7x DE LEUKSTE BIKINI’S OP EEN RIJ!
29 sep 2020 Fashion Mama 2

7x DE LEUKSTE BIKINI’S OP EEN RIJ!

Alhoewel de zomer voorbij is: leuke bikini’s zijn nooit verkeerd om te shoppen! Zelf ben ik wel weer aan iets nieuws toe, en ik zocht het internet af naar leuke bikini’s. Zelf houd ik nog steeds van het dragen van een bikini, een leuke badpak heb ik nog niet echt gevonden. Dus: voor nu zeven keer de leukste bikini’s op een rij!

Ik vind het niet altijd makkelijk om een leuke bikini te vinden. Er zijn een aantal winkels voor lingerie en bikini’s waar ik graag kom, alleen vind ik deze modellen vaak toch vrij standaard. Bij mijn zoektocht op internet kwam ik echter een aantal super leuke bikini’s tegen! Ik vond deze bikini’s op de website van LASCANA. Hieronder volgen mijn favorieten. Mocht je overigens op zoek zijn naar badpakken, dan is het ook zeker even een aanrader om via volgende link de badpakken te bekijken: badpakken.

Gele bikini

Geel is altijd goed. Ik word vrolijk van deze kleur! Zeker in de zomer op een bruine huid lijkt mij dit een geweldig leuke bikini. Ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals roze en zwart.

Bandeau bikini

De kleurtjes gecombineerd met het fel groene vind ik ontzettend leuk. Ook weer anders dan anders. Wat mij betreft een leuke musthave.

Zwart met witte bikini

Zwarte bikini’s zijn leuk. Zwarte bikini’s met een witte rand zijn nog leuker! Deze bikini vind ik netjes en stijlvol. Erg leuk.

Groen met stippen bikini

Deze kleur vind ik geweldig! Een lekker vrolijk kleurtje waar je vanzelf blij van wordt. De stippen maken het helemaal af.

Witte Tommy Hilfiger Bikini

Ja! Favoriet! Ik wilde altijd al een witte bikini en in combi met Tommy Hilfiger maakt deze voor mij perfect. Deze staat zeker op mijn lijstje om zelf te kopen.

Normaal houd ik niet van prints door elkaar. Maar deze kan het hebben. Leuk zo met de stippen en streepjes. De dubbele schouderbandjes vind ik ook super.

En omdat iedereen een zwarte bikini in de kast moet hebben (altijd mooi!) ook nog even deze bikini in dit rijtje. Erg leuk dat randje, maakt het net even wat anders.

Tot zover een aantal leuke bikini’s op een rij! Welke is jouw favoriet? En draag jij liever badpakken of bikini’s?

Reacties

  • Marieke

    Ik vind die ene zwarte bikini met witte streep net een beha, dus die zou ik sowieso niet doen. Die groene met stipjes vind ik leuk. Ik heb zowel badpakken als bikini’s, ik vind een badpak mooi als het een vrouwelijjk, sierlijk model is, niet zo’n sportief geval. Moet zeggen dat ik steeds vaker badpakken draag dan bikini’s. Niet vanwege mijn figuur, want dat is goed, maar omdat ik het gewoon iets charmanter vind. Ik voel me in bikini toch wat naakter of zo.

    Ik snap alleen niet dat je nu toe bent aan een nieuwe bikini. Je hebt er al zoveel en de zomer is voorbij… Waarom ben je aan een nieuwe toe dan? Vind het moment van sponsoring ook best raar van dat bedrijf, zoiets wil je toch juist in het voorjaar laten zien?

  • Danielle

    leuke bikini’s

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.