10 x De állerleukste KLEUTERUITSPRAKEN! (HILARISCH)
1 sep 2020 Kinderen Mama 1

10 x De állerleukste KLEUTERUITSPRAKEN! (HILARISCH)

De allerleukste kleuteruitspraken. Mijn kinderen kunnen er wat van. Ik vind het echt geniaal wat er uit die kleine mondjes tevoorschijn kan komen. Zelf deel ik regelmatig het een en ander in mijn Instagram Story’s, maar ik was ook heel erg nieuwsgierig naar die van jullie! Ik plaatste daarom een oproepje op facebook en deel tien van de reacties met jullie! Lees je mee?

Loopfietsje

Simone: Gister toevallig een leuke van mn Mn 4 jarige dochter: we kwamen langs een klein meisje op een loopfietsje waarop mn Mn dochter roept: kijk mama zo een wil ik ook! Ik vertelde haar dat ze daar te groot voor is, haar benen zijn daar te lang voor. Maar daar had ze wel een oplossing voor: dan doe ik het gewoon met mn Mn tenen, die zijn wel kort!

IJsklontjeskoud

Sonja: Mijn dochter is nu 10 maar toen ze kleuter was en het was koud zei ze altijd: het is ijsklontjeskoud (ipv ijskoud)

Niet te laat komen!

Laura: Ging mijn dochter (bijna 3) brengen naar de peuterspeelzaal en met afscheid zei ze: “Niet te laat komen he mama”

De geslagen oppas

Jessica: Onze oppas is geslagen. Daarom hangt de vlag uit. (Even later was hij ontslagen)

Wat doe jij hier?

Linda: Een heleboel leuke, maar kort geleden zei een nieuw kindje tegen mij aan het eind van de dag: wat doe jij hier eigenlijk?

Luisteren naar de afspraken

Stefanie: Mijn dochter van bijna vier als iets niet gaat zoals zij het wilt, Neeeeeeee mama dat is de afspraak.

Gewoon terug oppompen

Inge: Ik legde aan de zoon (3) uit dat hij op het voetpad moest lopen en niet op straat, want dan kan er een auto tegen ons rijden en ben je plat. Antwoord : “Is niet erg mama, gewoon terug oppompen”

Snottie

Gitte: Toen mijn zoontje net 3 was en zijn zusje net geboren mocht hij meehelpen van de kraamzorg met de eerste keer in bad doen. “En Levi is je zusje weer goed schoon?” Levi: “nee echt niet.. die snottie zit er nog aan” (snottie was de navelstreng)

Oeps

Bibian: Mam ik zie aan jouw buik dat ik een broertje krijg! Uhm thanx lieffie enne nee mama is niet zwanger…ik ben helemaal blij met 2 kindjes.

Prive

Karin: Rutte op tv samen met de ukkies gekeken zegt de oudste de andere dag: maar de PRIVE (premier) zei dat we afstand moeten houden….

Wat zijn jullie favoriete kinderuitspraken?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.