Bezoekje Intratuin & Shoplog
25 feb 2016 Lifestyle 20

Bezoekje Intratuin & Shoplog

Gisteren (woensdag) bracht ik samen met mijn ouders en Sophia een bezoekje aan de Intratuin. Het was voor mij alweer een tijdje geleden dus ik was erg benieuwd naar allemaal nieuwe (lente) spulletjes. Ik neem jullie gewoon mee en laat zien welke leuke dingetjes ik zag, en wat ik gekocht (en gekregen) heb!

Ik ben dol op de Intratuin. Het is dat ik momenteel zelf geen auto mag rijden, maar toen ik dat nog wel deed ging ik regelmatig met Senna ernaartoe. Toen mijn ouders vroegen of ik mee wilde gaan liet ik alles uit mijn handen vallen en reden we naar Barneveld! Bij wijze van spreken dan he 😉

Barneveld ligt vrij dicht bij ons in de buurt en is gemakkelijk om naar toe te gaan. Ik ben gek op planten en op Blond Amsterdam en laten ze dat daar nu net in overvloed hebben. Hieronder een aantal dingetjes die ik erg leuk vind!

Blond Amsterdam

Blond Amsterdam

Blond Amsterdam

Er was een tijd dat ik echt alles spaarde van Blond Amsterdam. Inmiddels is dit niet meer zo en koop ik af en toe nog iets als ik het heel leuk vind. Die snoeppotten op de eerste foto bijvoorbeeld vind ik super leuk, ik heb er ooit een gehad en die is helaas kapot gevallen 🙁

Paasboom

Paasboom

Zo’n grote paasboom vind ik zo gaaf. Alleen zou het bij ons in huis niet zo passen haha. Ik vind het ook erg leuk gecombineerd zo met de gele bloemen.

Havermoutje

Havermoutje

Iemand van jullie die dit boek al kent? Ik ben namelijk heel benieuwd 🙂 Momenteel eet ik niet meer zo veel havermout maar vind het altijd wel heel erg lekker en ben erg benieuwd naar deze recepten.

Kruiden

Kruiden

Elk jaar als het zonnetje weer begint te schijnen koop ik kruidenplantjes voor in de tuin. Ik zag nu een six pack staan met allemaal verschillende kruiden. Handig en leuk! Als het weer wat beter wordt, wil ik deze graag kopen.

Scentchips

Scentchips

Ik heb er nog genoeg momenteel maar ik zag heel veel lekkere geuren liggen. Volgens mij hebben ze de geuren uitgebreid en ligt er heel veel nieuws tussen. De volgende keer ga ik uitgebreid lekker snuffelen.

paasei

Paastakken

Zelf kocht ik paastakken en deze leuke eieren om erin te hangen. Ik vind het zwart witte echt super leuk. En het past ook nog eens helemaal in onze inrichting, leuk vind ik dat!

Paasei

Paaskonijn

Ik doe het niet altijd hoor, maar soms vind ik het gewoon leuk om een kleinigheidje voor Senna mee te nemen. Hij was er namelijk niet bij. Ik koos voor dit konijn, die kan hij dan leuk bij de paastakken zetten!

Blond Amsterdam

Blond Amsterdam Hart

Van mijn ouders kreeg ik dit hart, ik vind het zo leuk!! Ze hadden ook nog kleine schaaltjes in de vorm van een hart, ook super leuk.

Tot slot kocht ik nog twee bossen tulpen, zo haal ik de lente in huis! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Vind jij de Intratuin ook zo leuk? 

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de Villa Fabba winactie?
Volg jij mij al viaBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Simpel, met een snufje liefde

  Ik ben ook dol op de intratuin. Ik kom er niet zo vaak omdat ik meestal geen auto heb. Leuke eieren en paastakken. Ik ga ze binnenkort ook halen.

 • Lilian

  De intratuin blijf altijd leuk! Die geur schelpjes vind ik maar niks. In de winkel ruiken sommige echt heel erg lekker, maar de geur is er snel af en er zit z’n nare nalucht aan! Vind ik hoor.

