Vtech Blub Blub Bad Bootje winnen!
22 jul 2016 Mama Speelgoed 95

Vtech Blub Blub Bad Bootje winnen!

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een leuke winactie op mijn blog! Zeker met het mooie warme weer van de laatste dagen is het natuurlijk wel heel erg leuk om iets weg te geven wat hierbij gebruikt kan worden! Deze leuke Vtech Blub Blub Bad Bootjes bijvoorbeeld zijn perfect om lekker mee te spelen in bad óf natuurlijk in het zwembad!

Vtech Blub Blub Bad

Ik heb twee van die leuke bootjes die ik aan twee van jullie, mijn lieve lezers, ga geven! In dit artikel zal ik je als eerste eens wat meer over deze leuke bootjes vertellen en tot slot vertel ik natuurlijk wat je kan doen om kans te maken op een van de twee bootjes!

Vtech Blub Blub Bad

Stijn Sleepboot

Een van de bootjes die je kan winnen is Stijn Sleepboot. Stijn zingt liedjes, kan rondgereden worden en blijft drijven in het water. Hiermee zal je kindje zeker weten heel veel plezier hebben in het water! En handig om te weten: het speelgoed gaat automatisch weer uit.

Vtech Blub Blub Bad Vtech Blub Blub Bad

Sem Speedboot

En dan hebben we natuurlijk ook nog Sam Speedboot. Ook Sam zorgt voor gegarandeerd plezier in bad of natuurlijk in het zwembadje. Sam beschikt, net als Stijn, over 10 melodietjes, 4 gezongen liedjes en vele grappige zinnetjes. Daarnaast stimuleren beide bootjes de zintuigelijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en het fantasierijk spelen.

Vtech Blub Blub Bad Bootje winnen!

Een van deze twee óntzettend leuke bootje kan je winnen! Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen! Let op: je kan mee doen voor één bootje, het is niet mogelijk om ze allebei te winnen.

Om mee te doen met de winactie mag je mij volgen op een kanaal naar keuze! Alles dat je volgt zorgt ervoor dat je één keer meedoet met de loting. Volg je mij bijvoorbeeld op twee kanalen, dan doe je twee keer mee. Bij drie kanalen drie keer, etcetera.

Youtube (+1)

Bloglovin (+1)

Facebook (+1)

Instagram (+1)

twitter (+1)

Laat hieronder in de comments achter waar jij mij volgt en welk bootje je graag zou willen winnen; that’s it!

De winactie loopt tot en met volgende week zondag 31 juli. De twee winnaars krijgen op 1 augustus van mij bericht.

Stijn Sleepboot en Sem Speedboot zijn beiden te koop bij Bol.com (klik op de links).

handtekening-saskia

Reacties

 • Eline

  Heel graag zou ik Sam speedboot willen winnen voor mijn zoontje Quinn!
  Ik volg je op Facebook, Instagram, bloglovin en YouTube

  • Ilona

   Zien er leuk uit! Ik volg je op fb en vind vooral Stijn de sleepboot erg leuk voor ons zoontje Twan

 • Sjcwillems

  Ik doe mee voor Stijn de sleepboot voor mijn zoontje Nils! Ik volg je op Facebook, instagram en twitter! Sanne

 • Lucie

  Ik zou mijn
  “stoombootje” Luuk graag Stijn Sleepboot als vriendje geven, voor leuke avonturen met zijn tweetjes!

 • Lucie

  O, en ik volg je met heel veel plezier op Bloglovin, Facebook en Twitter!

 • Sjcwillems

  Graag doe ik mee voor Stijn de sleepboot voor mijn zoontje Nils! Ik volg je met veel plezier op Facebook, instagram en twitter! Gr Sanne

 • Cindy Framke

  Superleuk voor mijn meisjes. Als we naar oma gaan zien ze ook altijd bootjes en begint ons jongste meisje al te roepen “boot boot”. Sam de speedboot zal ze erg leuk vinden. Ik volg je helaas alleen op facebook, maar ik waag toch een kansje 🙂

 • Gitte Brouwer

  Wat leuk! Ik wil wel graag stijn sleepboot winnen voor ons waterratje Levi! Hij vins toettoet helemaal geweldig dus dit zal ook zeker een schot in de roos zijn! Ik volg je op instagram, facebook en YouTube!

