WEEKVLOG: MEGA WINACTIE EN HEEL VEEL PRIKKELS
24 nov 2018 Lifestyle 50

WEEKVLOG: MEGA WINACTIE EN HEEL VEEL PRIKKELS

Hoi lieve allemaal. Een nieuwe vlog! Een kleine ziekenboeg deze week, en heel veel prikkels zo voor Sinterklaas. Die weken zo naar de feestdagen toe kunnen heel pittig zijn! Oh en ik heb nog een fijne fashion korting voor jullie รฉn een mega toffe winactie!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn videoโ€™s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Sab

  Jaaaa gave winactie ๐Ÿค— doe heel graag mee voor mijn zoontjes ๐Ÿ€

 • Petra de Mooij

  Ten eerste, je Panter jurkje is echt zoooo gaaf en staat je prachtig.
  En over het te veel aan prikkels, poeh. Die vind ik zelf ook heel lastig. 2x per week schoen zetten en meer niet. Helpt hier wel wat.
  Ik doe dolgraag mee voor de kidicom van vtech m’n dochtertje zou hem. Zooooo graag willen… Maar past helaas niet binnen ons budget. Dus het zo extra leuk zijn. Dat wordt heel hard duimenp

 • Linda

  Ik doe heel graag mee met de winactie voor mijn zoontje.. hij is gek op alles wat geluid maakt en lampjes/knopjes๐Ÿ˜.. ook ben ik altijd erg te spreken over het merk vtech.. hopelijk wint hij hem en krijgt hij nog een extra kadootje met 5Dec๐Ÿ˜Š๐Ÿ€โค๏ธ

 • Anna

  Ik zou heel graag mee willen doen!

  Facebook: An Na

 • Ankie Pelzer

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Noud. Hij zou de kidicom max heel graag willen hebben. Helaas weet ik dat Sinterklaas hem niet uit Spanje heeft meegenomen voor hem. Maar wie weet……

 • Marjo

  Hoe overleven wij sinterklaas? Het schoenmaat probleem hebben wij ook gehad. Wij zetten ze dan voor het badmoment en als ze gedoucht waren was Piet geweest en had hij de cadeaus al gebracht . Dan waren ze gewoon de eerste . Onze dochter hebben wij wel al in groep 3 verteld hoe het echt is met sinterklaas. Het was voor haar veel en veel te veel. Toen wist ze zelfs exact welke cadeaus ze kreeg en daar kreeg ze rust van. Dit jaar weet ze 1 cadeau en de rest is verassing ( ze is net 7 en zit in groep 4) en gaat het tot nu toe erg goed. Ze geeft zelf wel aan deze periode biet zo fijn te vinden. Dus wij vieren maar 2 x sinterklaas. 1x thuis en 1 x opa en oma. Wij slaan de sportclubs etc over.
  Succes in deze periode

 • Miriam

  Leuke winactie! Ik zou de kidicom graag willen winnen voor onze dochter van bijna 7. 4 december is ze jarig, en dit zou een super leuk verjaardagskado zijn ๐Ÿ˜

 • Natasia Derycker

  Ja super leuk voor mijn kiddo’s!! Ik doe mee!
  Julie bijna jarig ๐Ÿ˜Š En is ideaal om mee te nemen in de lange busrit naar school.

 • Henriรซt

  Oh ik doe ook graag mee met de win actie voor mn dochtertje van 7 ๐Ÿค—

 • Sonja rietjens

  Wauw die is super geweldig voor mijn kleindochter kansje wagen ,

 • Nancy

  Hai Saskia
  Wat een leuke vlog weer. Ik zou graag aan de win actie mee willen doen. Mijn zoon wordt 4 December 8 jaar en dit lijkt me een perfect cadeau. Je begrijp natuurlijk wel hoe de prikkels bij ons thuis zijn. Mijn dochter van 10 kan het heel goed hendelen maar vind het nog steeds heel spannend. We waren vorige week bij de pepernotenshow en daar was Jochem van Gelder en de echte coole Piet Diego. En dan gaat ze toch wel weer uit der dak. Tja en mijn zoon die springt bij elke reclame van de ene emotie in de andere. Verjaardag sinterklaas. Of toch voor sinterklaas en dat andere cadeau voor de verjaardag. Das best heftig maar we blijven ademen en sluiten de dag wel altijd af met de prikkels die hij heeft gehad (over een bepaald cadeau bijvoorbeeld) zo kan hij het een plaats geven. Ik wens je een fijne dag toe.

  Groetjes Nancy

 • Simone

  Jaaaaaa gaaf gaaf. Ik doe graag mee voor mijn twee kanjers๐Ÿ€

 • Wendy Van De Reyd

  Leuke blog, leer je weer wat van bij, haha
  En de winactie is echt geweldig, waag graag kansje voor mijn dochtertje Sharona, ze is jarig op 16/12 , de ideale verrassing dus , duimen omhoog

 • Anja

  Erg leuk ik doe graag mee aan deze leuke winkels actie ๐Ÿ˜€

 • Danielle

  Toffe actie Saskia! Doe graag mee voor Tim. Leuk voor sint of onder de boom!
  Enne prikkels… die kennen we wel hier thuis, nu met Sint valt t me eigenlijk nog mee, maar misschien zit t ook in al goed verankerd in ons systeem om die rust momenten in te bouwen en goed te aarden.

 • Joukje

  Superleuke winactie! Zou graag willen winnen voor mijn dochter ๐Ÿ™‚

 • Ilse

  Super leuke win actie!
  Daar waag ik een gokje voor

 • Bianca Fenna

  Super leuke vlog, ik heb me natuurlijk geabonneerd en een duimpje gegeven. Ook de winactie is natuurlijk super gaaf!! Perfect voor mijn oudste dochter. Ik waag dus heel graag een kansje.

 • Ilona

  Je jurkje staat je echt super Saskia ๐Ÿ˜

 • Denise vrielink

  Jaaa! Ik zal ook heel graag willen winnen!
  Ik ga heel hard duimen! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜

 • Chantal Obbink

  Leuk ik doe graag mee voor mijn zoon Hidde. Ben al even geabonneerd op je kanaal op YouTube maar kijk er nog te weinig op. Zal het steeds vaker proberen te doen want de filmpjes zijn erg leuk!

 • Hetty

  Jaaa super gaaf voor onze zoon dan kunnen we onze eigen IPad weer kindervrij maken haha

 • Nynke

  Leuk zeg, ik doe graag mee voor mijn dochter van 7. Wij zetten 1x in de week de schoen op zaterdag. Ze heeft het weleens over kinderen die het vaker doen, maar maakt daar geen probleem van. Wij vieren Sinterklaas volgende week overdag. Dan is de rust ’s avonds weergekeerd en kunnen ze nog even heerlijk spelen met alles.

 • Julia van empel-stamate

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Mijn zoontje vind Sinterklaas erg spannend, hij zet zijn schoen iedere avond. Gelukkig wordt hij niet erg vroeg in de ochtend om te kijken wat in de schoen is.

 • marij brand

  btw geweldige outfit!!!
  maar voor mn dochtertje wil ik heeeeeeel graag kans maken op dit geweldige actie!

 • Jacqueline Van de Manakker

  Gaaf daar zouden er hier 2 heel blij mee zijn

 • Diny Gijsberts

  Superduper gaaf ik doe mee !

 • Caroline Kruijt

  Jaa we doen graag mee voor onze 2 kids!
  Super leuk!

 • Willeke Linneman

  Wauw wat zie je er goed uit zeg! En wat een gave winactie! Ik doe graag mee voor mijn kindjes! Weet zeker dat ze dit geweldig vinden!

 • Cora van der Bijl

  Ow wat een top kado zeg .๐Ÿ‘Œ
  Mijn kleinkinderen zouden er zo blij mee zijn.๐Ÿ˜˜
  Staat hoog op hun verlanglijstje .๐Ÿ€
  Oma zou dit graag willen geven namens Sint.โค๏ธ

 • Marjolein

  Zou ook heel graag mee willen doen voor mijn kids. Met vier kids is het altijd moeilijk kado’s te zoeken en het liefst waar ze ook allemaal wel iets aan hebben en omdat er 2 ook in oktober jarig zijn geweest en 1 in november zijn het ook nog eens kostbare maanden.

 • Anja huydts

  O leuk voor mn dochter ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 • Suzanne

  Superleuke actie! Mijn zoontjes zouden dat wel mooi vinden๐Ÿ˜

 • Simone

  Gaaf zeg! Ik loot graag mee. Daar kan ik mijn dochter wel blij mee maken!

 • Erika panjer

  Wat een mega cadeau.
  Daar zou ik een lief meisje heel blij mee maken dus ik waag een kans mee.

  Leuke video weer hoor ga zo door

 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar
  verras mijn kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar
  zijn schoen staat al klaar #duimenmaar

 • Lisette Kleiweg

  Leuk ! Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon ๐Ÿ™‚

 • Lisette Tuit

  Wauw!! Ik doe graag mee voor onze dochter Demi.. Staat al een poos op haar verlanglijstje.. Maar het zit er helaas niet in dit jaar.. Misschien door deze win actie wel ๐Ÿ€๐Ÿ€

 • Marloes

  Dit zou zo leuk zijn voor mijn dochter! Ze wil altijd op mijn telefoon, wat zou het handig zijn als ze zelf een โ€˜telefoonโ€™ zou hebben. Ik doe heel graag mee.

 • Katrien Adams

  Dit zou top zijn voor ons zoontje Sander! Gedaan met mijn telefoon te saboteren.

 • Marian B

  Wat lief! Ik doe graag mee voor mijn zoon. Ik doe graag mee en heb gereageerd onder de video op Youtube.

 • Anne

  Toffe actie! Mijn oudste kinderen zijn heel zen. Bijna irritant want gaan nooit mee in dit soort dingen. De jongste leeft voor 2 want die gaat uit zijn dak. Hem konden we nooit ergens mee nemen. Want dan sliep hij de hele nacht niet. Gister mee geweest naar Sint feest. En goed geslapen maar vandaag was bal. Niks mee te beginnen. Ik vertel niets over pakjesavond. Dan heb ik meer rust. Maar Max zou graag willen winnen hoor!

 • Denise

  Jaaaaa Noa zou een gat in de lucht springen met de Kidicom max ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
  Foto’s maken, filmpjes kijken op youtube en verhaaltjes lezen, helemaal haar ding nu ze in groep 3 zit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
  Ze heeft hem ook op haar verlanglijstje gezet voor sinterklaas ๐Ÿ’–๐Ÿ€๐Ÿ€
  Superleuke vlogs met je kleding, hoop dat je dat blijft doen! ๐Ÿ˜€ ik heb me meteen geabonneerd op je youtube kanaal!

 • Inge

  Graag voor onze zoon!

 • melissa

  Dat is zeker een megacoole winactie zeg. wat zijn die van ons hyper zeg nu met sinterklaas. elise vlogt graag (ze is 7) en dat is hilarisch. ze maakt ook constant fotos en kijkt zelf vlogs. dit zou zeker een leuk cadeau voor haar zijn!

 • Nieke

  Oh wat een gave actie! Wat zou mijn zoontje hier blij mee zijn. Doe dus graag mee. ๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿคž

 • Henrieke

  Ik doe graag mee! Maak er drie erg blij mee hier!

 • Bianca

  Ja ik doe heel graag mee met de win actie voor me zoontje. die is dol op zn zusje en maakt het liefst elke dag foto’s van haar met mijn telefoon. En hij is eind december ook nog is jarig hij wordt 4. zou wel een heel gaaf cadeau zijn voor hem zijn.
  Bij onze kids valt het gelukkig mee. Ze slapen er niet minder om. Nu is onze dochter 29-11 jarig en onze zoon 29-12 dus voor hun is het altijd de december maand enorm druk dit cadeau zou รฉcht fantastisch zijn ๐Ÿ˜

 • Anneleen

  Wat vervelend dat Sophia ziek was! Gelukkig was ze snel terug op de been! Die witte trui staat je echt heel erg leuk en lijkt me super fijn en warm! ๐Ÿ™‚

 • Nel

  Voor mijn nichtje en neefje kunnen ze er samen om de beurt er mee spelen zouden ze te gek vinden!
  ๐Ÿ˜

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv