WEEKVLOG: IK STOP ER EVEN MEE
24 dec 2018 Lifestyle 5

WEEKVLOG: IK STOP ER EVEN MEE

Een week die helemaal normaal begon, en op een nare manier eindigde. Verder versierden wij onze kerstboom, knutselden wij veel samen en vertel ik hoe ik vanaf nu verder ga met de vlogs. Vergeet je niet te abbonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s) en tot  zaterdag bij een nieuwe video! 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • MarjonS

  Sterkte met je neefje. Hopelijk gaat het elke dag een klein stapje beter met hem.

 • Claire Rhee

  Ik wil jou en je familie heel erg veel sterkte wensen!!! Wat zullen de feestdagen voor jullie nu dubbel zijn!!!
  Ik hoop dat jullie steun hebben bij elkaar!!
  Groetjes Claire

 • Ashley

  Heel veel sterkte! Liefs Ashley

 • Iris

  Jeetje, wat een heftig verhaal. Zo ontzettend naar. Heel veel sterkte!

 • Anneleen

  Wat een mooie kerstboom hebben jullie! Groot gelijk dat jullie even jullie rust nemen en de kerst zonder camera vieren. Neem de tijd die je nodig hebt en doe vooral waar jij je goed bij voelt! Mag ik vragen hoe het met je neefje gaat? Heel veel sterkte voor jou en je familie! X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv