DIT ETEN WIJ DEZE WEEK!
10 dec 2020 Gezondheid Mama 0

DIT ETEN WIJ DEZE WEEK!

Ja.. Daar gaan we weer. Wat eten we deze week? Ik vind het altijd lastig. Maar het helpt mij tegenwoordig om van tevoren te bedenken wat wij gaan eten. Ik zorg dan dat alles in huis is, en heb er dan geen omkijken meer naar. Of in ieder geval: ik hoef niet meer per dag te bedenken wat wij willen eten. Voor deze week het volgende op de planning! Oh en de foto is een grapje he 😉

Omdat we inmiddels al halverwege de week zitten zal ik vertellen van afgelopen dagen (maandag tot en met woensdag) wat wij hebben gegeten. En van de aankomende dagen wat er op de planning staat.

Maandag

Op maandag probeerden wij voor het eerst vegetarische biefstukjes. Ik marineerde deze (olijfolie, knoflook, ketjap, zout en peper en honing). Hier maakte ik rijst bij en peultjes, mengen met creme frache, en klaaar. De vega biefstukjes waren lekker! Ok, ze smaken uiteraard niet exact als biefstuk. Maar de structuur vond ik heel goed! En dat is een van de belangrijkste dingen vind ik altijd aan vega vlees.

Dinsdag

Yes! Wij aten pizza! Meer een organisatorisch dingetje.. Ik had diepvriespizza’s besteld en deze pasten niet allemaal in de diepvries haha. Die diepvries van mij zit zo propvol. Wij eten eigenlijk altijd de Cheese Union Pizza en Chicken bbq.

Woensdag

Voor vanavond (ik schrijf dit woensdag middag) staat er pasta op het menu. Verse pasta van de AH (tortellini) met een Carbonara saus waar ik veel groenten in doe. Onder andere prei, paprika, champignons.

Donderdag

Voor deze dag: zoete frietjes, vegetarische kaassnitzel en groenten. Welke groenten ben ik nog niet over uit. Ik denk spinazie of boontjes.

Vrijdag

Wij eten vrijdag niet thuis! We gaan vrijdag naar de Intratuin. Voor de kinderen neem ik (koude) pizza punten mee en wat broodjes. Voor mijzelf weet ik nog niet. Waarschijnlijk ga ik zelf ook gewoon aan de pizza 🙂

Zaterdag

Op zaterdag eten wij altijd brood. Wel lekkere broodjes van de bakker 🙂 Dit vinden wij lekker makkelijk om zo een dag niet te hoeven koken.

Zondag

En op zondag Nasi! Mijn man maakt de lekkerste met alles erop en eraan. Ik kan mij daar echt vol aan eten. Vaak maakt hij ook veel zodat we nog extra hebben om in te vriezen of voor volgende week 🙂

Heb jij nog leuke tips voor ons menu van volgende week? Ben heeel benieuwd en ik lees het graag hieronder in de comments!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.