Zo was onze week <3 Uitstapjes en appeltaart
6 aug 2018 Lifestyle Mama 2

Zo was onze week Uitstapjes en appeltaart

Hoi lieve allemaal. Vorige week schreef ik een weekoverzicht in een iets nieuwere vorm. Ik plaatste wat minder foto’s en vertelde daar wat meer over. Jullie reacties hierop waren lief en leuk dus besloot ik om dit komende periode even zo vol te houden. Vandaag weer een nieuw overzicht van onze afgelopen week. Lees je mee?

Dagjes uit in de vakantie

Ik probeer met de kinderen veel uitstapjes te maken in de vakantie en zoals jullie wellicht ook al op mijn Instagram hebben kunnen lezen, brachten wij een bezoekje aan de Julianatoren. Ook verscheen er gister een blogje over: Jul en Julia Zomerweken. Ik vind bovenstaande foto zo leuk omdat Sophia er gewoon zo gelukkig uit ziet Die moest ik gewoon even plaatsen in dit overzicht.

Wij hebben een blauwe krat in de keuken staan met de bedoeling daar iedere keer iets in te doen wat wij niet meer willen hebben. Wij hebben gewoon zo onwijs veel rommel in huis, niet te doen. Je zou er bijna groter van willen gaan wonen haha. Eerst maar eens de boel goed opruimen en tot nu toe gaat het best goed. Ik heb in ieder geval naast die krat ook de kledingkast op de slaapkamer en mijn kast met jurken in het washok opgeruimd.

Samen een appeltaart bakken

Woensdag wilde ik graag een rustige middag met de kinderen.Sophia sliep daarom lekker en Senna en ik bakten een appeltaart. Was echt leuk om te doen samen.

Wandeling in het bos

In de avond nog even een wandeling door het bos. Ik neem voor de kinderen dan altijd een emmer en een schepje mee. Sophia was daarmee heel erg druk om ijsjes voor ons te maken, zo zoet.

Apenheul onderzoekersweken

Het weekend brachten wij een bezoekje aan de Apenheul. Senna had op tv gezien dat er de Apenheul onderzoekersweken waren en hij wilde hier heel graag naartoe. Hij vond het dan ook super leuk om de dieren op sterk water te zien en wat meer te leren over schedels. Ook konden de kindjes poep (geen echte ;)) onderzoeken. In aankomende vlog zal ik wat meer beelden laten zien.

Kleine Sophia onderzoeker in de apenheul

Zo. En dat was week drie van de vakantie. Vandaag (maandag) begint Senna met zijn eerste zwemles, ik ben super benieuwd hoe dit zal gaan! Wil je meer van onze week zien? Neem dan zeker even een kijkje in onze laatste vlog: Weekvlog.

Dankjewel weer voor het meelezen en tot het volgende overzicht Hoe bevalt jullie vakantie tot nu toe? Liefs Saskia

Reacties

  • Tina

    Ziet er gezellig uit,,,hier gaan de laatste 2weken van de vakantie in ,helaas…hoop da t mooie weer nog een poosje blijft…

  • Ilse Visscher

    Wat leuk! Klinkt als een erg gezellige week en als vakantie! Geniet x
    Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Rubriek #11: het verhaal van mama Femke

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv