WEEKVLOG: LEGO OPRUIMEN en NAAR DE BIEB
13 jan 2019 Overige 5

WEEKVLOG: LEGO OPRUIMEN en NAAR DE BIEB

Een dag later dan normaal, maar hierbij een nieuwe weekvlog! Wij zijn natuurlijk een weekend weg, en ik had even niet helemaal goed ingeschat dat ik op deze manier minder tijd zou hebben voor editten. Hoe dan ook: de kerstvakantie is voorbij en dat betekent weer het normale ritme. Ik ruim heel veel lego op van mijn zoon en laat jullie zien hoe een normale week er bij ons uit ziet!  Kijk je mee? 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Evelien

  Weer een leuke vlog Sandra! Erg leuk om op deze manier een inkijkje in jouw leven te krijgen. En vooral: om te zien dat we allemaal tegen dezelfde dingen aanlopen, zoals kledingstukken zo goed opruimen dat je ze niet meer terug kunt vinden, haha! Ik woon en werk zelf in het buitenland en vind het top dat ik op deze manier nog wat meer contact kan houden met het Nederlandse! 🙂 Groetjes, Evelien

  • Saskia Hardeman

   Hoi Evelien, wat leuk je bericht, dankjewel! En goed ook voor mij om te weten dat ik niet de enige ben haha. Waar woon je in het buitenland? Liefs Saskia

 • Evelien

  Sandra = Saskia (autocorrect).

 • Joyce

  Hoi Saskia,
  Je vlogs blijven leuk omdat ze zo puur en gevarieerd zijn.
  Deze leek iets korter dan normaal…
  Hele fijne week voor jou en je je gezin.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel <3 Ja klopt dat deze wat korter was. Dat komt omdat ik een weekend weg was en ik de vlog nog moest maken 🙂 De nieuwste is een stuk langer. Bedankt voor je berichtje. Liefs Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv