Welcome To My Life: Een week met een heel slecht begin..
16 apr 2018 Mama Welcome To My Life! 13

Welcome To My Life: Een week met een heel slecht begin..

Hoi! Een nieuw weekoverzicht met foto’s van onze afgelopen week! Een week die slecht begon helaas maar die wel goed eindigde. Wederom weer veel Sophia, ik ga daar toch eens mee aan de slag om ook foto’s van wat anders te maken 🙂 Kijk je mee met onze afgelopen week?

De maandag begon eigenlijk heel erg goed. Ik werkte in de ochtend heel hard, kreeg veel voor elkaar en was daar blij mee. En toen ik aan het begin van de middag vlekken begon te zien wist ik gelijk hoe laat het was: migraine! Met migraine kan ik niet functioneren dus het enige dat ik kon doen was opvang regelen voor de kinderen, mijn medicijnen innemen en zo snel mogelijk naar bed. Ik verbaas mij er iedere keer weer over wat voor een aanslag op je lijf dit geeft.

Die staartjes Aan het einde van de middag is het ergste voorbij gelukkig. Maar ik blijf mij rot voelen. Gelukkig kan ik na het eten gewoon weer naar bed en rustig aan doen.

De dinsdag voel ik mij wel iets beter (de pijn is weg) alleen ik besluit niet te veel te doen. Mijn hoofd werkt niet mee en mijn ogen staan raar (herkennen mensen met migraine dit?!). Ik werk daarom wat mail weg, draai een was en ga gewoon op bed liggen met de muziek aan. In de middag hoef ik Senna niet van school te halen dus ik heb gewoon een fijne rustige dag.

Woensdag ga ik naar de sportschool. Niet omdat ik zelf zo graag wil maar omdat mijn dochter bij het wakker worden al roept dat ze daar naar de oppas wil. Dus, ik volg bodybalance en Sophia speelt lekker.

In de middag wandelen wij nog even. Wat heerlijk he nu er langzaamaan weer de lente kleding uit de kast gehaald kan worden

Weleda Beauty Balm en Colour Lip Balm

De nieuwe producten van Weleda ontving ik een paar weken terug en ik ben echt bijzonder enthousiast over de lip balms! Ik heb al eerder verteld dat ik de laatste tijd bizar droge lippen heb. Ik heb nog geen product gevonden die dit kan verhelpen maar deze komt redelijk in de buurt en heeft ook nog een leuk subtiel kleurtje. De prijs is € 6,99. De Beauty Balms moet ik nog even goed uitproberen.

Donderdag in de ochtend gaan de kindjes naar school en de peuterspeelzaal. In de middag slaapt Sophia lekker even en wanneer ik haar uit bed haal maak ik allemaal gesneden groenten voor haar. Mijn kinderen worden hier altijd zo blij van!

Ik maak het mij altijd zo moeilijk door altijd maar van alles te moeten van mijzelf. Dus besluit ik op vrijdag om gewoon helemaal niks te moeten en de hele ochtend rustig te doen. Tv aan, koffie, en verder niks. Heerlijk. Zou ik vaker moeten doen.

Er komt een vriendinnetje van Senna spelen en aan het einde van de middag doe ik nog even boodschappen met de kindjes. Heerlijk nu we zoveel naar buiten kunnen.

The Body Shop Body Yoghurt

Oh en dit pakketje vind ik zo leuk! De nieuwe Body Yoghurts van The Body Shop! Ik plaatste het op mijn insta stories en kreeg veel enthousiaste reacties van jullie. Ik ben ook zo benieuwd, ga ze deze week uitgebreid testen.

Zaterdag ochtend ben ik alleen met de kinderen. Om ze even zoet te houden zodat ik kan aankleden maak ik voor hen een bordje met fruit en dergelijke. Werkt altijd 🙂

In de middag gaan we met een vriendin naar een pannenkoekenhuis en eten we pannenkoeken. Daarna nog even naar de speeltuin. Het is mooi weer!

