Catrice Palette Blaze Of Glory
26 jan 2016 Beauty Make up 13

Catrice Palette Blaze Of Glory

De limited editions heb ik een tijd lang in de schappen laten staan. Ik heb namelijk genoeg make-up, en iets moet wel heel bijzonder zijn, wil ik het kopen. Toen er onlangs een hele mooie actie was bij het Kruidvat kon ik het dan toch niet laten om dit mooie palette te laten liggen! Vandaag de swatches!

Catrice Palette

Catrice Palette Blaze Of Glory

Misschien dat je de paletten al in de winkels hebt zien liggen. Ik begreep dat ze vrij snel waren uitverkocht in andere winkels. Maar zoals altijd heb ik met onze Kruidvat heel erg veel geluk! Ik kon er zelfs twee mee naar huis nemen. Eerder had ik voor de schappen staan twijfelen, want ik had het niet nodig. Toen er een actie was met twee producten voor zes euro kon ik ze niet laten liggen.

Catrice Palette

Spons applicator

Het palette zelf voelt stevig aan en is vrij gemakkelijk te openen. Er zit een sponsapplicator bij het palette. Zelf gebruik ik deze enkel en alleen voor de swatches. Wat ik zelf heel fijn vind en een groot voordeel is de grote spiegel die het palette bevat. Ideaal!

catrice

Nude tinten

Het palette heeft zo op het eerste oog erg mooie nude tinten. De eerste rij is vrij licht, en zoals je ziet is de tweede rij een stuk donkerder! Ik vind de kleuren echt mooi en net weer iets anders dan anders.

Catrice Blaze Of Glory

Catrice Blaze Of Glory

Swatches

Hoe enthousiast ik ook was over de kleuren, zoals je ziet vallen de swatches toch een beetje tegen. De bovenste rij is de eerste rij van het palette, en de onderste foto, de tweede rij. Vooral de eerste kleuren lijken heel erg met mijn huidskleur weg te vallen. Het pigment vind ik daarentegen best ok. Er had in de eerste rij alleen wel wat meer variatie mogen zijn.

Catrice Blaze Of Glory

Conclusie

Ondanks dat de swatches iets lijken tegen te vallen, vind ik de kleuren eenmaal aangebracht best mooi. Zoals ik al zei vind ik het jammer van de lichte tinten, maar de donkere tinten zijn best ok. Leuk voor een doordeweekse look!

Dit palette is Limited Edition en te koop bij het Kruidvat voor 7,99.

Wat vind jij van dit palette?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Juliette - Tjuly

  Leuk jou look ermee te zien, mijn mening/ervaring was het zelfde over het palette..
  ):

 • Manon

  ik vind het er best leuk uitzien

 • Mariska

  Je hebt er wel hele mooie foto’s van gemaakt! Zonde dat de kleurtjes een beetje tegenvallen.

 • Lindsey Beljaars

  Hmm vind het niet echt een vernieuwend palette en zal hem zelf dan ook niet kopen. Wel een fijne review!

 • Nina Simplynspecial

  Jammer dat het pigment wat tegenvalt. Ik vind het effect op je ogen wel mooi. Ik hou van dit soort kleurtjes!

 • Sheila

  Ik vind hem al gaaf om de titel ‘Blaze of Glory’. Doet me denken aan Bon Jovi en dat scoort altijd 🙂

  De kleuren vind ik mooi zoals ze er uitzien, maar het is toch altijd afwachten of het nog zichtbaar is op een donkere huid.

 • Anita

  Ik vond de pigmentatie ook niet echt goed dus heb hem laten liggen!

 • Eva

  Je hebt er een mooi look mee gemaakt, Saskia! Ik had hem ook gezien in de winkel maar ik heb hem uiteindelijk toch laten liggen omdat ik vond dat ik nu wel genoeg nude paletten had 😉 Liefs!

 • Hilde

  Ik vind het wel een mooie look geworden! Maar ik zou ‘m toch niet kopen, gebruik dan liever mijn Sleek Oh So Special palette 🙂

 • Pepie

  Dit lijkt me een handig every- day palette, maar ondanks de prijs zou ik hem niet kopen. Ik heb namelijk al heel veel van dit soort kleuren. De verpakking vind ik trouwens prachtig!

 • Margo

  Jammer dat het zo tegenvalt, voor die prijs. Ik heb meerdere nude paletten die goedkoper waren waar ik enthousiaster over ben dan jij, haha! Maar je look staat je wel prachtig 🙂

 • heidi

  Wat een mooie palette is het.
  Super mooie kleuren is het

 • makeuptutorial.nl

  Hey Ella, ik vind dat de look je echt super mooi staat!

  xoxo Zoë Rachella

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.