Wat je vooral niet moet vergeten op vakantie
26 apr 2019 Lifestyle Travel 1

Wat je vooral niet moet vergeten op vakantie

Inmiddels zijn wij al bijna een week op vakantie en genieten wij enorm! Mijn vaste volgers kennen waarschijnlijk al het verhaal van mijn paspoort dat ik kwijt ben (ik ben benieuwd wanneer ik die terug vind). Verder leek het mij voor nu even leuk om op instagram aan jullie de vraag te stellen wat er vooral niet vergeten moet worden op vakantie. Dit zijn de antwoorden!

Extra oplaadkabel

Ja, vergeet vooral die extra oplaadkabel niet. Niets zo vervelend als meerdere telefoons en maar een enkele kabel om op te laden (vergeet dus uberhaupt ook geen kabel ;)).

Pinpas, creditcard, paspoort

Tjah, zonder geld heb je inderdaad wel echt een heel groot probleem. Vergeet dit dus vooral niet. En zoals de schrijfster van deze tip zegt: al het andere kan je op vakantie kopen.

Medicijnen

Ook zoiets inderdaad. En als je met het vliegtuig gaat, stop de medicatie dan in je handbagage! Mocht er onverwacht iets met je koffer gebeuren, dan heb je in ieder geval je medicijnen wel bij je. Oh, en vergeet ook niet om je medicijnen niet in te nemen haha. Iets wat ik deze vakantie voor het aller eerst vergeten ben ;).

Paracetamol

Eentje die ik de laatste tijd ook nooit meer zal vergeten. Ik heb eens met clusterhoofdpijn op een vakantie gezeten in Italiƫ. Dat was verschrikkelijk. Sindsdien zorg ik eigenlijk altijd wel dat ik iets van pijnstilling (en meds van de arts) mee heb hiervoor. Paracetamol voor de kinderen heb ik ook standaard in de toilettasjes. Je weet maar nooit.

Tandenborstel

Ja, die ben ik ook weleens vergeten haha. Toen ik met een vriendin naar Gambia ging, had ik er geen een mee en moesten wij samen doen met haar tandenborstel haha.

Favo knuffel kind

Sophia helpt mij er wel aan dat ik haar favoriete knuffel niet vergeet. Ik moet er inderdaad niet aan denken om die te vergeten, dat zou echt een drama zijn.

Zonnebril

Dit lijkt mij ook heel vervelend. Gelukkig mij nog nooit gebeurt (klopt af) en op een zonvakantie uiteraard ook echt onmisbaar.

Genieten!

En tot slot het met stipt meest gegeven antwoord van jullie op mijn vraag: vergeet niet te genieten! Ik kreeg van de week van iemand een mail die vertelde dat toen zij op vakantie ging alles fout ging wat er maar fout kon gaan, maar dat dit uiteindelijk wel de allerleukste vakantie ooit was!

Jullie nog iets toe te voegen wat al niet genoemd is? Ik ben heel benieuwd en lees het graag terug in de comments hieronder!

Reacties

  • Naomi

    Boeken zijn voor mij ook onmisbaar op vakantie. En wat een supertip van die medicijnen in je handbagage! Daar zou ik niet over nagedacht hebben, maar je hebt inderdaad een behoorlijk probleem als je medicijnen ‘verdwijnen’ met je koffer.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Wat ik niet zeggen kon

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv