Tip: Jul & Julia Zomerweken 2018
5 aug 2018 Kinderen Mama 1

Tip: Jul & Julia Zomerweken 2018

Als er een pretpark is waar mijn zoontje altijd maar om blijft vragen, dan is dit de Julianatoren. Hij vindt dit gewoon zo geweldig leuk. Dus brengen wij zo af en toe een bezoekje aan het park zoals afgelopen week. 

Julianatoren

Wat hij dan precies zo leuk vindt? Geen idee. Ik denk vooral omdat er zo ontzettend veel attracties zijn. Als je zorgt dat je een beetje op tijd bent (en iedereen lijkt vooraan het park te beginnen, dus loop gelijk even door naar achter;)) dan zijn de wachtrijen ook niet extreem lang en kan je genoeg doen.

Afgelopen dinsdag heb ik Senna overigens bijna niet gezien. Hij leerde in de Julianatoren een jongetje kennen waar hij de hele middag mee speelde. Ze zijn samen in heel veel attracties geweest en af en toe zag ik hem een keer voorbij rennen haha :).

Meer zien? Ik filmde een stukje voor mijn weekvlog: Vol hoofd en uitstapjes

Sophia vond overigens Julia helemaal fantastisch, de Thai Toko Show was dan ook heel erg leuk voor haar. Hieronder volgt een stukje persbericht voor meer info 🙂

Kom deze zomer naar de ‘Jul & Julia Zomerweken’ in Kinderpretpark Julianatoren! Van maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Ga limbodansen met meneer Kaasgaaf en swing mee met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. Julia neemt je mee op een wonderlijke reis naar Thailand tijdens haar Thai Toko Show. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero.

Vinden jouw kids dit park ook zo ontzettend leuk?

Reacties

  • Ilona

    Ahh de Julianatoren is zo leuk! Mijn zoon van 8 vind het ook nog steeds erg leuk en mijn dochter van twee zal er nu ook veel plezier hebben! Aankomende week gaan wij er een dagje heen 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv