Wanneer je vriendin bijna moet bevallen..
6 jul 2020 Mama Zwangerschap 1

Wanneer je vriendin bijna moet bevallen..

Juli.. Een spannende maand. Wat jullie misschien al wel hebben gelezen of in mijn vlogs hebben gezien: een van mijn liefste vriendinnetjes mag deze maand gaan bevallen van haar tweede kindje. En ah, dat vind ik best spannend. 

Volgens mij was het Februari dat ik mee mocht naar de verloskundige. Oh, ik was helemaal in mijn nopjes en oh wat vond ik dat leuk. Het bezoekje aan de verloskundige was voordat de crisis uitbrak en daarmee ook een van de laatste keren dat er iemand mee mocht naar de verloskundige. Raar om te bedenken. We hadden het nog over dat ik een volgende keer ook mee mocht, maar die kwam er dus niet.

Zwanger tijdens Corona

De hele corona tijd was raar. Mijn vriendin Stephanie zag ik de eerste weken niet. Doordat alles door Corona nog onzeker was wilden we voorzichtig zijn. Na drie weken waren we het zat, en ging ik naar haar toen om op afstand koffie te drinken. Het liefst was ik op die buik van haar gaan liggen om de baby te kunnen voelen, maar afstand houden konden we. Was ik overigens best trots op haha.

En de tijd vloog voorbij.. We zitten in juli, en het zal niet lang meer duren voordat de baby geboren wordt. En er gaat zo veel door mij heen. Ik vind het stiekem heel leuk dat zij, net als ik, eerst een jongen mocht krijgen en daarna een meisje. Daarnaast ken ik Stephanie vrijwel al vanaf kleins af aan, dus vind ik het ook heel bijzonder dat wij zoveel hebben mogen delen samen. Ik moet ook heel veel denken aan hoe zij er voor mij was tijdens mijn zwangerschappen. Hoe ze al jubelend met de eerste cadeautjes aan kwam zetten. En hoe ze na de bevalling met een tas vol boodschappen mijn keuken instapte om carpaccio voor mij te maken.

Babyshower

Corona gooide roet in het eten en ze heeft daarom deze zwangerschap geen babyshower gehad. Super jammer maar het is niet anders. Van haar familie en vrienden heeft ze een videoboodschap gehad waar iedereen persoonlijk haar toesprak. En ach, dacht ik, om het allemaal nog een beetje compleet te maken ook dit blogje erbij. Speciaal voor jou lieve vriendin. Dat alles maar zo mag gaan zoals je het graag zou willen. En dat we snel het kleine meisje mogen begroeten

Love you Oogappel Liefs xxx Saskia

Reacties

  • Naomi

    Wat lief, die videoboodschappen en deze blog! Superspannend. En gelukkig zijn de maatregelen wat versoepeld. Hopelijk kun je straks lekker met de baby gaan knuffelen!
    Onlangs geplaatst door Naomi: ZomerLezen 2 ~ Lekker luchtig

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.