 • Réwana

  Op facebook;) en wij wagen graag een gokje op Stijn de sleepboot…daar gaat Lévi vast veel plezier van hebben;)))

 • sasja

  Leuk! Ik doe graag mee om kans te maken op Sam de speedboat, ons kleintje is gek van geluidjes, dus ik weet zeker dat hij deze helemaal geweldig zal vinden! Ik volg je op Facebook en Instagram. Fingers crossed!

 • Esther

  Leuk voor ons manneke! Die is Gek op water en boten

  Ik volg je op dit moment alleen op facebook,kijk ook wel op je YouTube pagina! Helaas daar nog geen lid!

 • Marijn

  Superleuk Saskia! Voor baby Stijn de sleepboot graag, dan heeft oma er ook een in huis! En anders is de speedboot voor vriendje Sem ook heel leuk! Ik volg je op facebook en inatagram! Liefs

 • Angelique Jenneskens

  Ik zou heel graag Sam Speedboot willen winnen voor mijn kleinzoon Jayden.
  Ik volg u op facebook twitter en instagram

 • Nadia

  Hoi!
  wat een grappige bootjes! Lijkt mij heel leuk voor wat meer waterpret. Beide bootjes zijn grappig, en als ik moet kiezen kies ik voor Stijn de sleepboot. Ik volg je op alle kanalen!

 • Anke

  Ow wij vinden Stijn wel erg stoer! We wagen graag een gokje! Ik volg je op Facebook (johanankejobcassaelmans ) op instagram, bloglovin en youtube (anke80) ..!

 • Berendina

  Stijn de sleepboot zou leuk zijn voor mijn kleinzoon. Ik volg je op Facebook

 • simpel, met een snufje liefde

  Wat een leuk bootje!

 • Kelly Aarts

  Ik denk dat mijn jongste dochter Stijn de Sleepboot het allerleukst zal vinden! Gaat bij haar zeker in de smaak vallen, want ze is ook helemaal gek van de ToetToet Auto’s. Kan ze ook lekker in bad verder spelen. Ik volg je via FB, (andere dingen heb ik niet), maar ga toch heel hard duimen met die ene kans!

 • Yvonne Goudzwaard

  Ik volgde je al op facebook, maar sinds vandaag ook op de andere kanalen. Het is altijd heerlijk om te lezen wat jij te vertellen hebt. Graag voor onze zoon Noah een van de twee bootjes ♡.

 • Manon van Leijenhorst

  Hoi Saskia,
  Graag zou ik sam de speedboot winnen (maar stijn de sleepboot is ook heel leuk).

  Ik volg je op alle 4 de kanalen
  Groetjes Manon van Leijenhorst -Hoogendoorn (nones1985) ivm verschillende gebruiksnamen.

 • Frans Jurriens

  Op Facebook volg ik je blogs al een tijdje 🙂
  En qua bootje hou ik van verassingen, 1 van de 2 is hoe dan ook leuk 😀

 • Josan

  Leuke bootjes Saskia! Ik ga denk ik vandaag ook even op zoek naar badspeeltjes.

 • Lidy

  Ik volg je helaas alleen op Facebook, maar doe ook graag mee voor onze dochters. Sam de speedboot zou goed in de smaak vallen!

 • Anna

  Ik volg je op instagram en Facebook! Ik wil heel graag zon leuk bootje winnen voor m’n lieve Roan. ❤️

 • Marjo

  Wat een leuke bootjes, welke dochterlief wint maakt niet uit ze zal ze allebei super vinden! Ik volg je op fb instagram en blloglovin.

 • Anna

  Och wat leuk! Ik ga voor Sem het speedbootje voor mijn lieve dochter.