Zondag lunch ik met mijn schoonzusjes en schoonmoeder. Verder een rustige dag!

Doe jij ook al mee met de winactie waarmee je een loopfiets kan winnen?

En dat was het weer voor deze week, tot volgende week!

Houden jullie kinderen ook zo van groenten en fruit?

Reacties

 • Andressa van Zuthem

  Naar begin! Ik ken het niet migraine.
  Maar wat een luxe dat je Sophia naar de opvang in je sportschool kan brengen, zo zeg daar ben ik wel een potje jaloers op! 🙈😅

  • Saskia Hardeman

   Haha ja klopt is echt onwijs fijn. En nog leuker is dat Soof het echt heel erg leuk vindt. Ik ga vaak meer voor haar op de ochtenden dan voor mijzelf 🙂

 • Hilde

  Ben heel benieuwd naar de review van de colour lipbalm!

  • Saskia Hardeman

   Ik ga nog even kijken of ik er een aparte review over schrijf. Kan al wel vertellen dat ik het super fijn vindt dat ze zo verzorgend zijn en heel zacht aanvoelen. Natuurlijke verzorgende ingrediënten ben ik sowieso fan van. En de prijs valt ook echt heel erg mee!

 • Rachel

  Wat balen van die migraine. Ik heb echt de mildste vorm, wat ik denk ik niet eens migraine meer mag noemen. Tegenwoordig blijft het bij de vlekken, maar daar ben ik altijd al een beetje van van slag. Gelukkig is het weer zonnig en kan je lekker opladen in het warme weertje.
  Mijn kindjes vinden groente ook heerlijk, maar alleen als het rauw is. Gekookt moeten ze er niets van hebben. Zo’n schaal rauwe groente is dus net eens zo’n gek idee.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Weekly Diary #33 – Een moeie, moeilijke, maar zonnige week

  • Saskia Hardeman

   Ja, rauwe groente is echt heel leuk 🙂 Wij eten dat best vaak en soms doe ik er ook wat plakjes kipfilet of blokjes kaas bij of iets :). Nah, van alleen die vlekken kan je ook goed beroerd zijn hoor, ik weet dat nog wel van vroeger. Het doet toch iets met het gestel allemaal 🙁

 • MarjonS

  Migraine is zeer vervelend. Ik heb er zelf ook last van. Mijn ogen staan dan niet vreemd, maar ik heb een vlek, waas, lichtflis voor mijn ogen.
  Dit gaat pas weg na medicatie en in een donkere ruimte liggen.

  • Saskia Hardeman

   Ja die flitsen en vlekken herken ik, heel naar. Soms zie ik ook helemaal niets meer aan een kant. Medicijnen en een donkere ruimte zijn dan ook hele belangrijk voor mij en het enige dat helpt.

 • Lilian

  Oh migraine lijkt me zo naar! Ik had vorige week oorpijn en dat is al verschrikkelijk, ook omdat het zo dicht bij je hoofd zit. Gelukkig dat het weer beter gaat!

  • Saskia Hardeman

   Ooh oorpijn, vreselijk! Dat heb ik dan weer heel weinig maar dat is zo pijnlijk, alsof het hele trommelvlies scheurt 🙁

 • Essma

  Lekker zo’n bordje vol gezonds! Vroeg me af wat er op de crackertjes zit…😊
  Onlangs geplaatst door Essma: Hoe bepaal ik nu waarover ik blog?

 • Felicia

  wat een leuk idee van die bakjes met stukjes groente doe ik eigenlijk nooit
  mijn man wel als ik werk. ga ik misschien ook eens geven als ik met de kindjes thuis ben
  wat balen van de migraine lijkt mij inderdaad een verschrikkelijk begin van de dag en vooral niet vol te houden met kindjes om je heen dat heb je goed opgelost .

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.