Wat wij doen met Valentijnsdag
14 feb 2019 Overige 5

Wat wij doen met Valentijnsdag

Valentijnsdag. Zo’n dag waar je altijd wel het een en ander over hoort. Toch lijkt het, naar wat ik zie, de laatste jaren wat minder te worden.

Toen ik jong was kochten mijn zus en ik altijd cadeautjes voor elkaar met Valentijnsdag. Gewoon omdat we dat leuk vonden. Ik weet ook nog heel goed de eerste keer dat ik van iemand een ketting kreeg voor Valentijnsdag, en ik geen idee had wat ik daar nou weer mee moest haha.

Natuurlijk is het leuk wanneer iemand je verrast, maar ik denk niet dat dit perse op een speciale dag moet. Ik probeer dit de kinderen ook min of meer te leren, dat het leuk is om iets voor een ander te doen, waar en wanneer je maar kan. Niet alleen op Valentijnsdag, maar op elke andere dag. Mijn oudste heb ik overigens nog niet gehoord over Valentijnsdag, en ik vind dit ook wel prima. Laat maar lekker gaan, dat komt allemaal nog wel haha.

Ik kan mij indenken dat wanneer je net verliefd bent en zo, dat het dan allemaal wel ontzettend leuk kan zijn om elkaar te verrassen. Maar dan nog, ik houd niet van verplichtingen en dergelijke, dus het moet ook weer niet to much zijn ;).

Wij doen dus niet zo veel op Valentijnsdag. Sterker nog, mijn man is er geeneens haha. Waar ik wel heel erg benieuwd naar ben is wat jullie doen op Valentijnsdag? Doen jullie iets leuks? Of juist ook helemaal niet? Ik ben benieuwd! Laat het mij weten in de comments, ik ben benieuwd!

Reacties

 • Daphne

  Ik ben het compleet eens met dat lief zijn voor elkaar op alle dagen van het jaar kan. In eerste instantie zouden mijn vriend en ik samen uit eten gaan, ook gewoon omdat we dat al lang niet meer gedaan hebben. Totdat er iets van mijn werk tussendoor kwam. Nu gaan we morgen uit eten, om het weekend te vieren 😉 Stiekem nog veel gezelliger denk ik!

 • Naomi

  Een blog naar mijn hart. Je hoeft niet tot Valentijn te wachten om iemand in het zonnetje te zetten. En ik doe vandaag dus ook niks. Als ik iemand liefde wil tonen, doe ik dat liever spontaan in plaats van op een dag dat het ‘moet’.
  Onlangs geplaatst door Naomi: De regeltjes

 • Claudia

  Wij doen ook niet aan valentijnsdag vinden het maar commercieel gedoe🙈.

  Alleen vanochtend toch een lekker luchtje gehad voor de goede zorgen voor mijn dochter en voor mijn man! Vond ik toch ook wel weer heel lief💖! Dus dit jaar toch iets gehad😁

 • Aafke van Kraanen

  Vaak kregen mijn dochter en ik iets op Valentijnsdag van mijn man. Helaas lukt het hem niet dit jaar, maar ik kreeg vanmorgen een extra kus.

 • margriet

  een kaartje voor elkaar en dat is het… wij zijn gestopt met cadeaus…..dat hoeft van mij niet zo.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv