5 Random Favorites
17 mrt 2015 Lifestyle 18

5 Random Favorites

Het is weer tijd voor een aantal random favorites. Ik vind het zo leuk om dit soort blogjes te schrijven! Ook deze keer heb ik zowel een aantal beauty als lifestyleproducten. Onder andere laat ik je een leuke aankoop van Ikea zien, mijn favoriete geur van dit moment en een hele fijne en mooie foundation! Lees en kijk je mee?

maybelline

Maybelline Dream Wonder Nude

Heel even heb ik aan deze foundation moeten wennen omdat het mijn gezicht hartstikke mat maakt, maar ik ben er achter gekomen dat dit momenteel toch voor mij wel een van de fijnste foundations is! Het resultaat is heel erg mooi en je ziet vrijwel niet dat je een foundation draagt. Helemaal fijn dus. Review komt er binnenkort aan!

lacoste

Lacoste Touch Of Sun

Een van mijn aller aller aller favoriete geurtje. Deze is zo perfect voor de zomer. Ik wil nooit meer een andere geur! Ik zou willen dat ik het jullie kon laten ruiken maar deze eau de toilette is de zomer in een flesje!

blondamsterdam

Blond Amsterdam Beauty Mok

Onder andere op Instagram  hebben jullie deze al voorbij zien komen. Toch hoort deze bij mijn favorieten en kan ik niet meer zonder 🙂 De mok is lekker groot en vrolijk! De perfecte mok voor lekker veel thee 🙂

ikea

Ikea Kinderkapstok

Omdat ik tijdens het schrijven van dit blogje mij ineens bedacht dat deze kapstok ook in dit rijtje hoort heb ik geen goede foto. Het is in ieder geval een kapstok van Ikea. Wij gebruiken hem als decoratie in Senna zijn slaapkamer. Ik vind het zo’n leuk ding! Helaas hadden ze hem alleen maar in het groen, toch vind ik het een vrolijke kleur! Nu hangen er alleen nog een aapje en een tasje in. Ik ga nog even bedenken wat ik er meer mee ga doen. Er zouden bijvoorbeeld ook van die schattige slingertjes in kunnen.

mac pink pearl pop

mac pink pearl pop

Mac Cosmetics Pink Pearl Pop

Onlangs weer ontdekt! Deze lipstick heb ik al heel lang maar was ik helemaal uit het oog verloren. Ik heb hem weer en vind het een geweldige kleur voor de lente! Deze ga ik weer lekker veel dragen!

Dit was het weer. Zitten er ook favorieten van jou tussen? Wat is jouw favoriet van dit moment?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Amy

  Oeh, Lacoste parfum! Ik heb jarenlang de Touch of Pink gebruikt, maar ken de Touch of Sun niet.. Ben heel benieuwd naar dat geurtje 😀

 • Kirsten

  Wat een mooie favorieten, die Blond Amsterdam mok is super leuk!

 • Renske

  Wat een leuke favorieten! Ik gebruik altijd mokken van Blond Amsterdam om mijn thee uit te drinken. Fijne mokken zijn het!

 • Melissa

  Mooie favorieten! Die MAC lipstick is erg leuk! x

 • Sofie

  Die kapstok is leuk! En je ideetjes erbij ook! 😉

 • Iris | Todayslipstick

  Pink Pearl Pop is een prachtige kleur! Nu ben ik benieuwd naar het geurtje, die ga ik binnenkort even ruiken!
  Liefs, Iris

 • Beautyvanille

  Wat een supermooie lipkleur <3 en ben super benieuwd naar die matte foundation! Leuk!

  xoxo

 • Manon

  leuke favorieten, ja die beautyqueen mok wil ik ook nog!

 • anouk

  Oeh die Blond mok!! Die is heel erg leuk

 • Simone

  Dat geurtje van Lacoste ken ik helemaal niet, snel maar eens gaan ruiken!

 • Amanda

  De Blond Amsterdam mok vind ik echt heel erg leuk! Wat hebben zij toch altijd leuke dingen.

 • Kimberley

  Ik vind die kapstok heel erg leuk. Met van die lichtslingers erin lijkt me gaaf!

 • Iris

  Mokken zijn vooral goed als ze heel groot zijn 🙂 .

 • Rosanne

  Leuke favorieten heb je! Die foundation wil ik ook nog super graag een keer proberen. liefs

 • rachel

  prachtige lipstick ook en van die beker word je toch sowieso al helemaal vrolijk!

 • Dana

  De lipstick van MAC is prachtig! Ben echt benieuwd naar de foundation 🙂

 • Nienke

  Wow wat een reusachtige mok haha! Je kan maar nooit genoeg thee hebben 🙂

 • Marciëlla

  Wauw die lipstick, mooi kleurtje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.