  Ik volg jou op facebook: An Na

 • Lisanne

  Leuk! Ik waag een kansje. Jippe is dol op de Toet Toet auto’s van Vtech én op water dus deze vallen ook zeker in de smaak. Sam Speedboot past wel bij ‘m. 😉 Al is Stijn ook leuk natuurlijk!
  Ik volg je op alle kanalen!
  x

 • elisabeth maria martina

  kleindochter lise speelt heel erg graag in bad
  weet zeker dat ze hier heel erg veel plezier mee zou beleven
  #duimen

 • Wendy

  Keigaaf! Onze knul heeft al een stuk of 20 auto’s, vriendjes en dieren rondrijden/rondlopen maar nog niets rondvaren! Zou dius echt een leuke aanvulling zijn voor de collectie. Aangezien we niet op vakantie gaan zal hij zich vooral in de tuin (met lekker weer een badje) moeten vermaken dus als Stijn Sleepboot hem daarbij wil helpen, zou te gek zijn!
  FB (Wendy Joep) YouTube (WennieL) Instagram (we.jo.la)

 • Brannie

  Ik zag gisteren je filmpje op Facebook … De bootjes klonken zó leuk. Sowieso zijn al het speelgoed van VTech hier een hit dus de bootjes zullen ook goed in de smaak vallen. Ik vind het helemaal leuk dat ze ook kunnen varen… hoe leuk is dat in bad. Ik denk dat mijn dochter Sam super leuk gaat vinden .
  Ik volg je op alle kanalen behalve Twitter.

 • Anika

  Leuke actie weer! Ik ga voor Sam speedboot. Leuk voor mijn zoontjes!

 • Stefanie van Druenen

  Haai

  Ik wil graag mee doen voor Sam speedboot. Mijn zoontje van 1 vind sinds vakantie het bad eng. Afleiden met wat speelgoed helpt, dus misschien is dit een uitkomst
  Ik volg op fb instagram en YouTube

 • Jaccomijne Keyser

  Wat een leuke actie en gave bootjes!
  Ik volg je al een tijdje op YouTube en facebook.
  Altijd weer leuk om een kijkje te nemen in je leven.

 • Leonie van Mil

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op Instagram, Twitter, Facebook en Bloglovin’

  • Leonie van Mil

   Ik had nog niet mijn favoriet vermeld hahaha. Sem speedboot lijkt mij erg leuk

 • Bonita

  Ik doe graag mee voor Sam speedboot, die zou Liv vast geweldig vinden. Ik volg je op Twitter, instagram en Fb!

 • Miranda Sanders

  Wat een leuke bootjes! Hier thuis zijn ze al helemaal gek op de toet toet auto’s dus deze zullen ook wel in de smaak vallen. Sem speedboot zal hier hard door het bad varen! En volgens mij volg ik je op alle kanalen .

 • Rianne

  Wat een leuke winactie, wij doen mee!

  Ik volg je op instagram, maar ben een groot fan van bloglovin. Dus ga nu even je profiel afstruinen naar je blogs.. Genoeg te lezen zag ik al haha.

  Sterkte vandaag! Liefs Rianne

 • Nienke

  Leuk ik doe mee! Mijn dochtertje heeft laatst bij vrienden met een autootje van vtech gespeeld wat erg in de smaak viel, dus dan vind ze deze vast ook al leuk! Ik volg je op twitter, instagram en YouTube geloof ik! 🙂

 • Melissa Polfliet-de Jonge

  Waanzinnige give away. Daar doet deze mama heel erg graag aan mee. Voor onze kleine avonturier Liam. Die wel zo’n gave boot in zijn badje gebruiken kan. Papa werkt in de havens en met mooi weer gaan we altijd naar de dijk bootjes kijken hihi. Hoe onwijs leuk zou het zijn als hij zelf zo’n prachtig bootje heeft in zijn badje of zwembadje hihi. Kan hij gelijk mee op vakantie met ons. Wij zijn al blij als we een van deze 2 vrolijke bootjes mogen winnen. Maar als we een voorkeur mogen hebben dan is sam de speedboot toch wel heel erg vet! Ow ja en ik volg je al lang op alle kanalen hihi. Groetjes melissa en liam.

 • Danya

  Ik zou graag sleepboot Stijn winnen voor ons zoontje Mattijs! Hij is gek op alle bootjes. Ik volg je op Instagram, Facebook en youtube.

 • Maaike

  M’n zoontje is al helemaal gek van de toet toet auto’s en roept ook heel de dag naar elke auto toet toettt! Het liefst neemt hij z’n auto’s ook mee in bad om te spelen dus de max speedboot zal zeker in de smaak vallen! En nog meer badderplezier met de blub blub bad! Ik volg je op Facebook, instagram en twitter!

 • Ilona K

  Wat zijn ze leuk! Mijn zoontje (18mnd) vind ik bad gaan echt niet leuk, een zwembadje dus ook niet. Vorig jaar was dat anders. Hopelijk helpt zo’n bootje als leuke afleiding om bad weer leuk te maken (al is het maar acceptabel). Kan hij lekker spelen met zijn zus.
  Welke het is? Dat maakt ons niet uit, ze zijn vast allebei leuk.
  Ik volgde je al op FB (onder eigen naam), insta en twitter (onder puurik) en nu ook op Youtube.

 • Maud

  Ah leuk! Ons meisje is gek op speelgoed van Vtech en Sam Speedboot is heel leuk vermaak tijdens onze vakantie! Ik volg/like je op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin :-)!

 • Sabine

  Ik wil graag mijn dochter van 21 maanden Sem Speedboot winnen. Ze is gek op bootjes en op in bad gaan. Met dit lekkere weer kan Sem Speedboot misschien zelfs wel racen in ons zwembadje.

 • Tina

  wij volgen je op instagram,snapchat,you tube , en Facebook…..kei leuk voor ons kleinste moppie,om in de vakantie mee in t zwembad te spelen!!!

 • Astrid

  Wat een leuke winactie! Ik denk dat mijn zoontje deze boot erg leuk vindt. Ik heb geen voorkeur, vind ze allebei heel leuk. Ik volgde je al overal behalve op Twitter, maar daar ben ik je net gaan volgen 🙂

 • Sigrid

  Onze dochter zou Sam Speedboot geweldig vinden voor in haar zwembad op het balkon. Ze zou graag haar toet toet auto’s en zoef zoef dieren erin mee willen nemen
  maar die kunnen helaas nog niet zwemmen. Ik volg je op fb en instagram

 • Danielle

  Wat een leuke actie! Ik had vanochtend al gereageerd, maar zie mijn reactie niet terug, dus ik probeer het nog een keer 😉 Ik zou graag Sam de speedboot winnen voor ons zoontje Jesse. Ik volg je op Facebook, Bloglovin en Instagram 🙂

 • Ilse

  Leuke actie! Volg je nu op Facebook YouTube en Instagram! Nu duimen op zo’n bootje!! Zou zo welkom zijn hier. Xx ilse

 • Yvette

  Ik denk dat mijn jongens Sam de speedboot graag mee in bad willen nemen. Ik volg je op FB, instagram & bloglovin’!

 • Debora

  Ik volg jou op facebook, bloglovin en instagram en zou graag mee willen doen voor ons zoontje Rowan. Hij zal Sam speedboot geweldig vinden.
  Hij speelt nog niet zoveel in bad en dit zou dat zeker stimuleren 🙂

 • Romy

  Wat leuk! Ik volg je op Bloglovin en zou graag Stijn de sleepboot winnen.

 • karin

  ik volg je op alle kanalen

 • karin

  overigens geen voorkeur qua bootje

 • Judith

  Ik kies Stijn het sleepbootje voor mijn zoontje. Ik had vroeger een sleepbootje van Playskool in bad en daar heb ik uuuuuren mee gespeeld (helaas nergens meer te vinden)! Ik volg je al een tijdje op Instagram.

 • Ingrid Nienhuis

  Wij zouden heel graag Sam speedboot willen winnen voor ons kleine waterratje. Ze is gek op water en op de toet toet auto’s van haar broer. Wij volgen je op twitter, Instagram, Facebook en Bloglovin

  • Ingrid Nienhuis

   Sem de speedboot, bedoel ik 😉

 • Lieke

  Wat een leuke winactie saskia!
  Ik zou graag mee doen om een van deze twee bootjes te winnen.
  Ik volg je al een tijdje op alle kanalen.

 • Rachel

  Wat heb je een leuke pagina. Hier terecht gekomen via de deel en win actie voor deze super leuke bootjes!
  Mijn zoontje (2) is gek op boten. Hij is bijna jarig, en hoe mooi zou het zijn om dit leuke bootje op je verjaardag te krijgen?! Lekker samen met de boot in bad, zwemmen en racen. Wij duimen!

 • liesbeth

  Leuk! Sem speedboot, ik ben fan! Ik volg je op facebook

 • sanne

  Hey !!
  Ik zou supergraag Sam de speedboot winnen voor mijn klein ventje !! Hij is al superfan van de toettoet auto’s en de zoefzoef dieren dus het zou leuk zijn om zijn collecrie te kunnen uitbreiden naar bad !! (Want soms denkt hij dat de andere ook voor in het water zijn waardoor er al een aantal gesneuveld zijn)
  En ik volg je met veel plezier oo facebook en instagram !!
  Xx

 • Wendy

  Leuke actie. Ik doe graag mee voor sam speedboot. Denk dat m’n zoontje dit echt geweldig zou vinden! Ik volg je op fb en ig.

 • Elke

  Leuk! Ik doe mee hoor. Ik volg je op instagram, Facebook en bloglovin 🙂

 • Doenja

  Ik doe ook heel graag mee voor mijn dochtertje Sarah van 9 maanden. Wij gaan binnenkort verhuizen naar een huis met een heus bad, dus dan zou Stijn helemaal geweldig zijn!
  Ik volg je op bloglovin, instagram en Facebook 🙂

 • Natasja

  Hoi, wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mn zoontje Dyon.
  Hij is gek op badderen en zwemmen en daar hoort natuurlijk een stoere (Sem de speed) boot bij.
  Ik volg je via Facebook.

 • Natasja Smit

  Hoi, wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mn zoontje Dyon.
  Hij is gek op badderen en zwemmen en daar hoort natuurlijk een stoere Sem de speedboot bij.
  Ik volg je via Facebook.

 • Denise

  Zo 3 keer is scheepsrecht toch? Hihi
  Voor de 3e keer een reactie! Nu zonder smileys Haha
  Wij willen heeeel graag mee loten voor Stijn de sleepboot! Onze Daley z’n opa is kapitein op een sleepboot! Dus hoe leuk is dat?
  Ik volg je trouwens vanaf vannacht op elk kanaal!

  groeties,
  Denise

  • Saskia Hardeman

   Hahaha, jeej het is gelukt 🙂

   • Denise

    Haha en en dan nog zon 5 keer een smiley moeten weg halen Haha jeetje! Wat is dat een automatisme bij mij zeg! Merk dat nu pas!

 • Mèlanie

  Jaaaaaaa wat een super leuke actie, en zoals ik gisteren al zei doe ik heel graag mee.. En zou ik heel graag zo’n leuk bootje voor Liam willen winnen. Ik volg je op Facebook, Instagram en Bloglovin…

 • Stephanie hanenberg

  Wat een leuke actie! Wij volgen je via instagram (uitdelendoejezo), Twitter en YouTube. We maken graag kans op stijn de sleepboot.

 • Esther Potters

  Ik doe graag mee voor Stijn de sleepboot.
  Ik volg je nu ook op Twitter:)
  @es2511

 • Diana Jansen

  wauw wat een super leuke winactie van Twinkelbella ! Ik doe heel graag mee voor de VTech Baby Blub Blub Bad Sem Sleepboot echt super gaaf !
  ik volg je op Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100011726255199
  bloglovin https://www.bloglovin.com/people/dianajansen-5742825
  you-tube Diana jansen
  instagram https://www.instagram.com/dianajansen1979/
  twitter https://twitter.com/janusjansen1969

 • Jacqueline

  Zo leuk voor de kleine Matthijs.

