Celeb Challenge met Natasja van Beautyflamenatasja.nl
4 okt 2014 Overige 10

Celeb Challenge met Natasja van Beautyflamenatasja.nl

Goedemorgen meiden, vorige week nam ik een filmpje op die ik vandaag ga laten zien. Klik snel verder dan vertel ik je wat de Celeb Challenge inhoudt!

Natasja heeft mij een tijdje terug benaderd met de vraag om samen te werken. Dit leek mij ontzettend leuk en samen hebben we de Celeb Challenge bedacht. Dit houdt in dat Natasja mij een opdracht heeft gegeven een look na te maken van een Celeb. De look die ik mocht namaken is van Madonna. Dit is dan ook wat ik jullie vandaag ga laten zien. Ik ben overigens geen expert en ik wil niet aan jullie vertellen hoe het moet. Het enige waarom ik dit filmpje heb opgenomen is omdat ik het leuk vind met make up bezig te zijn!

Het is mijn eerste filmpje waarbij ik een look ga maken dus ik hoop dat jullie niet heel hard voor mij gaan zijn 😉 Ik vond het in ieder geval wel super om te doen.

Zijn jullie benieuwd welke opdracht ik Natasja heb gegeven? Neem dan zeker een kijkje op haar Youtube kanaal en klik hier om direct naar het filmpje te gaan.

Fijne dag allemaal! En ik ben benieuwd wat jullie van het filmpje vonden. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat in de comments.

handtekening-saskia

Ik zou het super leuk vinden als je zou willen abonneren op mijn Youtube kanaal. Dankjewel 🙂

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv