Welcome To My Life! Ik weet het niet meer..
28 mei 2018 Mama Welcome To My Life! 11

Welcome To My Life Ik weet het niet meer..

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Een week waarvan ik nu al bijna niet meer weet wat ik allemaal gedaan heb haha. Maar goed, gelukkig hebben we de foto’s nog πŸ˜‰ In ieder geval vierden wij de verjaardag van Sophia!

Maandag werk ik lekker een ochtend thuis. Onder andere maak ik een artikel over deze nieuwe limited edition van The Body Shop, producten met de geur van banaan, hoe lekker!

In de middag lig ik nog even in de tuin. Ik probeer vaker om gewoon naar buiten te gaan zonder laptop, telefoon of wat dan ook. Zo gek dat dit tegenwoordig “moet”. Toen er nog geen telefoons en dergelijk waren was het heel normaal.

Dinsdag heb ik een baby in mijn huis. Zo leuk. Mijn vriendinnetje komt langs met haar zoontje. Gek he dat je zo gek kan zijn op een kind van een ander

Woensdag ga ik sporten in de ochtend. Om 09.00 uur begint de les. En het is altijd een beetje haasten omdat Senna ook naar school moet, maar het is wel heel erg fijn om zo de dag te beginnen.

Donderdag staat vooral in het teken van veel doen voor de blog en een beetje het huis schoon maken. Oh en wij eten steeds meer vleesvervangers en deze wokreepjes zijn best lekker en een goede vervanger voor bijvoorbeeld kip.

Jullie weten het waarschijnlijk wel omdat ik het vaker vertel: ik probeer elke dag even te lopen met de kinderen. Dit keer komen we langs de turkse winkel in de buurt en Sophia krijgt daar lolly’s. Kind dolblij haha en ze worden gelijk in haar tasje gestopt

Hebben jullie de Action Shoplog mei 2018 al gezien?

VrijdagΒ laat ik in de middag de oppas komen zodat ik zelf even na het dorp kan. De eerste keer dat ik dit doe trouwens, maar wil dit zeker regelmatig gaan doen. Dit shirt hierboven is een zwangerschaps thirt dat ik zag bij de H&M. Hadden ze die maar toen ik nog zwanger was haha.

Ik kocht wat kleding en twijfelde nog over deze jurk. Sophia heeft ook een jurk in deze kleur. Uiteindelijk toch niet gedaan en koos ik voor een jurk in het rood!

En dan zaterdag natuurlijk de verjaardag van Sophia. Zij is morgen (dinsdag) jarig, maar wij vierden het van het weekend. Ik haalde in de ochtend de cupcakes voor Soof op. Ik heb ze laten maken, zijn ze niet onwijs tof? Oh en ze waren ook erg lekker πŸ™‚ Ik had er best veel en ze waren zo op πŸ™‚

Zo. Daar is het jarige meisje in haar mooie jurk. Ik heb zo’n spijt dat ik het zingen en zo niet gefilmd heb en hoe e direct het kaarsje uit blies. Ach ja, volgend jaar beter!

Een foto die nogal beweeglijk is, maar wel schattig. Sophia haat achternichtje is ook op 29 mei geboren en vierde haar verjaardag op zondag. Twee feestjes achter elkaar dus en heel gezellig.

Vergeten jullie de Baby Born winactie niet? Doe jij al mee?

Zo. en dit was het weer voor deze week! Hebben jullie dat ook dat je soms allemaal niet meer weet wat je gedaan hebt! De tijd gaat ook allemaal zo snel en er gebeurt ook zo veel. Op naar weer een nieuwe week! Liefs Saskia

Reacties

 • Mathiske

  Oh waar zijn de jurkjes van? Die zijn gaaf! Lekker met dat weer van afgelopen week he, heerlijk naar buiten. Wij laten ook steeds vaker onze telefoon binnen als we buiten gaan zitten. Lekker rustig
  Onlangs geplaatst door Mathiske: Weekoverzicht -week 21- Feest

 • Aneta

  Dat gele jurkje is onwijs leuk! En wat een toffe cupcakes. Ze zijn goed gelukt en ik denk dat Sopia er helemaal blij mee was
  Onlangs geplaatst door Aneta: Echtscheiding en kinderen | De emotionele gevolgen

 • Jeanine

  Benieuwd naar de vleesvervangers. Ik heb altijd het idee dat het het toch net niet is en skip dan liever het vlees helemaal. Dat flamingoshirt is cool! Jammer inderdaad dat ze die niet hebben als gewoon shirtje.

  • Saskia Hardeman

   Ja, jammer he van het shirt. Die vleesvervanger zijn wel echt ok. Zelfs mijn kinderen eten het en dat zegt al heel wat haha. Ik heb alleen nog niet veel verschillende kunnen proberen. Die wij nu heel lekker vinden zijn gewoon van de Aldi. Ik heb laatst gewoon pasta gemaakt met roomsaus en die wokreepjes en het was echt lekker πŸ™‚ Gewoon eens proberen voor jou ook misschien?

 • Lieke

  Die sandaaltjes en dat jurkje van Sophia zijn zo schattig!

 • Stephanie

  Leuke cupcakes!!! En leuke tshirt van H&M, wil ik ook!! πŸ˜€
  Onlangs geplaatst door Stephanie: Dagboek van een thuisblijfmama: zondag!

 • Ilse Visscher

  Wat leuk een weekoverzicht! Klinkt als een heerlijke, maar drukke week. Oh en wat doe je voor sport? Vroeg ik me af. En misschien heb je het eerder weleens verteld, maar ben het even kwijt..☺️ Ik vind in de ochtend sporten ook heerlijk, alleen er naar toe gaan… pfoe.
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #25: Verwen jij je partner tag

  • Saskia Hardeman

   Haha ja ik ken het hoor dat het er naartoe gaan even een drempel is. Maar eigenlijk ben ik altijd heel erg blij dat ik geweest ben! Ik volg de les xco en een les bodypump πŸ™‚

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.