Vtech Magisch Koninkrijk Droomkasteel (en winactie!)
30 mei 2017 Mama Speelgoed 63

Vtech Magisch Koninkrijk Droomkasteel (en winactie!)

Gisteren werd mijn dochter twee jaar oud. Eerder schreef ik al een blog met de vraag of jullie misschien suggesties hadden voor een leuk cadeau. Wat heb ik daar leuke reacties op gekregen! Heel erg bedankt daarvoor. Vandaag laat ik het Vtech Magisch Koninkrijk Droomkasteel zien dat Sophia voor haar tweede verjaardag heeft gekregen en heb ik een toffe winactie voor jullie!

Magische eenhoorn

Mijn dochter is een echt meisje-meisje. Ze houdt van roze en en kan zich uren vermaken met haar pop. Toen Vincent en ik bij Vtech een cadeau voor haar verjaardag mochten uitzoeken kwamen wij dan ook al heel snel uit bij het Vtech Magisch Koninkrijk Droomkasteel. Sophia heeft al een aantal magische vriendjes waar zij heel graag mee speelt, en ook de magische eenhoorn is nog een steeds een dik favoriet hier in huis! Elke dag wordt er nog steeds met de eenhoorn gespeeld. En stiekem vind ik het zelf ook gewoon een fantastisch ding. Met de komst van het Magische Koninkrijk is de verzameling van mijn dochter bijna helemaal compleet!

Vtech Magisch Droomkasteel

In aankomende weekvlog (klik op de volgende link om mij te volgen op Youtube) kan je precies zien hoe Sophia reageerde toen zij haar cadeau in handen kreeg. Het kan natuurlijk niet anders dan dat zij gewoon heel enthousiast was. Dat roze en alle glitter en glamour van het kasteel is natuurlijk ook gewoon ontzettend tof. Wel moet ik eerlijk zeggen dat het kasteel enorm groot is (meer dan 1 meter groot en 65 cm hoog) en ik nog een geschikte plek moet vinden om het kasteel een vast plekje te geven. Wel een voordeel is dat het kasteel ingeklapt kan worden zodat het even aan de kant gezet kan worden en daarmee minder ruimte inneemt.

Vtech Magisch Kasteel

Vtech Pien

Magisch Koninkrijk Droomkasteel

Het Magisch Koninkrijk Droomkasteel zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier. Ik geniet er echt van wanneer Sophia met haar poppetjes en het kasteel zich super goed kan vermaken. Bij het kasteel zit één poppetje genaamd Pien. De overige poppetjes dienen bijgekocht te worden. Voor de verjaardag van Sophia vroegen wij dan ook aan vrienden en familie om de andere poppetjes. Het kasteel heeft 5 magic points waar de poppetjes opgezet kunnen worden. Er komen dan geluidjes, muziekjes en verhaaltjes tevoorschijn. Mijn dochter wordt er in ieder geval altijd onwijs enthousiast van

Ik ben heel erg blij met de keuze van dit cadeau voor Sophia. Alleen al haar enthousiasme vertelt mij dat wij een goede keuze hebben gemaakt. Wat is er nou fijner dan een kind dat zich goed kan vermaken en uren kan spelen?

Vtech Magische Koets

Win de Vtech Magische Koets

Om helemaal in de sferen van het magische droomkasteel te blijven mag ik een van jullie heel erg blij gaan maken met bovenstaande magische koets! Super leuk als je zelf al het droomkasteel hebt, maar ook onwijs leuk als speelgoed op zich!

Wat je moet doen om kans te maken is het volgende: volg mij op Facebook en like dit bericht. Laat op hetzelfde bericht achter dat je meedoet met de winactie en vertel voor wie je deze magische koets zou willen winnen. Voor een extra winkans, volg mij ook op Youtube.

De winactie loopt tot en met volgende week 6 juni 2017. Op woensdag 7 juni zal ik de winnaar bekend maken. Zorg dat je een geldig mailadres achter laat.

Ik ben benieuwd wat jullie van het kasteel én van de winactie vinden! Laat het mij weten in de reacties, ik lees het heel erg graag!

Reacties

 • Martina

  Heerlijk speelgoed van vtech!
  Onlangs geplaatst door Martina: 30 Mei 2015 – Vrienden, taart en Melle zijn birthday bash

 • Jacqueline van de Manakker

  Wow prachtig voor onze kleindochter Lenn, dat zou ze echt helemaal geweldig vinden

 • Paula

  Ik ben al hard aan het nadenken wat we Mare voor haar tweede verjaardag gaan geven! Zo’n groot kasteel is lastig op te bergen maar ze is ook dol op paarden dus dan is deze koets perfect!

 • Marloes

  Wat ontzettend leuk, zowel het kasteel als de koets! Onze oudste is nog steeds heel blij met de eenhoorn dus ik doe zeker mee met de winactie voor de koets 😊
  Onlangs geplaatst door Marloes: Kinderen en televisie

 • Anouk

  Wat gaaf dat je zo’n kasteel kreeg van Vtech! Hier 2 jongetjes dus geen interesse in de koets;)

 • Joyce

  Ahh wat een leuk speelgoed heeft vtech toch, wij hebben ook veel van hen voor de jongens 🙂
  Onlangs geplaatst door Joyce: Weekoverzicht week 21, 2017

 • Kim

  Super leuk! Ik zou de koets graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze is gek op alles wat roze is en met prinsessen te maken heeft en stiekem vind ik het zelf ook erg leuk 😬

 • Eline

  Wat leuk om te zien dat Sophia er zo blij mee is!! Jennifer heeft het VTech droomkasteel met Sinterklaas gekregen en speelt er nog dagelijks mee! Zo leuk speelgoed! Ze wordt over 2weken 2jaar en de koets zou dan ook een mooie aanvulling zijn op het kasteel!💕

 • Linda Raaijmakers

  Dit kasteel is echt prachtig! Ik zou het graag winnen voor ons nichtje Tess om haar dat te geven namens de goede Sint. Grappig detail is dat onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig zijn. Zo hebben ze straks allemaal iets prachtig om uit te pakken en om samen te spelen 🙂 ik volg je ook via youtube: lindaenbjorn

 • Caro

  Dat ziet er heel leuk uit. Mijn dochter zou het geweldig vinden!

 • Valerie

  Wat een gave winactie! Evy wordt over anderhalve week 3 en ze is stapelgek op prinsessen en kastelen. Het liefst zou ze in het sprookjesbos van de Efteling gaan wonen! Dit zou echt een fantastisch verjaardagscadeau zijn! Fingers crossed!

 • Xavera

  Superleuk! En heel leuk voor mijn dochtertje♡ ze is namelijk net zo gek op echte meisjes speelgoed en alles wat roze is! Ik doe mee!

 • Karin

  Ik weet zeker dat onze kleindochter er ook helemaal verliefd op zou zijn
  Zij is ook echt een meisje meisje
  Altijd druk met poppetjes en dieren dus maak onze prinses ook super blij met een kasteel💕💗💞

 • Marian B

  Dat kasteel is echt leuk voor een meisje, ik zal het onthouden voor mijn dochters verjaardag! De koets is ook leuk, helemaal als een soort voorafje 😉 Paarden vindt ze nu al erg leuk, dus dat komt wel goed!

 • Z. Kumru

  Wat een super actie!! Goed merk en zo te zien heeft een kind urenlang speelplezier ervan!! Ik doe graag mee

 • Anita H.

  Ik heb zelf wel wat met kastelen. Nee, hier wil ik niet mee gaan spelen. Maar wel gaaf om te hebben voor de nichtjes die regelmatig voorbijkomen, al dan niet om te logeren.

 • Nathalie Mulckhuijse Hoekema

  Het kasteel is erg leuk en hebben wij ook! Doe graag mee aan de winactie voor de koets.
  Onlangs geplaatst door Nathalie Mulckhuijse Hoekema: Inspiratie: een kijkje in de zomergarderobe van mijn peuter

 • Nicole Jansen Rave

  Leuk voor de dochtertjes van mijn vriendin. Ik heb zelf een zoontje (die dit stiekem ook wel leuk zou vinden haha) maar ik gun het Aimy en Lotte! ♡

 • Natas

  Wauw weer super leuke win actie!! Ik doe mee voor Sophie die bijna tijgert kan ze erachter aan tijgeren 😍 Zo lief

 • Luisa Hansen

  Ik doe graag mee voor mijn kleine, wat een leuke wagen! Altijd leuk, speelgoed dat je kan uitbreiden!

 • Brenda

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjr Lynn want wij zijn dol op het speelgoed van vtech. Degelijk speelgoed wat niet makkelijk kapot gaat helemaal top

 • Cindy Framke

  Wat leuk! Wij zijn gek op VTech, zulk leuk speelgoed. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje ❤

 • Rachel

  Vtech is voor kinderen geweldig, al vind ik de liedjes soms wat vervelend worden. Maar ach voor de kinderen heb je veel over. Mijn knul is meer van de auto’s (raakt in paniek als timo tankwagen niet te vinden is), dus deze winactie sla ik over. Al weet ik genoeg meisjes die er dol op zullen zijn
  Onlangs geplaatst door Rachel: Niet meer moe wakker worden

 • melissa

  Wat een vrolijke magische koets zeg; alleen de kleurtjes al. We hebben hier al meer van de Vrolijke Vriendjes van VTech: erg degelijk; vrolijk gekleurd; vrolijke muziekjes en zorgt voor veel fantasierijke spelletejes. ik doe graag mee! ik volg uiteraard via fb en youtube.

 • jacqueline

  Schitterend voor mijn allerliefste vriendinnetje Peach ze heeft pas een zusje gekregen dus verdiend zij ook een mooi cadeautje.

 • Helena

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje ze zou dit helemaal te gek vinden 🙂

 • sylvana van der pijl

  Oh zo schattig 😀
  Wat een leuke actie.
  En daarbij is vtech echt mn favoriete speelgoed merk. Duim duim duim.

 • Jan

  De prachtige koets !

 • Minke

  Super leuk voor Nola. Ik doe graag mee. Vtech heect zo veel leuk speelgoed. Luca speelt nog altijd graag met zijn toet toet auto’s.
  Onlangs geplaatst door Minke: Oh een koningskoppel, dan zijn jullie compleet!

 • wilmsen anita

  ik doe mee voor mijn kleindochter

 • elisabeth maria martina

  mijn kleindochter verwennen geweldig

 • Kim

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Veerle, ze loopt het liefste de hele dag in een prinsessenjurk. Ik denk dat ze dit helemaal geweldig gaat vinden!
  Ik volg je op youtube!!

  Groetjes Kim

 • Lisanne Boem

  Ik doe mee voor mijn lieve nichtje en stiekem omdat ik het zelf ook nog heel leuk vind om ermee te spelen tijdens het oppassen 😀

 • Duane van Thillo

  Als papa van 2 prinsesjes zou dit mooi verjaardagskado voor hun zijn.
  Ik doe mee

 • Joy

  Een prachtig verjaardagscadeautje!

 • Nancy van Heck

  Wat een mooie koets en fijn speelgoed ik loot graag mee.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, erg leuk 🙂
  Groetjes Anneliese

 • Patricia Aleven

  Wat een super leuke actie voor mijn jongste dochtertje doe graag mee voor haar. Ze heeft het kasteel en paard al en wat kleiner autootje van vrolijke vriendjes. En speelt er echt elke dag mee.
  Deze heeft ze nog niet leuk als we winnen.

 • Baton wendy

  Ik doe graag mee voor het kleintje van mijn broer om haar dit als verjaardag geschenk te geven

 • Linda Gerritsen

  Ik doe mee voor mij twee meiden. Mijn oudste dochter (2,5 jaar) heeft voor sinterklaas het kasteel gekregen. Ze speelt hier vaak mee. Haar jongere zusje vind het ook al erg leuk om mee te spelen.
  Deze koets zou een leuke aanvulling zijn!🍀🍀🍀

 • Denise hendrikse-groffen

  Ahh wat een geweldig speelgoed is dit! 😍😍 ik doe graag mee voor mijn kleine meisje Noa, die echt helemaal weg is van alles wat magisch is. Prinsessen, eenhoorns, toverstafjes etc. Hier zou ze echt uren mee kunnen spelen! ❤

 • Daan moerland

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie jonge dame 🎉🎉🎉 en wat leuk om te zien dat ze er zo leuk eme speelt! Dat zou mn eigen kleine meisje ook doen zeker te weten! Ze heeft allerlei speelgoed maar vtech is hier toch echt wat favoriet! Ik doe dus ook heelheel graag mee

