Welcome To My Life! Ons chaotische leven :)
20 nov 2017 Lifestyle Welcome To My Life! 10

Welcome To My Life Ons chaotische leven :)

Hoi lieve allemaal. Op het moment dat ik dit artikel schrijf zit ik lekker in de Lounge van de Thalys. Over een uurtje vertrekken wij vanuit het prachtige Parijs weer naar onze lieve kindjes. Wij zullen vast even moeten wennen om van de magische wereld in Disney Paris weer in ons eigen leventje te zijn 😉 Maar goed, over dit laatste kan je komende tijd nog meer lezen en zien, want ik ga jullie nog van alles vertellen over onze reis naar Disneyland Paris en álle nieuwe shows die wij hebben mogen bekijken. Nu eerst naar onze afgelopen week, een drukke chaotische week. Kijk je mee?

Maandag is er bij ons thuis nooit zo heel veel te beleven haha. Over het algemeen is dit een van de rustigste dagen bij ons thuis in de week. Wel erg lekker! Voor mij staat er een ochtend werken op het programma en de rest kan ik er zijn voor de kindjes. Bovenstaande foto maakte ik terwijl ik zat te wachten op het schoolplein, dit is toch een van mijn doordeweekse dagelijkse momentjes.

Wij rommelen maar wat af met de middagslaapjes van Sophia. Ik probeer maar gewoon te kijken naar wat zij zelf aangeeft. Omdat het weekend heel erg druk was, is dit ook weer te merken aan Sophia. Maandag in de middag slaapt ze wel even, maar dinsdag wil ze absoluut niet. Aan het einde van de middag is ze dan ook erg moe en ligt zij lekker op de bank.

Woensdag in de ochtend maken Sophia en ik een boodschappen rondje. Heerlijk om even een rondje te wandelen. Wij halen wat groenten bij de groenteboer en halen in de supermarkt alvast wat voor het avond eten.

Ligt ze weer hoor, mevrouwtje weltevree. Ze is gek op zachte dekentjes en we moeten haar er echt van weerhouden om de lekkere warme dekentjes van Koeka en Baby’s only niet de hele dag achter haar aan te slepen. In beiden zit een hele zachte binnenkant, Sophia vindt dit heerlijk.

Deze dag houdt ik ook helemaal bij in een vlog! Heb jij deze al gezien?

Op donderdag breng ik Sophia naar de peuterspeelzaal. Zij is heel erg gehecht aan haar knuffel en mag deze ook altijd meenemen (na de kring legt de juf hem weg). Toen wij in de auto zaten kwamen we erachter dat we Bobbie (zo heet de knuffel) vergeten waren en toen ik langs huis reed had Vincent hem al uit de brievenbus gehangen. Later op de dag ontstond er paniek omtrent Bobbie omdat we hem kwijt raken en Sophia dan echt niet gaat slapen. Gelukkig was hij redelijk snel weer terug (zucht).

De rest van de dag bestaat uit het voorbereiden voor onze persreis naar Disneyland Paris. Wat een heerlijk voorruitzicht. Deze zwaar overbelichte foto appte ik naar mijn schoonzusje. Zij past op de kindjes het weekend wanneer wij weg zijn en ik stuurde haar al wat foto’s om te vertellen waar ze wat kan vinden.

Op Insta Stories (volg jij mij al op Instagram?) deelde ik bovenstaande al. Ik maakte een lijstje met het schema van Sophia en legde deze klaar op de keukentafel. Toen ik later die avond nog even terugkeek viel het mij op dat er een aantal letters iets anders waren en las ik het woord: poep. Ik wist direct dat Senna dit geschreven had haha, lang leve het leren schrijven in groep 3

Vrijdag was  het dan zo ver: Vincent en ik mochten op persreis naar Disney voor Twinkelbella. Wauw, wat een eer om te worden uitgenodigd door Disney! Een heel weekend lang hebben we genoten van de nieuwste kerstshows en heerlijk eten! Ik denk dat ik onderhand er wel een aantal kilo’s mag bijschrijven haha. Maar het was zo bijzonder allemaal dat het gewoon mag van mijzelf. Wij hadden een fantastische tijd en jullie zullen snel meer lezen op mijn blog! In ieder geval zal ik er voor zorgen dat jullie aanstaande zaterdag de vlog kunnen bekijken. Hierin laat ik de nieuwste shows zien en neem ik jullie mee in de magische wereld van Disney

Nou voorruit, deze deel ik dan al wel vast met jullie. Wij hadden gewoon een meet en greet met onder andere Mickey en Goofy! Zo leuk, zie je mij blij zijn 😉

Dit was het voor deze week. Het zijn iets minder foto’s dan dat jullie gewend zijn, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om te bekijken! Tot volgende week weer! En houd even mijn blog in de gaten om binnenkort allemaal leuke nieuwtjes over Disney te lezen!!

Wat was het hoogtepunt uit jouw week?

Reacties

 • Kim

  Klinkt als een heerlijke week! En nu lekker naar de kindjes, altijd fijn!

  Mijn hoogtepunt deze week was dat de peuterkamer qua voorbereidingen nu helemaal af is. De meubels kunnen er straks in en dan kan ik aan de slag met de decoratie!
  Onlangs geplaatst door Kim: Zwangerschapsupdate #10 – 33 weken zwanger

  • Saskia Hardeman

   Wat heerlijk he als het allemaal zo fijn opschiet. Decoratie vind ik altijd een van de leukste dingen! Veel plezier en succes met alles 💖

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Ik had woensdag een extra vrije dag en dat was heerlijk. Super dagje! Ik ben zo benieuwd naar je Disney verslag!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: gender reveal?!

  • Saskia Hardeman

   Oooh wat heerlijk zeg zo’n extra dag! We hebben zo veel beeldmateriaal dat ik echt alles even goed moet uitzoeken haha 🙂 In de vlog zal ik in ieder geval een aantal shows laten zien en ik denk dat ik ook nog een apart artikel schrijf met een review van de shows 🙂

 • Kirsten

  Wat supertof dat je op persreis naar Disney mocht! Ons hoogte punt van de week was zondag. Sinterklaas kwam aan in ons dorp en we hadden gewoon een heerlijk rustig dagje. Zo fijn die zondagen!

  • Saskia Hardeman

   Jaaa zondagen zijn zo fijn, zeker als ze ook nog eens rustig verlopen 🙂

 • zebrazonderstrepen

  Chaos is our middle name 🙂 Maar ook zo overleven we!
  Onlangs geplaatst door zebrazonderstrepen: Wintertijd #gezelschapsspelletjes # monopoly

  • Saskia Hardeman

   Hahaha, ja he met jonge kinderen ontkom je hier eigenlijk bijna niet aan 🙂

 • Lieke van Veen

  Wat een schattige foto van Sophia met al die dekens. Die foto van jou en Vincent in de Thalys is ook erg leuk.

 • Gerdi

  wat een heerlijke week! En naar Disney wauw dat is wel echt een droom voor mij…
  Onlangs geplaatst door Gerdi: Crea Bloghop | Heerlijke speculaas truffels

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv