Welcome To My Life! Onrustige week
15 jan 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 14

Welcome To My Life Onrustige week

Hoi! Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Wat een week zeg. Het begon met Sophia die de waterpokken kreeg. Wat overigens ontzettend meeviel qua ziekteverschijnselen maar wat overging in een nare buikgriep. Een vrij onrustige week dus!

Maandag mocht Sophia ondanks de waterpokken gewoon naar de peuterspeelzaal. De pokjes waren droog en ze was hartstikke vrolijk. Behalve rode plekjes eigenlijk helemaal niets te merken. Senna zeurde deze dag de oren van mijn hoofd om naar de nieuwjaarsborrel van school te gaan. Ik had er totaal geen zin in (zacht uitgedrukt) maar vond het ook weer zo sneu voor hem om niet te gaan.

En zo stond ik dus drie kwartier in de rij voor sminken terwijl Senna er vandoor was haha. Tjah. Sophia wilde ook heel erg graag geschminkt worden en werd een prinsesje!

Dinsdag komt een vriendinnetje bij ons en zij neemt haar hondje mee. Kindjes dol enthousiast. Hondjes zijn toch wel heel erg leuk.

Deze hele dag hield ik bij in een vlog die je via bovenstaande link kan bekijken! Onder andere vertel ik hoe ik het de komende tijd wil gaan doen met het opnemen van video’s.

Woensdag is Sophia echt ziek en zielig. Ze hangt en is gewoon duidelijk niet zo lekker. Ik heb letterlijk de hele dag een kind aan me plakken. Kan best fijn zijn, maar niet te lang haha 😉

Ik maak kippensoep voor tussen de middag. Ze zeggen altijd dat dit helpt wanneer je ziek bent. Én het is gewoon lekker.

De soep heeft niet geholpen want donderdag haal ik een hartstikke ziek en spugend meisje uit bed. Ik zal jullie alle details even besparen, maar het is niet fraai en mijn machine draait overuren. Zo zielig.

Ik moet die ochtend nog even naar de apotheek en mijn vader komt om even op te passen. Wanneer ik toch bij de apotheek ben neem ik gelijk maar ORS mee. Sophia blijft maar overgeven echt vreselijk.

Om half 12 valt Sophia op de bank in slaap en leg ik haar in bed. Slaap is altijd goed wanneer kindjes zo ziek zijn. Om half 4 haal ik haar weer uit bedje, nog steeds ziekjes maar gelukkig al een stuk rustiger. Lief is ze he als ze slaapt

Vrijdag hangen we de hele dag een beetje op de bank haha. Senna gaat spelen en Sophia is nog ziek. En dan vrijdag op zaterdag nacht word ik zelf ziek. Sjonge, ik heb mij lang niet zo kotsmisselijk gevoeld. De plannen voor zaterdag komen dus allemaal te vervallen en ik slaap een heleboel.

Zondag is een soort van schoonmaak dag en slaapdag. Ik ben nog steeds beroerd maar wil altijd alles schoon hebben wanneer ik ziek ben of eigenlijk altijd. Dus ga ik als een gek tekeer, maak ik een van de bovenverdiepingen schoon totdat ik sterren zie en ga daarna lekker slapen.

We liggen een tijdje met ons drieën in bed, Vin zie je helemaal achter, en daarna val ik nog even een paar uur in slaap.

Zo. Ik hoop dat we nu de ziektekiemen uit huis kunnen sturen en er voorlopig geen last meer van hebben. Hoe zit het bij jullie? Aangezien ik overal lees dat heel Nederland ziek is? Fijne nieuwe week allemaal

Reacties

 • Karin

  Ach wat vervelend al die virussen! Laat ik het afkloppen, want hier is onze dochter net hersteld van dubbele longontsteking. Ik herken dat wel, ondanks ziek zijn toch je schoonmaakklusjes niet kunnen laten liggen. Rustig aan en beterschap!
  Onlangs geplaatst door Karin: Borstvoeding: waarom ik ’t deze keer niet zie zitten (twijfels!)

 • Sylvia -alovelyadventure

  Ai zo vervelend als je kindje(s) ziek zijn en niks blijkt te helpen. Extra goed schoonmaken vind ik zelf dan ook altijd erg prettig. Lekker al die bacillen wegpoetsen. Hopelijk kunnen jullie deze week wel lekker genieten.
  Onlangs geplaatst door Sylvia -alovelyadventure: About last week.. week 2-2018

  • Saskia Hardeman

   Hihi ja inderdaad al die bacillen wegpoetsen, heeft helaas niet geholpen nu is Senna ziek 🙁 Maar was te verwachten natuurlijk.

 • Iris

  Hè, wat vervelend! Beterschap Saskia!

 • Rachel

  Wat vervelend dat jullie zo ziek zijn. Heel veel beterschap. Wij hebben de griep gelukkig overgeslagen, maar aangezien iedereen op mijn werk weer goed ziek was, verwacht ik dat dat niet lang meer gaat duren voor het ons huis bereikt.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Weekly Diary #19 & #20 – HAPPY NEW YEAR – Extra lange plog

 • Lin

  Toch vind ik de vlog inderdaad wel heel leuk om te kijken hoor, maar heel herkenbaar als je iets moet en er geen zin in hebt! Kijk maar naar mijn blog soms, hopelijk nu weer volledig back. Hier gelukkig klopt af, geen zieke kindjes, hopelijk gaat het bij jullie nu ook weer beter!

  • Saskia Hardeman

   Hihi nu net vandaag is Senna ziek geworden! Fijn dat het bij jullie niet heerst. Liefs

 • Sherry

  Wat vervelend. Veel beterschap toegewenst. Bij ons hetzelfde liedje helaas.

 • Angela Visser

  Wij hebben met z’n 4tjes 2 virussen achter elkaar gehad, ruim 2 maanden ziek geweest achter elkaar door, hopen dat het nu over is, bah!

 • Anna

  Misschien kun je eens een stukje schrijven over privacy vd kids? Aan de foto’s te zien houdt dit jou ook bezig? Ik vind het interessant er meer over te weten

  • Saskia Hardeman

   Thanks voor je reactie. Grappig dat je het ziet dat het mij bezig houdt want dit klopt ook zeker! Ik ga er over schrijven, thanks voor de tip.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.