WINACTIES, NAGELLAK en WIJNEN WIJNEN! (WEEKOVERZICHT)
16 nov 2020 Lifestyle Mama 2

WINACTIES, NAGELLAK en WIJNEN WIJNEN! (WEEKOVERZICHT)

Hoi. Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Altijd weer even leuk om zelf even de foto’s van afgelopen week door te nemen en te zien wat wij allemaal hebben gedaan. Het was eigenlijk wel een vrij rustige en fijne week. Ik kreeg iets super liefs en leuks van Sophia en Sinterklaas kwam weer in het land! Kijk je mee?

Maandag begon natuurlijk weer lekker de schoolweek. Nadat ik de kindjes naar school heb gebracht begon ik aan mijn nagels. Moet ook gebeuren haha. Bovenstaande twee kocht ik onlangs weer nieuw

En altijd wanneer Sophia ziet dat mijn nagels gedaan zijn, wil zij ook! Voor haar kies ik altijd wel hele lichte en neutrale kleurtjes, Zo leuk vindt ze dat!

Een lekker lief kleurtje voor Soof!

In de avond maak ik lekker tortellini klaar. Dit eet iedereen bij ons in huis heel makkelijk. En het is ook zo snel klaar, ideaal. Om 18.00 zaten de kindjes klaar voor het sinterklaasjournaal. Ik vind het zo fijn om die blijheid van Sophia mee te krijgen!

In de avond thuis de bodypump.. De eerste keer dat ik alleen thuis doe. Ik maak de les af maar vind het niet echt fijn zo alleen. Alhoewel het fijn is dat de mogelijkheid er is.

Dinsdag begin ik de dag lekker met opruimen in huis. Nadat ik de kindjes naar huis g=heb gebracht uiteraard. Deze enveloppe vind ik zo leuk. Ik kreeg het een tijdje terug van Sophia. Dit soort dingen moet ik gewoon bewaren. Is dat herkenbaar voor jullie?

Wat was het een mooi weer he afgelopen week! Via instagram begreep ik al dat dit niet overal het geval was.. Maar bij ons wel! Ik dronk mijn kopjes koffie gewoon lekker in de tuin, heerlijk.

En ik vlocht mijn haren weer eens in. Ik vind dat altijd leuk om te doen. En handig, want dan zit dat haar niet steeds in mijn gezicht haha.

En ons vrouwtje zat natuurlijk weer helemaal klaar voor het sinterklaasjournaal. Ik vind het te schattig hoor, dat hoopvolle gezichtje zo voor de tv.

Woensdag Zoals ik in mijn vlog ook al vertelde heb ik fijne dagen, en soms ook een beetje van die baaldagen. Wanneer dit het geval is helpt het mij om een luisterboek op te zetten en even naar buiten te gaan. Zo fijn.

Doen jullie al mee met de Vtech winactie via Instagram? Vandaag (maandag) ga ik de winnaar bekend maken. En: er komen zo veel geweldig leuke winacties aan! Volg mij op insta om niets te missen! @Twinkelbella

Donderdag en vrijdag

Van donderdag en vrijdag heb ik vrijwel geen foto’s. Behalve deze wijn dan. Ik kreeg via Instagram dm een aantal vragen of ik eens wilde schrijven over wijn. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik niet zo goed zou weten wat ik hierover zou moeten schrijven. Echt verstand heb ik er niet van haha.

Zaterdag kijken we naar de sinterklaasoptocht. Ik vind dat ze het altijd zo geniaal oplossen allemaal. Hoe het verhaal in elkaar zit en hoe het uitgevoerd wordt, erg leuk weer.

In de avond een vriendin op bezoek. Anderhalve meter afstand uiteraard. Maar het is gewoon soms even nodig om iemand te zien (en zo fijn!)

Uiteraard mochten de kindjes de schoenen zetten. Wij laten de kinderen de schoen zetten, maar zeggen niet wanneer de pieten komen. Dit om te voorkomen dat ze in de ochtend al om 04.00 uur rond staan te springen haha! Sophia kreeg een boek van Sinterklaas en Senna een autootje van max verstappen!

Ik zoek nog steeds testers! Er zijn nog niet veel mensen die zich hebben aangemeld, dus kom maar door!! De link is testers gezocht.

Dit was het voor deze week! Leuk dat je mee hebt gekeken! Mocht je nog meer willen zien? Bekijk dan onze weekvlog! (klik hier). Ik vind het weer zo fijn om te vloggen! En om jullie reacties te lezen .

Hoe was jouw week?

Reacties

 • Naomi

  Zo leuk, de tijd van de schoen zetten! En die vlecht in je haar vind ik prachtig.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Zeg dit alsjeblieft nooit meer tegen me

  • Tamara

   Leuk gedaan hé met de sinterklaasintocht. En nog leerzaam ook, mijn dochter van 4 weet nu als de beste wie onze burgemeester is haha! Ook zij heeft met grote ogen en vol verbazing weer zitten kijken. Ze was wel in de ochtend al om 6 uur wakker, ze was zenuwachtig of de sint wel zou aankomen. Om vervolgens te zeggen: ‘maar mam, het komt toch altijd goed?!’ zo lief!
   Onlangs geplaatst door Tamara: Shopverslaving? Dit zijn de 15 alarmsignalen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.