ZELF THUIS LASEREN (ONTHAREN) MIJN ERVARING!
20 jan 2021 Beauty Lifestyle Mama 1

ZELF THUIS LASEREN (ONTHAREN) MIJN ERVARING!

Het gebruik van een laser ontharingsapparaat, thuis en wanneer het jou uitkomt. Zou het echt zo ideaal zijn? Ik vertel je mijn eerste ervaring met het zelf thuis laseren met de GoSmooth IPL classic. Kijk je mee?

Reacties

  • Tamara

    Ik twijfel al jaren om er één aan te schaffen, omdat ik ook een drempel voel om naar een salon te gaan. De meeste die ik had gezien waren een stuk duurder dan de prijzen waar jij het over hebt, dus ik ga zeker even een kijkje nemen. Wat ik mij wel altijd afvraag is of je de ipl voor altijd moet gebruiken, of dat je na een tijdje ermee kan stoppen omdat er geen haar meer groeit?
    Onlangs geplaatst door Tamara: 10 handtassen die iedere vrouw moet hebben

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.