Welcome To My Life! Zo trots op mijn moederdagcadeautjes!
14 mei 2018 Mama Persoonlijk 2

Welcome To My Life Zo trots op mijn moederdagcadeautjes!

Ja! Daar ben ik weer met een weekoverzicht! Het schoot er steeds een klein beetje bij in met een aantal reisjes van de afgelopen tijd, maar ik heb weer een week bijgehouden wat wij allemaal deden! Zo was het bij ons nog vakantie en hadden wij fijn veel afspraken staan Kijk je mee?

Maandag hadden wij een afspraak met een lief vriendinnetje en haar kindjes. Het was wel weer even rennen en vliegen zo in de ochtend. Daar verkijk ik mij dan echt elke keer weer op in de vakantie, dat er gewoon nog wel veel gedaan moet worden en dat de kinderen drukker zijn dan normaal. Gelukkig is mijn vriendin mega relaxed en vond ze het niet erg dat ik iets later was.

In de middag kwam er een ander vriendinnetje met haar baby. Zo fijn dat ik vergeten ben om foto’s te maken haha. Senna maakte trouwens bovenstaande letters helemaal zelf op het letterbord, zo zoet!

Dinsdag gewoon een rustige opstartdag. Sophia zat om half 9 al in het zwembad en ik vind dat heerlijk. Lekker rustig op die manier haha. Daarna lopen we naar mijn schoonouders omdat wij daar een hapje mee lunchen.

En daarna, stappen we in de auto en breng ik Sophia naar mijn moeder! Ik heb een middag geen kindjes en vind dit best fijn. Veel doe ik niet, beetje rommelen in huis!

En woensdag hetzelfde liedjes als dinsdag: het badje staat al heel vroeg klaar. Voor Senna leg ik een kleedje in de tuin neer en doen wij een spelletje samen!

Ook deze week kwamen er weer een aantal pakketjes binnen, waaronder de producten van Weleda en Aruba Aloe! Weleda ken ik natuurlijk al en vind ik een heerlijk merk. Aruba Aloe is nieuw voor mij! Kennen jullie deze producten al?

Donderdag kwam onze oppas. Even twijfelde ik nog om haar langs te laten komen, echt plannen had ik namelijk niet. Toch maar door laten gaan en lekker gaan lunchen. Toch fijn.

Ja was lekker!

Vrijdag naar de sportschool. Kinderen mee en daar lekker naar de oppas. Heerlijk zo.

Ook nog een leuk pakketje van House of Rebels. Leuk! Onlangs ben ik daar op kantoor geweest en ik moet zeggen dat het toch heel erg leuk is nu ik ook echt weet van wie al die pakketjes komen. Ik heb er zeg maar een gezicht bij 🙂

Ik kocht bloemen voor mijzelf en voor een vriendinnetje!

Zaterdag lekker buiten spelen. Ik vond het nog best warm deze dag!

En zondag was het dan moederdag! Zoals ik op instagram ook al vertelde was dit de eerste moederdag dat de kindjes er ook echt heel bewust van waren. Dat vond ik echt zo lief en leuk

Ah en dit kreeg ik ook nog zodat ik elke week nieuwe bloemen kan kopen, leuk idee.

En dit was het weer! Oh en onze vakantievlog staat al online! Via volgende link kan je deze bekijken: Vakantievlog Zuid-Frankrijk. Tot volgende week en heel erg bedankt weer voor het lezen !

Hoe was jouw moederdag?

Reacties

  • Mathiske

    Wat een leuk idee zo om elke week bloemen te kunnen kopen. Ik heb een fijne Moederdag gehad. Ik kreeg een moeder dochter verwen behandeling, daar kijk ik nu al naar uit!

  • Ilse Visscher

    Wat een gaaf en lief moederdagscadeau!! Leuk idee! En klinkt als een heerlijke week. 😊
    Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Plog #14: Mijn eerste moederdag

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv