Welcome To My Life! Waarom mijn zoon weinig in beeld is
9 apr 2018 Mama Welcome To My Life! 6

Welcome To My Life Waarom mijn zoon weinig in beeld is

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Weer een die begint op dinsdag, want maandag was het natuurlijk eerste paasdag! Afgelopen week hebben we vooral genoten van de zon en waren wij veel buiten te vinden. Kijk je mee?

Dinsdag dus. Ik begin de dag met een rondje kinderen wegbrengen. Sen naar school, Sophia naar de peuterspeelzaal. Het was na een goede periode een tijdje drama met wegbrengen, maar gelukkig gaat het nu weer heel erg goed. Dat scheelt toch een heleboel wanneer je een blij kind achterlaat.

De zon schijnt dus in de middag neem ik de kinderen mee naar buiten. We nemen de fietsjes mee en maken een wandeling.

En uiteindelijk koop ik nog een ijsje voor de kindjes. Natuurlijk belandt de helft op de grond, maar daar hebben we het verder niet over.

Woensdag neem ik Sophia in de ochtend mee naar de speeltuin. Deze dag is verder echt drama. Ik zal jullie er verder niet mee vermoeien maar soms is het gewoon even op.

Op insta stories plaatste ik een foto van deze bikini met de vraag wat jullie er van vinden. Volgens mij was het uiteindelijk iets van 60% ja. Ik wilde het eerst niet meenemen maar heb het gewoon gedaan, hij is zo leuk!

Het ziet er niet zo smakelijk uit maar ik maak een tortilla schotel in de avond. Eten dat die kinderen van mij doen haha. Aanrader. En recept vind je hier: Nacho oven schotel.

Donderdag ben ik om 07.00 uur al aan het werk. Goed he. Ik kan het soms allemaal zo slecht overzien omdat het veel is, dat ik probeer om zo de dag te beginnen. Gewoon wat mail wegwerken zodat dat in ieder geval gedaan is.

En deze dag kwam het Disneyland Paris artikel online. Hebben jullie deze al gelezen? Ik wil eigenlijk gewoon terug. Oh en ik wil een Disney prinses worden haha Trouwens, aankomende week komt het artikel over Village Nature online, ook zo heerlijk om terug te zien!

Zo. We hebben een jaar aan chocolade eieren. Pff, ik kan ze niet meer zien (alhoewel ik ze echt heul lekker vond). Denk dat ik ze van de week maar ga omsmelten tot chocolademelk.

Oh kijk die schattige handjes van Sophia Ik ben zo dol op dit meisje, en het blijft mij verbazen dat ze zo ontzettend pittig is, maar ook tegelijkertijd weer zo lief.

En het weekend zijn wij gewoon lekker veel buiten. Heerlijk. Zet mij gewoon maar altijd buiten neer, daar word ik blij van. Senna plukt nog een hele bos paarse bloemetjes voor mij, zo lief

Waarom mijn zoon weinig in beeld is

Voorzichtig krijg ik weleens de vraag waarom Senna zo weinig in beeld is de laatste tijd en Sophia zo veel. Nou, eigenlijk is dit antwoord heel erg simpel. Sophia is vrijwel de meeste tijd bij mij. Daarnaast geeft zij op het moment aan het leuk te vinden om op de foto te gaan. Senna daarentegen heeft daar niet altijd zin in en dat is goed zo. Ik heb wel vaker geschreven over de privacy van mijn kinderen en ik vind het belangrijk om hen hierin te volgen.

Hoe gaat het allemaal met jullie? Genoten van het weer?

Reacties

 • Bertine

  Oh heerlijk een ijsje met spikkels! Die bikini is echt zo leuk, zag m op instagram voorbij komen!

 • Chaya

  Las je artikel over de privacy van je kinderen. Ben het helemaal met je eens. Ik laat mijn kinderen ook niet volop in beeld. Voor het plaatje zou het misschien leuker zijn, maar ter bescherming van hen doe ik het niet.
  Onlangs geplaatst door Chaya: Hoe ik mijn kinderen houvast gaf na het overlijden van hun broertje

  • Saskia Hardeman

   Hoihoi, het blijft heel lastig hoor. Ik breng mijn zoon nu minder in beeld, maar hij staat natuurlijk al wel volop online. Toch denk ik dat wanneer er geen foto’s geplaatst worden die schadelijk kunnen zijn, het allemaal op zich wel mee zou moeten vallen. Maar zeker niet erg wanneer het zekere voor het onzekere wordt genomen. Veel liefs Saskia

 • Mathiske

  Het weekend was heerlijk. Zo fijn dat jet eindelijk lente is!
  Onlangs geplaatst door Mathiske: Inleiden, met 37 weken. En dan?

 • Nicole

  Ben benieuwd naar het artikel over het CenterParcs park naast Disneyland! Wij willen daar volgend jaar naar toe gaan.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.