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Leuke winactie! Lijkt me leuk voor onze jongens, vooral voor Ian en Marc. Ik zou voor Sem gaan, maar ze zijn beide echt leuk! Ik volg je op al je genoemde kanalen! Succes met het uitzoeken van de winnaars!

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, erg leuk voor in bad.

  Ik volg je op verschillende kanalen.

  Groetjes Anneliese

 • melissa

  Supergaaf en leuk voor de kids. Ik doe graag mee voor de speedboot. Ik volg via alle kanalen m.u.v. twitter want dat heb ik niet. Fijne dag! Liefs Melissa

 • Lisanne Boem

  Ik doe graag mee voor Sem Speedboot, want wat is hij leuk!

  Ik volg je op Facebook 🙂

 • Lisanne Boem

  Ik doe heel graag mee voor Sem Speedboot, want wat is hij leuk!

  Ik volg je op Facebook.

 • chen

  Leuk voor mijn neefje, zal hij heel veel pret mee hebben tijdens zijn dagelijkse bad! (geloved en geliked)

 • Lise

  Leuke actie! Ik speel graag mee voor Sem de Speedboot.
  Ik volg je op facebook en op instagram (lisewilwinnen)

 • Rose

  SEM de speedboot!!! Ziet er zo lief uit he…

 • Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

  Facebook!

  En Sem Speedboot is leuk voor ons neefje Sam… Dan plak ik gewoon een A over de E en voila….een superleuk verjaardagscadeautje van zijn tante….

 • petra

  facebook en twitter…complimente hoor

 • Alicia Hofman-Voshol

  Ik doe graag mee voor mijn meiden! Volg je op alle kanalen!

 • Marit

  wat een leuke bootjes!!
  We zitten hier nogal in een drukke tijd..eind van de week verhuizen we naar een tijdelijk appartement en over een week of 8 verhuizen we naar ons nieuwe huis!! We hebben een mooie tuin bij ons nieuwe huis dus dit zal goed van pas komen in het zwembadje!! Daarbij hebben we in het tijdelijke appartement en in het nieuwe huis een bad!’hoe leuk zal een van deze bootjes dan zijn!!
  Ik heb alleen maar fb en daar volg ik je al!!

 • Melanie kooistra

  Wauw heel graag, maakt niet uit welke. Beide zoontjes zijn gek op de toet toet auto’s, dus deze zouden ze ook geweldig vinden.
  Ik volg je op instagram, facebook, bloglovin.

 • Melanie

  Ik volg je op Facebook en instagram!

  Zou graag Stijn Sleepboot willen winnen voor mijn zoontje, mede ook omdat zijn oom Stijn heet, dat vind ik wel grappig! 🙂

 • lisette

  Ik volg je op al je kanalen, behalve twitter 🙂
  Ik zou heel graag Sem Speedboot willen winnen voor mijn zoontje.
  Ik ga heel hard duimen !

 • Roos Wiss

  Stijn Sleepboot

 • Kim

  Super leuk! Mijn kleine man is dol op badderen en samen met Sam Speedboot zou het nog gezelliger worden!
  Ik volg je op YouTube, Facebook, Instagram & BlogLovin.

 • Sylvia Vd Bogaard

  Ik volg je op Facebook !
  Ik zou graag Sem Speedboot voor m’n zoontje willen winnen !!

 • Tessa

  Wat een leukerds! Ik ga voor Stijn. Ik volg je op fb (met mijn blogpagina), twitter, instagram en bloglovin 🙂

 • Iris

  Hi Saskia,
  Wat ontzettend leuk deze winactie!
  Ik doe graag mee voor Stijn!
  Ik zou dit leuke bootje aan mij neefje en tevens oppaskindje willen geven. Hij is 3 jaar en dol op boten! Ik vind onze band ook enorm leuk! Altijd als hij me ziet een glimlach die me laat smelten!
  En ik volg je overal behalve op Facebook!
  Saskia, ga zo door met je blog! Hij is super leuk!
  Liefs, Iris

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.