 • Miranda wils

  Supersupersuperleuk daar zou mn meisje ook echt urennnnnn mee kunnen spelen

 • Sophia Grootjans

  Ik doe heel graag mee voor mijn meiden. De oudste zal hier urenlang plezier aan beleven. De jongste moet nog een paar jaartjes wachten 🙂

 • Sjoerd

  Gefeliciteerd nog met je meisje haar 2e verjaardag! 🎉 weer een hele mijlpaal he! Mijn meisjes zijn ook weg van prinsen en prinsessen en spelen erg graag met my little pony en vtech!
  Van het magisch koninkrijk hebben ze nog niks maar dit lijkt ze geweldig!! Ik doe heel graag mee aan deze leuke actie ☉🍀

 • Marian

  Ik doe mee voor oppaskindje Geertje van 4!

 • Marian

  Ik vind het een geweldige winactie met een prachtkasteel.

 • Marian

  O nee, een koets. Nou die is ook heel leuk!

 • Antonia

  Leuke actie Saskia!
  V-tech staat voor kwaliteit, helaas zit daar vaak ook een prijskaartje aan en is dat voor ons niet haalbaar.
  Daarom hou ik van deze winactie en hoop ik onze dochter alsnog uren speelplezier te kunnen geven op deze manier 🙂
  Succes met verloten!

 • Olja Rödel-Noordman

  Ons dametje word in september 3 jaar maar het is nooit te vroeg om een cadeau te scoren toch?
  En wat kan mooier zijn om een cadeau te winnen!
  De vraag is of ik het kan bewaren tot dan.. (ik denk het niet want ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen).
  En ons dametje milou heeft het ook wel verdient na alle ziekenhuisbezoekjes en onderzoeken de afgelopen tijd.

 • Jelmar

  Fan van al het Vtech speelgoed, dit is idd een droompaleisje :). Dat wordt uren speelplezier!

 • aileen

  Geweldige winactie dit! Dit zou super zijn voor mijn meisje haar derde verjaardag 🎂

 • Linda Smeets

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter! 🍰
  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Ze is dol op prinsessen, kasteeltjes en alles wat daarbij hoort. 😊

  Te gekke winactie!

 • Anton Hompe

  de koets lijkt me prachtig voor Esme mijn kleindochter uit lelystad het ziet er mooi uit en van een vertrouwd en degelijk merk. Ik doe mee en veel suc6 & winplezier allen.

 • Petra Leferink

  Vtech is fantastisch. Onze oudste had al veel en nu de jongste de toet toet en zoef zoef dieren. En natuurlijk vind ons prinsesje een koets wel leuk!!! Dus doe ik heel graag mee!!

 • Lieke van Veen

  Super leuke koets, maar ik gun het iemand anders om deze te winnen.

 • Cobi

  Wauw leuk voor m’n meisje

 • Kirsten

  Leuk! Ik zou deze koeta graag winnen voor… mijn jongste zoontje! Hij is gek op prinsessen en zou dit echt te gek vinden!

 • Petra de Mooij

  Oehhh wat gaaf zeg!! En niks is leuker als je ziet dat je kids het prachtig vinden. Ik doe dolgraag mee voor mn lieve dochterthe Lotus. Ze is 23 mei 3 jaar geworden.. dit zou ze echt zoooo gaaf vinden. We gaan duimen..

 • Joyce

  Ohh wat een leuke winactie! Mijn dochter is dol op paardjes en prinsessen dus dit zou een regelrechte hit zijn!

 • Anne-Marie

  Ik doe heel graag mee voor mijn aanstaande schoondochter hihi, ze is deze maand jarig en dit zou een super kado zijn!

 • Nicole

  Mijn dochtertje van bijna 3 is echt een prinsessen/kastelen/paardjes fan, denk dat ze de magische koets super leuk zou vinden. Doe graag mee voor Marley dus 🙂

 • Precilla den Daas

  hoera gefeliciteerd! Feline werd vorige week ook 2! Gek op vrolijke vriendjes en zoef zoef dieren. Dus ik denk dat ze hier heel heel
  Blij mee zou zijn <3

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.