Met kleine kinderen naar Disneyland Paris! <3
6 apr 2018 Mama Travel 2

Met kleine kinderen naar Disneyland Paris!

Afgelopen November mochten Vincent en ik al een bezoek brengen aan Disneyland Paris. Ik kan jullie vertellen: dit was voor ons echt een onvergetelijke reis. Ik krijg nog steeds heimwee als ik hier aan terug denk. Wat was het geweldig! Helaas konden we toen de kinderen niet meenemen maar hadden we onlangs wel een hele leuke verrassing voor hen: twee weken terug mochten ze namelijk wel mee naar Disneyland Paris!

Zodra we dit aan de kinderen vertelde was mijn zoon van zes jaar direct door het dolle heen. Mijn dochter van twee kon alleen maar aan Mickey Mouse denken en wist verder niet echt wat haar te wachten stond. Wat dat betreft wist mijn zoontje al wat meer. Ook omdat wij hem de vlog van Disney hebben laten zien (zie ook: Disney Vlog).

Op een zondag vertrokken wij van het Village Nature Park met de bus naar Disney. In eerste instantie had ik met de auto willen gaan, maar hoe ideaal is het om met de bus te gaan. In ongeveer een kwartier waren wij bij het park. Alhoewel de kinderen eigenlijk al best moe waren keken zij echt hun ogen uit. Zo leuk om de kinderen zo blij te zien. Wederom had mijn dochter overigens een soort obsessie voor Mickey Mouse, aangezien ze hem echt overal op gebouwen en dergelijke zag :).

Helaas hadden wij het qua weer niet helemaal getroffen deze dag. Van tevoren kan je dit natuurlijk niet altijd weten. Wij hadden ons daarom ook extra goed ingepakt en de kinderen warme kleding en extra sokken aangedaan. Gelukkig zijn er in het park ook genoeg plekken om even te zitten en wat warms te eten.

Disneyland App

Via de Disneyland app konden wij heel gemakkelijk zien wat de wachttijden bij de attracties waren. Als eerste zijn wij in een attractie met auto’s geweest waar deze zelf bestuurd konden worden. Ik liet mijn zoontje sturen en het was echt hilarisch, we hebben ontzettend gelachen, erg leuk om met kinderen te doen.

It’s a small world

It’s a small world wilde ik sowieso al heel graag eens bezoeken samen met de kinderen. En wat vonden ze dit fantastisch! Sowieso die bootjes vonden ze al helemaal leuk en dan ook nog al die muziekjes en poppen. Ja, dat was echt heel geslaagd. Als het aan de kinderen had gelegen waren we hier nog veel vaker in geweest.

Disney Piraten en Prinsessen

Mijn zoontje was helemaal onder de indruk van de boot van Pirates of the Caribbean. Helaas was het hier de hele dag zo druk dat we de attractie niet hebben kunnen bezoeken. Een reden om nog eens terug te gaan :). Voor alle kindjes die ook van piraten (en prinsessen) houden: er is een Festival van Piraten en Prinsessen in Disneyland Paris van 31 maart tot en met 31 mei 2018. Voor meer info: Disney Piraten en Prinsessen.

Disney Stars on Parade

Een van de redenen dat ik ontzettend graag met de kinderen naar Disney wilde was de Disney Stars on Parade. Deze staat in het teken van het 25 jarige bestaan van Disneyland Paris en is zo onwijs leuk! Als klein meisje wilde ik dit zo graag nog eens zien en nu heb ik deze in korte tijd achter elkaar kunnen zien

Disney Illuminations

Nog iets dat je eigenlijk echt gezien moet hebben is Disney Illuminations. Wij zagen deze show nu voor de tweede keer en ik ben elke keer zo onder de indruk Het is zó mooi gedaan en tot in de puntjes verzorgd. Echt prachtig.

Star Wars Season of the Force

Ik ben totaal niet van Star Wars maar nu we er dan toch waren zijn wij wel de show gaan bekijken. Tip: voor jonge kindjes (mijn dochter van twee) is het niet heel erg geschikt. Ik had hier zelf niet zo bij stilgestaan. Wat misschien leuk is om te weten is dat er vanaf 10 juni 2018 Marvel Superhelden Zomer is in Disneyland. Voor meer info: Marvel Superhelden Zomer.

Het was weer heerlijk om in Disneyland Paris te zijn! En extra fijn natuurlijk omdat de kindjes mee waren. Dankjewel Disney voor de uitnodiging

Ben jij weleens in Disneyland Paris geweest?

Reacties

  • Siger

    Ziet er inderdaad uit of jullie een hele leuke tijd hebben gehad! Dit zijn wel de leuke voordelen van je blog, denk ik 🙂 (positief bedoeld) Kon Sophia ook in een aantal attracties? Of vind je het park iets meer geschikt voor bijvoorbeeld kinderen vanaf 6 jaar?
    Groetjes Siger

    • Saskia Hardeman

      Ja absoluut, dat kan ik ook niet ontkennen 🙂 Ja, Sophia kon eigenlijk wel mee in de meeste attracties (mijn zoontje is ook vrij jong, dus werden het sowieso geen hele spannende attracties).Voor haar was het echt ook heel leuk. Zij wordt dan ook overal enthousiast van. Bij de restaurants heb je bijvoorbeeld ook live muziek en dat vond ze helemaal te gek haha. Uiteindelijk zal Senna zich dit altijd wel blijven herinneren en Sophia is daar gewoon te jong voor. Maar ze heeft er zeker wel heel veel plezier gehad <3

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.