Action Shoplog: Beauty, huishouden en knutselspulletjes
25 jan 2017 Lifestyle 15

Action Shoplog: Beauty, huishouden en knutselspulletjes

Riep ik een paar maanden geleden nog heel hard dat ik bijna niet in de Action kom, ben ik er afgelopen maanden toch nog een paar keer geweest. Stiekem vind ik het toch wel heel erg leuk om rond te snuffelen en een uitdaging om niet alles maar mee te nemen omdat het zo goed koop is. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal meenam in deze Action Shoplog!

Action tandpasta

Colgate Tandpasta

Áltijd als ik in de Action kom neem ik tandpasta mee. Het is trouwens bijzonder dat ik de tandenborstels voor de kinderen dit keer heb laten liggen. Maar tandpasta nam ik in ieder geval mee, dan weet ik zeker dat wij dit in huis hebben.

Action wc eend

Wc-eend

Nog zo iets wat ik nooit kan laten liggen. We hebben het immers altijd nodig dus neem ik er altijd een aantal mee naar huis. Dit keer nam ik er twee mee omdat ik er nog twee in huis heb.

Action make-up remover

Action make-up remover

Een doek waarmee het gezicht gereinigd kan worden. Klinkt bijzonder en ik nam er dan ook een mee om uit te proberen. Binnenkort lees je hier op twinkelbella mijn review van dit product!

Action Hobby Punch

Action Punch

Hobby Punch

Senna houdt heel erg van knutselen en ik nam daarom deze hobby punch van een auto voor hem mee. Die met de ananad kocht ik voor mijzelf maar ik heb geen idee wat ik er eigenlijk mee moet haha. I just love pineapples.

Action schoonmaakmiddel

Dettol schoonmaakmiddel

Dit is een fles allesreiniger die je niet hoeft te verdunnen maar zo rechtstreeks kan gebruiken. Leek het mij voorheen echt onzin, vind ik het nu fantastisch spul. Het ligt ook aan Dettol zelf omdat het gewoon heel goed schoonmaakt (dit is niet bij alle zelfde systemen zo). Top spul dus en ik nam weer een fles mee.

Action pedaalemmerzakken

Pedaalemmerzakken

Dit soort pedaalemmerzakjes gebruik ik heel erg veel in huis. Ik kan er dan ook nooit genoeg van op voorraad hebben en neem ze altijd mee als ik ze tegenkom. Dit keer nam ik er twee mee.

Action stickers

Tot slot nam ik deze doosjes met stickers mee. Ik vind het zo leuk van die kleine stickertjes. Ze hadden alleen nog maar deze van de prinsesjes anders had ik ze zeker ook voor Senna meegenomen. Leuk als traktatie cadeautje ook!

Meer zien en lezen van de Action? Bekijk ook Action Shoplogaanraders Action en Shoplog Action

Dit was het weer! Ik kon het niet laten om er toch een shoplog van te plaatsen 🙂 Houd vandaag ook nog even mijn blog in de gaten want er komt een hele leuke winactie aan!

Wat kocht jij het laatste bij de Action?

Reacties

 • Romy

  Wat een leuke spullen heb je gekocht. Die ponsjes zijn zo schattig en ook de make-up remover zou ik zou hebben kunnen meenemen. Ik ben benieuwd naar je review!
  Onlangs geplaatst door Romy: Waarom zou je je imperfecties juist moeten koesteren?

 • Jessica

  Leuke handige spullen. Ik kom er regelmatig, hij zit namelijk bij ons om de hoek erg handig. Vroeger kwam ik er ook minder en kocht er dus veel meer. Nu we hier eentje om de hoek hebben koop ik er eigenlijk alleen wat ik nodig heb. Ze hebben ook zo veel handige spullen. Ik ben vooral gek op de knutselspullen ed en de schoonmaak spullen

  • Saskia Hardeman

   Hihi lijkt mij best moeilijk hoor als er hier een om de hoek zou zitten 😉 Maar ook weer handig voor inderdaad de schoonmaakspullen en dergelijke, die koop ik er zelf toch ook wel heel graag.

 • Marloes

  Ik denk thuis altijd dat ik als ik boodschappen ga doen ook even bij de action moet kijken, maar op de een of andere manier kom ik er heel weinig. En als ik er ben dan vergeet ik wat ik ookalweer wilde kopen dus kom ik vaak met allemaal onnodige dingen thuis omdat ik minimaal 3 rondjes loop 😂
  Onlangs geplaatst door Marloes: Valentijnsdagtips

  • Saskia Hardeman

   Haha ja als ik zonder kind ga, dan loop ik ook wel een aantal rondjes. Als ik met kind ga, loop ik wat sneller en probeer ik de speelgoed en snoepafdeling te vermijden 😉

 • Irma

  Wat een leuke spulletjes! Als ik naar de action ga kom ik ook altijd met veel te veel terug 😉
  Onlangs geplaatst door Irma: Primark shoplog

 • Dewi

  Ik vind een shoplog van de Action altijd zo heerlijk! Gelijk weer inspiratie 😂Shoppen daar kost geen drol, meestal heb ik niks nodig, maar komt toch altijd weer met vanalles thuis.

  • Saskia Hardeman

   Hihi het kost inderdaad geen drol 🙂 Toch probeer ik er wel wat meer op te letten dat ik niet al te veel troep mee naar huis neem.

 • MarjonS

  De kleine stickertjes heb ik laatst in de Finding Dory versie gekocht. We deden ze in de uitdeelzakjes (verjaardag) van de kleine man voor zijn neefjes en zusje.

  • Saskia Hardeman

   Oh wat leuk Findy Dory, jammer dat ze deze niet hadden. Maar de volgende keer kijk ik gewoon weer 😉

 • Liset - Beautydagboek

  Ik hou van de Action! Die stickers zijn leuk zeg, altijd handig voor cadeautjes of mooi tekeningen te versieren.

 • Patricia

  Ik vind de action ook top!! Zo’n handige winkel waar ik uren in rondsnuffel😊. Leuke en handige spullen heb je gescoord. Schattig die stickers.

 • Iris

  De Action is echt ideaal voor merkproducten die anders onnodig duur zijn. Ook een goede winkel om met iets meer dan gepland thuis te komen 😉 (het ergste is dat er over een paar maanden hier een winkel om de hoek komt, o help)

  • Saskia Hardeman

   Hahaha oeps, ik ben heel benieuwd hoe je dat gaat vinden 😉 Handig voor schoolspullen trouwens de Action!

   • Iris

    Klopt, maar ik zwem inmiddels in de collegeblokken, waar ik er hoogstens 1,5 per jaar gebruik. Wat niet wil zeggen dat ik daar niet regelmatig zal gaan kijken 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv