt even in een andere wereld ๐Ÿ™‚

 • Carlijn

  Superleuk artikel met leuke foto’s! Jullie hebben het volgens mij echt lekker gehad. Lachen dat Senna bij het ontbijt zo dol op het spek was. Goede eter ๐Ÿ˜‰ Ik ben nog nooit in CenterParcs geweest, maar nu ik kinderen heb, zit ik er weleens aan te denken zo’n soort vakantie te doen. Maar eerst in mei naar Turkije met z’n viertjes!

  • Saskia Hardeman

   Wat leuk dat jullie met zijn viertjes naar Turkije gaan zeg! En dat duurt geeneens heel lang meer ๐Ÿ™‚

 • Lisanne

  Ja wij zijn ook wel is een weekje in de vosssmeren geweest en wat vind ik het een geweldig park. Echt een weekendje weg doen we niet zoveel. Sterker nog eigenlijk te weinig. Beiden moeten we ook weer werken op maandag en ik kan geen vrij nemen op maandagen dan is de keuze snel gemaakt natuurlihk. Soms gaan we wel is een nachtje naar een hotel maar ook dat doen we te weinig je hebt me wel op een idee gebracht om is te gaan kijken. Fijn weekend liefs lisanne

  • Saskia Hardeman

   Misschien dat je nog iets leuks vindt, een nachtje in een hotel is ook heerlijk ๐Ÿ™‚

 • Simpel, met een snufje liefde

  Ziet er heel erg leuk uit! Ik zou ook wel weer een weekendje weg willen.

 • Sabrina

  Wat ziet het er leuk uit en je hebt ook mooie foto’s gemaakt viel me op!

 • Tineke

  Het ziet er erg mooi uit en klinkt als een geweldig weekend! Ik heb van vroeger ook geweldige herinneringen aan Center Parcs en hoop dit later ook aan mijn kinderen mee te kunnen geven!
  Liefs

 • Simone

  Toen wij er een weekend waren in Center Parcs, gingen we ook bij Nonna’s eten. En Mirthe kreeg daar van ‘Nonna’, meteen na binnenkomst een soepstengel. Nou toen was ze meteen verkocht hoor. Die heeft zitten stralen daar. Om zoiets kleins, maar dat is wel wat Center Parcs doet met kinderen!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja precies. Voor kinderen is alles heel speciaal omdat eigenlijk alles om hen draait. Heerlijk toch ๐Ÿ™‚

 • Els

  Wat een heerlijk! Wat hebben jullie veel leuke dingen gedaan! Ik vind het ook leuk om naar Center Parcs te gaan. In Januari waren we er een weekje. Helaas vind ik het wel wat duur :-(, anders zou ik vaker gaan :-).

 • Charlotte

  Heerlijk weekendje! Als het aan mijn man ligt dan gaan we elk jaar naar Center Parcs, voor mij hoeft dat niet zo eigenlijk.

 • Nicole

  De Vossenmeren is ons favoriete park! We gaan in september weer!

 • sandra

  Leuke foto’s! Wij gaan wel eens een weekendje weg. Ik ben nu toevallig bezig wat te boeken en dan ga ik samen met mijn moeder.

 • Fabian

  Zo te lezen was het super leuk. Ik weet nog goed dat ik vroeger ook altijd eventjes een weekendje weg ging of een weekje. Dat vond ik altijd een van de leukste momenten. Gewoon even ontspannen en leuke dingen doen met elkaar.

 • Cindy

  Wat een leuke foto’s. Ik ben zelf dol op bungalowparken, vraag me niet waarom hoor. Ik wil ook aan het eind van mijn zwangerschapsverlof een weekendje weg met de kleine man.

 • Iris

  Het klinkt echt heerlijk!

 • Ester

  Wat een mooie foto’s trek jij zeg!
  Ik dacht ook al meteen de plaats te herkennen, want wij zijn vorig jaar ook naar Vossemeren geweest. Helaas vond ik het niet zo’n topper. (Wel grotendeels omdat ik op dat moment zwanger was en me niet top in mn velde voelde.) In elk geval … iets met te veel buikvet, schimmelnagels en frietgeur in het zwembad :’).

  • Saskia Hardeman

   Dankje ๐Ÿ™‚ Oeh die frietgeur klinkt niet zo fijn. Mij is het niet opgevallen maar als je zwanger bent kunnen dat soort dingen vervelend zijn inderdaad.

 • Nesrin

  Mooie foto’s!
  Ik riep altijd dat ik nooit naar Center Parcs zou gaan want ik vind het veel te duur voor een vakantie in eigen land, dan zou ik liever met dat geld naar het buitenland gaan. MAAR…ik moet zeggen dat het mij best chill lijkt en ook voor de kiddo’s, die zullen zich echt goed vermaken.

 • heidi

  Wat een fijne weekendje heb je gehad meid.
  Wat mooie foto’s zijn het.

 • Piraat Shanty

  Leuk om te horen dat jullie het leuk vonden op vossemeren. En dan vooral op ons piratenschip. Bedankt voor de mooie foto in je artikel. Heb je misschien nog zulke pareltjes van onze piratenshow?
  Groetjes
  Piraat Shanty, Bones en kapitein Elba

  • Saskia Hardeman

   Hoi, dankjewel voor je leuke reactie ๐Ÿ™‚ Helaas heb ik alleen de foto’s die staan in het artikel. Groetjes

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.