Wat geef jij cadeau voor vaderdag?
13 jun 2018 Kinderen Mama 1

Wat geef jij cadeau voor vaderdag?

Zo. Nog een paar dagen en dan is het al vaderdag! De tijd vliegt altijd voorbij en voordat ik het weet is het weer zover. En stiekem niet omdat ik het zo goed onthoud, maar omdat mijn kinderen elk jaar weer met cadeautjes komen voor papa. 

Dat vind ik trouwens wel echt het allerleukste hoor aan dit soort dagen. De spanning die de kinderen hebben, en dat ze eigenlijk al een paar dagen toeleven naar vader of moederdag. Als ik terugdenk aan afgelopen moederdag was dit echt zo leuk en lief. De kindjes waren er zo mee bezig geweest en trots op wat ze gemaakt hadden.

Alhoewel het allemaal hartstikke leuk en gezellig is, vind ik het altijd erg lastig om weer met een leuk cadeau voor de dag te komen. Als ik kijk naar ons in huis, hebben we alles al. En als ik kijk naar de papa in ons huis, heeft hij toch ook al wel heel veel. Vaak kijken we daarom ook wel weer een beetje naar de praktische zaken in ons huis die wij nodig hebben.

Kortingscode Livingcomfort

Zoals een bed bijvoorbeeld. Zelf zit ik al een tijdje te kijken naar een nieuwe. Onze oude vangt al zo veel stof dat het tijd wordt voor een nieuw exemplaar. Livingcomfort vroeg aan mij of ik een code met jullie wil delen waarmee je 5% korting krijgt in de webshop. Deze code is VOORPAPA. In de webshop van Livingcomfort is genoeg te krijgen zoals bijvoorbeeld een nieuw bed, matrassen, maar ook toppers en bedbodems. En nu ik er zo over nadenk, een goede nachtrust is natuurlijk ontzettend belangrijk als vader zijnde, wat mij betreft is een bed of een goed matras dus een heel goed cadeau! Wat mij overigens opvalt in de webshop is dat de prijzen netjes zijn en de producten van goede kwaliteit. Er worden goede reviews gegeven en dat is goed teken.

Naast een nieuw bed gaan wij nog even op zoek naar een ander cadeautje. De knutseltjes van de kinderen liggen al verstopt, maar ik vind het nog wel leuk om iets van een boek of dergelijke te geven. Zoals jullie heel misschien weten neigt Vincent een beetje naar vegan eten en is het misschien wel leuk om daar een boek van te geven. Ik ga de komende dagen even op zoek!

Wat geven jouw kinderen voor vaderdag?

Dit artikel is een samenwerking, dankjewel dat je het hebt gelezen, hierdoor kan mijn blog blijven bestaan

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv