Waarom deze namen voor mijn kinderen?
22 mei 2019 Lifestyle 7

Waarom deze namen voor mijn kinderen?

Waarom ik gekozen heb voor de namen van mijn kinderen? Of ik er nog steeds blij mee ben? En wat de betekenissen zijn? Ik vertel er meer over.ย 

Reacties

 • Yvette

  Leuke namen!!!

  Onze dochter heet Aubree annelore๐Ÿฅฐ
  En onze zoon Tibbe Oliver ๐Ÿฅฐ

 • Naomi

  De tweede naam van Sophia…sowieso al prachtig, maar door de betekenis vind ik ‘m echt ontroerend mooi. Mooie namen hebben je kinderen. Kan me voorstellen dat je daar nog steeds tevreden over bent;).
  Onlangs geplaatst door Naomi: De ideale wachtkamer

 • Brenda

  Onze zoon heet ook Senna, om precies dezelfde reden ๐Ÿ˜‰ wij wisten wel dat het vaker voorkomt als meisjes naam en soms bij inschrijvingen gaat dat ook eerst fout. Maar iedereen die ons kent wist gelijk waar het vandaan kwam.

 • Annette

  Mooie namen hebben de kinderen! Mijn dochter heet Matthanja en betekent geschenk van God. Het grappige is dat deze naam ook aan jongens gegeven wordt. Dus ja, ik krijg ook weleens te horen dat ik een zoon heb:-). Mijn dochter is 10 jaar en vind dat niet grappig.

 • Felicia

  Leuk je uitleg ๐Ÿ™‚
  Ik dacht eerst ook aan een meisje toen ik de naam van je zoontje hoorde sorry maar dat heb ik al gauw bij namen die eindigen op een aa wel mooi de reden erachter dat je man voor deze naam is gegaan.
  En de naam van je dochtertje is een mooie naam maar vooral braaf komt de naam op mij over
  Ik zie altijd bij deze naam een braaf meisje voor me
  mijn oudste dochtertje van 10 heet Yara kwam mijn man mee ik vond het eerst wat kort maar al snel daarna een prachtige lieve en toch krachtige naam en het past precies bij haar. Mijn tweede dochterje van 8 heet Limea vond ik heel mooi mijn man wilde heel graag Luna maar ik niet ik wilde Limea en zette door uiteindelijk ging hij overstag haha
  De derde dochter van 3 heet Jasmijn wilde ik graag eigenlijk wilde ik Roos maar dat vond hij echt niet leuk hij zag onze dochter zo niet voor zich met de naam Roos en toen ik met jasmijn kwam vond hij dat wel leuk gelukkig alleen wilde hij weer heel graag Luna voor hem stond dat al vast de naam Luna is toch is in zijn gedachte gebleven maar ik vond jasmijn leuker ik wilde een zachte naam en het liefst een bloeme naam jasmijn voelde voor mij heel goed want tijdens de zwangerschap was het heerlijk weer toen ze geboren werd ook en ik had echt dat lente gevoel erbij ze is op 24 maart geboren dus ja ik vond het top jasmijn en dat werd het hij accepteerde het ๐Ÿ™‚
  Ons zoontje van 21 maanden wordt 24 augustus 2 heet Wisem dat koos mijn man hij wilde dat heel graag en ik vind het een mooie gedachte dat zijn vader de naam voor hem koos
  Ik had zelf nick maar mijn man vind dat zo vaak voor komen en hij vond het niks voor een jongetje van hem.

 • Felicia

  Trouwens ons zoontje heeft ook een unisex naam het is een jongensnaam en wordt vaker aan jongetjes gegeven maar tegenwoordig worden ook meisjes zo genoemd een vrouw op het cb bureau vertelde dat ze het voor het eerst bij een meisje had gehoord mijn man vertelde haar gelijk dat het eigenlijk een jongensnaam is maar de laatste tijd ook aan meisjes gegeven wordt. Het is een buitenlands naam mijn man is van Arabische
  Afkomst. En mijn twee oudste dochters van 8 en 10 hebben 3 namen alleen ons derde dochtertje jasmijn 2 ze heet jasmijn Isabel en ons jongetje ook 2 zijn tweede naam is de naam van mijn man khalid
  Ik wilde onze kinderen meerdere namen geven voor mijn man hoefde dat eigenlijk niet maar gelukkig deed hij daar niet moeilijk over.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv