Welcome To My Life! Eerste overzicht van het nieuwe jaar!
8 jan 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 2

Welcome To My Life Eerste overzicht van het nieuwe jaar!

Hoi! Het eerste overzicht van dit nieuwe jaar! De laatste weken heb ik even geen overzichten gepubliceerd en ik kreeg al wat berichtjes of ik dit wel weer ging doen. Ja natuurlijk! Veel te leuk, alleen was het de laatste tijd zo hectisch dat ik het even heb overgeslagen. Dus vandaag weer gewoon elke week op maandag een overzicht. 

Dit overzicht begint even bij Dinsdag. Vorige week maandag was het natuurlijk nieuwjaarsdag en dit betekende voor ons gewoon een lekker rustige dag. Op dinsdag waren we nog steeds lekker rustig en vulden we de dag op met kleien en knutselen.

Voor Senna bedachten we elke dag een paar klusjes. De vakantie was voor hem heel erg wennen en hij miste echt een beetje de uitdaging en kon zijn energie moeilijk kwijt. Hij mocht dus onze woonkamer schoonmaken en hij kan dit best goed haha, heerlijk zo’n kind.

Woensdag even boodschappen doen waar ik ook afgelopen vrijdag nog een blog over schreef: daar stond ik met twee gillende kinderen in een drukke winkel. Fijn ook dat ik van jullie veel reacties kreeg met name op social media dat ik niet de enige ben. Doet een mama toch altijd goed haha.

Verder nog wat klusjes in huis. Sophia vindt het altijd zo leuk om een huisje te maken van mijn wasrek. Alleen hier ging er iets mis en vloog ze door het dak heen hihi.

Donderdag de hele dag van dat rot weer (hele week trouwens). Ik heb er nu wel weer genoeg van hoor laat de lente maar komen.

En ik weet eigenlijk niet meer wanneer ik precies deze foto maakte en op mijn Insta stories plaatste, maar ik vond Sophia zo schattig hier. Zo vrolijk.

Scheve en vage foto. Maar op vrijdag ga ik even naar de sportschool. Fijn om de kindjes gewoon mee te kunnen nemen. Sophia vindt het daar altijd helemaal leuk. Zodra ik het over de sportschool heb staat ze al gelijk met haar jas in haar handen.

In de middag komt er een vriendinnetje van Senna spelen. Zo gezellig, en Senna werd er helemaal rustig van. Echt fijn. Heel wat uurtjes geknutseld en dat soort dingen.

Zaterdag is mijn schoonmoeder jarig en brengen we haar bloemen. We doen die dag verder eigenlijk helemaal niet zo veel. De weekenden zijn voor ons eigenlijk altijd een soort rust momenten, weinig afspraken en gewoon samen zijn.

En nu ik dit bericht type is het zondag. Vanmorgen haalden wij Sophia uit haar bedje met de waterpokken. Verder een heel vrolijk meisje en geen koorts. Wel veel jeuk, maar als dit alles is dan mogen we zeker niet klagen.

En dit was het voor deze week. Geen heel uitgebreid overzicht (en heel veel slechte foto’s sorry!!) maar ik zal aankomende week wat meer mijn best doen om foto’s te maken. Bedankt voor het lezen lieve meiden en tot volgende week!

Beginnen bij jullie vandaag de scholen ook weer?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.