Welcome To My Life! Bijzonder pakketje en brandweerman sam!
19 dec 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 12

Welcome To My Life Bijzonder pakketje en brandweerman sam!

Welkom bij weer een nieuwe week! Ik had niet verwacht heel veel met jullie te kunnen delen want het was best een saaie week met een ziek kind en een zieke man. Maar, ik zag dat ik eigenlijk nog best heel veel te vertellen heb, dus kijk snel mee!

 

ziek

Maandag ochtend, Vincent uitzwaaien. Ondanks dat hij goed ziek is wil hij toch gaan werken. Sophia en ik hangen thuis op de bank, Sophia heeft helaas nog koorts en we doen rustig aan.

boerenkool

In de avond maak ik lekker mijn lievelingseten klaar: boerenkool! Wat is jullie favoriete stampot?

hoppop bad

Dinsdag maak ik een lekker badje voor Sophia. Het badderen vind ze altijd zo leuk! En het geeft mij de tijd om de badkamer een beetje op te ruimen.

knex

In de middag spelen Senna en ik met de Knex. Hartstikke leuk speelgoed maar het geeft wel een rommel.

selfie

Woensdag ga ik normaal altijd sporten maar helaas kan dit niet doorgaan in verband met mijn zieke lieve meisje. Thuisblijven en hangen op de bank dan maar.

bloemen

Omdat Sophia al een paar dagen niet is buiten geweest neem ik haar mee voor een kleine wandeling naar de bloemist! Zo fijn om weer nieuwe bloemen op tafel te hebben.

swap

Ik deelde met jullie de unboxing van de swap! Ik vond het zo leuk om dit te doen en te delen met jullie!

the body shop

Donderdag ontvang ik een heel bijzonder pakketje van The Body Shop. Het is een soort boek met een echte video erin verwerkt van de nieuwe campagne. Heel tof gedaan.

op de bank

Senna is moe en in de middag kijken we samen gezellig tv op de bank onder een kleedje .

pepernoten

Vrijdag vergeet ik foto’s te maken. In de middag is Senna vrij en komt ons neefje gezellig spelen. Altijd leuk die twee samen en ik heb er bijna geen omkijken naar. Ik vind bij het opruimen van de berging nog een zak pepernoten en we eten er samen wat.

vriendjes

Zaterdag gaan we lekker op stap naar de theatervoorstelling van Brandweerman Sam! Sophia is net iets te jong dus nemen we een vriendje van Senna en zijn moeder gezellig mee. Charmant ook die schoen hihi :).

brandweerman sam

En wat was het een leuke voorstelling! De kindjes hebben echt genoten, zo leuk om te zien!

weekvlog

Ook kwam er natuurlijk weer een weekvlog online met een waarschuwing voor alle moeders! Heb jij ook al gekeken?

haartutorial

Zondag maakte ik wat foto’s van een haar tutorial voor een feestkapsel! Op die foto’s moeten jullie nog even wachten. Deze foto maakte ik voor het filmen.Β De video zal zo snel mogelijk op mijn youtube kanaal verschijnen, en woensdag komt er een artikel over online met leuke tips!

Nog even en het is al kerst, wauw wat is het jaar snel gegaan! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.