 • Carlijn

  I LOVE het tuincentrum! Ik word altijd helemaal zen van die kas met buiten- en binnenplanten, zo lekker die geur die daar hangt. Het liefst koop ik elke maand nieuwe planten maar dan is mijn huis vol, en ik vind planten eigenlijk ook best wel duur. Superlief dat je dat hart van je ouders hebt gekregen.

 • MARIJKE

  Die geurtjes zijn zo lekker! Ik heb ook wel goedkopere versies gekocht maar deze zijn echt het lekkerste!

 • Nicole

  Ik hou eigenlijk helemaal niet van tuincentra maar heb dan ook niet echt wat met planten en dergelijke. Die Blond Amsterdam spullen vind ik fantastisch!

 • Gwen

  Leuke dingen! Ik was er maandag en moest mezelf inhouden v v alles te. Kopen hihi. Zoveel leuke lente dingen 🙂

 • Angèlique

  Gaaf die paasboom! Leuke spulletjes heb je gekocht/gekregen.

 • Lisanne

  Ik ben ook dol op tuincentrums. Voor de hond kim ik er regelmatig om voer te kopen. Vanmorgen zat ik er al aan te twijfelen om paastakken te kopen. Wie weet ga ik dat wel doen vandaag fijne dag liefs lisanne

 • Iris

  Tuincentra maken me echt blij. Het is dat ik een te donkere kamer heb voor de meeste plantensoorten, anders zou ik het wel weten…

 • Bregje

  Ooh Intratuin is heel leuk! Ik kom er zo min mogelijk, want ik loop altijd met veel meer spullen naar buiten dan de bedoeling was. Ik heb zelf het blauwe servies van Blond Amsterdam, zo ontzettend leuk is dat! Heerlijk he, dat je weer de lente in huis kunt halen! x

 • Loes | Hyggelig Mama

  Oeh leuk, Intratuin. Ik ben er ook altijd zo dol op. Mijn schoonzusje heeft het boek Havermoutje en daar is ze (volgens mij) enorm enthousiast over. Ik heb ‘m zelf niet, maar het lijkt mij ook erg leuk. Die scent chips zijn hier in huis ook favoriet. ’s Avonds na het koken gaat er eigenlijk altijd eentje aan. En als je dan even uit de kamer bent geweest en weer terug komt, dan ruikt het altijd zo heerlijk! I love it!

 • lin

  Ahh gaaf die blond amsterdam ! Die scentchips zijn heerlijk he! Ik gebruik ze ook erg veel 🙂

 • jeapiebel

  Leuke foto’s heb je laten zien hier. Blond Amsterdam heeft mijn blonde buurvrouw ook verzameld, tot zij merkte dat de kwaliteit niet erg best was in vergelijking met de prijs. Snel stuk gegaan en niet door gevallen.

 • anneleen

  De spulletjes van blond amsterdam zien er zo leuk uit! Daar word ik spontaan vrolijk van! 🙂

 • Sndra

  Tuincentrum blijft altijd leuk. En het leukste vind ik altijd zo tegen de kerst en rond deze tijd, richting Pasen en voorjaar. Leuke dingetjes heb je ook gekocht! Die paaseieren zijn echt super gaaf!

 • sammie

  Ik ben dol op Blond Amsterdam en heb pas geleden ook zo’n hart schaaltje gekocht, alleen de andere variant 🙂 Leuk de paas versiering! Ik weet nog dat mijn moeder vroeger ook altijd paastakken in huis nam maar ik heb ze inmiddels al jaren niet meer zien staan bij mensen thuis. Lijkt wel een beetje minder te worden.

 • Anne-Sterre

  Dat paaskonijn vind ik ook helemaal leuk! Bezoekjes aan een tuincentrum vind ik trouwens sowieso nooit vervelend 😀

 • Manon

  Blond amsterdam is wel heel erg leuk!

 • Heidi

  Wat leuk spulletjes

 • Hanna

  Zo heerlijk om lekker te snuffelen! En ik was ook gek van blond, heb er ook wel een aantal spulletjes van.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.