Budget Tip: Letter Ketting <3
14 nov 2017 Lifestyle Mama 5

Budget Tip: Letter Ketting

Wanneer je mij wat langer volgt weet je ook dat ik dol, maar dan ook echt dól, ben op sieraden. Ik draag elke dag sieraden en eigenlijk heeft elk sieraad voor mij wel een betekenis. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel erg mooi om een sieraad te dragen wat mij doet herinneren aan mijn kinderen. Bijvoorbeeld kettingen met een letter van hun naam word ik heel blij van. Onlangs stuitte ik op een super leuke budget tip die ik dan ook heel graag wil delen!

Luci Lucardi Letterhanger

Op instagram stories konden jullie mij al zien met de letterhanger en kreeg ik heel veel vragen waar ik deze heb gekocht. Dit bracht mij op het idee dat jullie het vast leuk zouden vinden als ik hier een artikel over zou schrijven.

Wat ik zelf zo leuk vind aan deze ketting is dat ik er eigenlijk al heel lang naar op zoek was. Ongeveer 1 a 2 jaar geleden zag ik al een dergelijke ketting, alleen kostte deze rond de 400 euro wat ik dan net even te duur vond voor een tussendoor cadeautje voor mijzelf. Deze ketting stond dus al heel lang op mijn lijstje en opeens zag ik het op de website van Luci Lucardi! Gewoon voor maar € 4,99 per letter. Wat ik zelf heel belangrijk vind is dat een ketting van zilver is. Ik kan niet tegen “nep sieraden” omdat ik hier gegarandeerd all over uitslag van krijg.

Nadat ik de bestelling had geplaatst was het natuurlijk even afwachten met wat ik zou krijgen. Hebben jullie dat ook dat wanneer je iets besteld wat niet duur is, dat je ergens verwacht dat het zal tegenvallen? Ik had dit nu best erg. Ik kon bijvoorbeeld op de website niet zien hoe de hanger bevestigd kon worden aan een ketting en was hier heel nieuwsgierig naar.

Maar natuurlijk: ik zou dit artikel niet schrijven als ik niet heel blij was haha. Want wat is het een prachtige ketting! Wauw! Door de letter heen kan de ketting bevestigd worden. De ketting hanger is vrij klein, wat ik zelf heel erg mooi vind. Ik heb zelf gekozen voor de letter s omdat dit leidt naar de namen van mijn kinderen Senna & Sophia. Er kan natuurlijk ook gekozen worden om meerdere letters aan een ketting te hangen. En wat ik ook weleens gezien heb is bijvoorbeeld twee kettingen met een verschillende lengte met daar een letter aan: ook super mooi!

Dit soort budget tips wordt ik zelf altijd heel erg vrolijk van. Zo kan je jezelf gewoon nog eens verrassen zonder diep in de buidel te moeten tasten!

Wat vind jij van deze ketting? Draag jij ook graag de namen van je kinderen?

Dit artikel bevat een product welke ik heb ontvangen van Lucardi Juwelier Nijmegen. Dit doet niets af aan mijn mening over het product, ik ben oprecht enthousiast!

Reacties

 • Lindsey Beljaars

  Ah wauw, wat een mooi en subtiel kettinkje!
  Onlangs geplaatst door Lindsey Beljaars: Hoe belangrijk zijn merken nu eigenlijk?

 • Anneke

  Ooooh, super mooi! Goede tip, zeg! 😉 Vind ik ook altijd mooi om kettingen van verschillende lengtes aan te hebben met daar dan zo’n fijn hangertje aan. Goeie smaak heb je 😉
  Onlangs geplaatst door Anneke: We survived the week(end! – photo diary #62

 • Marjolein

  Mooi idee 2 kettingen van verschillende lengte met aan beide een letter. Heel subtiel! Gaat op mijn lijstje voor de kerst… 😉

 • Rachel

  Ik heb de letters van mijn kinderen als kraamcadeau van mijn schoonmoeder gehad. Een brok in mijn keel kreeg ik ervan. Het kettinkje is helaas door kleine handjes gesneuveld, maar ben hevig op zoek naar een nieuwe, nu ze minder last hebben van het grijpreflex.
  Onlangs geplaatst door Rachel: De eerste verjaardag van mijn kind

 • Marloes

  Heel leuk, zoiets zie ik mezelf ook wel dragen. Ik ben normaal niet zo’n ketting drager omdat ik het snel too much vind, maar deze is mooi subtiel!
  Onlangs geplaatst door Marloes: Kan mindfulness mij helpen succesvol te zijn?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv