Welcome To My Life! Zo vieren wij Sinterklaas!
4 dec 2017 Lifestyle Welcome To My Life! 4

Welcome To My Life Zo vieren wij Sinterklaas!

Hoi! Welkom bij een nieuwe week! Elk jaar in December sta ik er weer versteld van hoe druk deze periode eigenlijk is. Ook nu weer en zelfs de kinderen lijken dit te beseffen. Maar goed, voordat we het weten is het voorbij en is er weer rust. Nu eerst naar onze afgelopen week.

Maandag houd ik de ochtend altijd “vrij” zodat ik thuis kan werken. Momenteel is het allemaal vrij druk en heb ik heel strikt uren nodig om te werken aan de blog omdat ik natuurlijk ook aan opdrachten moet voldoen.

Tussen de middag eet Senna thuis en spelen hij en Sophia na het eten heel lief in de woonkamer. Wanneer ik op mijn horloge kijk is het al 13.10 uur en zou Senna eigenlijk al op school moeten zijn. Omdat ik de juf verder ook niet wil storen heb ik een briefje geschreven.

Dinsdag ook weer een werk ochtend. Alhoewel ik dikke vette hoofdpijn heb en dus ook wat rust probeer te pakken. Aan het eind van de ochtend probeer ik voor het eerst om pompoen pannenkoekjes te maken. De kinderen vonden ze heel lekker. Het zijn eigenlijk een soort bananenpannenkoekjes alleen dan met pompoen.

In de middag zet ik de kinderen na school lekker aan het kleien. Daar zijn ze altijd zo lekker zoet mee. Heerlijk.

Woensdag in de middag komt mijn zus Senna halen om samen op stap te gaan. Ze gaan met de trein (omdat Senna dat heel leuk vindt) naar Arnhem en gaan daar naar de Bioscoop. Deze foto kreeg ik doorgestuurd, Senna kreeg hier een plaktatoeage.

Ik verveel mij duidelijk en pak snapchat erbij haha. Ik vind de filters wel heel leuk maar doe verder echt iets meer met Snapchat en doe tegenwoordig alles via insta stories.

Nieuwsgierig naar de rest van onze dag? Bekijk dan onze mama vlog.

Donderdag mag Sophia naar de peuterspeelzaal en bij binnenkomst mag zij direct in haar schoorsteentje kijken of er een cadeautje in zit. Kind dolgelukkig.

Ook wilde ik deze ochtend werken maar staan mijn ouders voor de deur 😉 Dat wordt dus koffie drinken.

Fever Tree Tonic Water

En pakketjes tijd! Pakketjes stromen binnen de laatste tijd. Het meeste komt voorbij op Insta stories, als je het dus leuk vindt om te volgen, houd het in de gaten 🙂

Bovenstaand pakketje verdiend trouwens nog wel even een apart plekje. Ik vond het namelijk zó leuk gedaan! Het is namelijk een pakketje van Fever tree waar alle benodigdheden in zaten om een gin tonic te maken. Echt onwijs tof gedaan zo voor de feestdagen Thanks!!

Vrijdag ga ik naar de sportschool en na het sporten doen we nog even wat boodschappen bij mijn schoonouders in de winkel. Sophia wil even achter de kassa zitten haha.

En terwijl ik op het schoolplein met een heel hangerig meisje zit maakt een vriendin zonder dat ik het doorheb deze foto

Omdat ik tussen de middag zin heb in warm eten maak ik tosti’s. De kinderen eten dit ook altijd heel erg goed.

Zaterdag word ik om half 11 wakker. Ik was zo moe van de week omdat de kinderen iedere keer belachelijk vroeg waker zijn, dat Vincent mij dit keer liet liggen. Echt heerlijk. In de middag ga ik naar het dorp om inkopen te doen en op de terugweg kom ik Sinterklaas tegen. Zo leuk om aan de kinderen te vertellen

Zondag is het dan eindelijk pakjes middag. Wij vieren het elk jaar met zowel mijn familie als die van Vincent. Deze dag vierden wij het met de familie van Vincent en aanstaande dinsdag vieren wij het bij mijn zus en komt Sinterklaas ook echt op bezoek.

Wij maken deze middag lekker de Gin Tonic samen. Leuk om eens te proberen. Én een mooi kleurtje 🙂

De kindjes hebben genoten en zijn ontzettend verwend. Ik ben heel benieuwd hoe komende week zal zijn met deze twee kindjes die vast heel moe zullen zijn.

Hebben jullie Sinterklaas al gevierd en zijn jullie ook zo verwend?

Reacties

 • Kim

  Gisteren met ons gezinnetje pepernoten gebakken en zoonlief kreeg een cadeau van Sinterklaas.
  Dinsdag vieren we het nogmaals bij mijn ouders.

  Hopelijk slapen je kindjes wat beter deze week, als de dikste drukte van Sinterklaas voorbij is!
  Onlangs geplaatst door Kim: Zwangerschapsupdate #12 – 35 weken zwanger

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Oh wat heerlijk hé. Die gin tonics zijn tip voor de feestdagen, voor mij even niet dit jaar haha. Wij hebben gisteren onze sinterklaas cadeaus uitgepakt, Emily vond het super.
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: weekoverzicht -Week 48- bakdag!

 • Sandra

  Die vilten figuurtjes zijn echt leuk! Wat schattig die spanning voor Sinterklaas, ik kan het van mezelf ook nog zo goed herinneren.
  Onlangs geplaatst door Sandra: NEW IN: NIKE AIR PEGASUS 34

 • LIN

  Super leuk je vlog! Haha Luuc keek mee en wilde toen ook naar de action 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv