Vlog: Shoplog Action en Verslapen!
11 nov 2017 Lifestyle 1

Vlog: Shoplog Action en Verslapen!

Hoi! Elke zaterdag kan je op mijn blog weer een nieuwe vlog verwachten. Dit keer een vlog met een gouden randje. Ik werd namelijk zomaar verrast met bloemen in mijn tuin (en had het zelf bijna niet gezien). En had gewoon een hele fijne dag met Sophia die zo blij was en natuurlijk met Senna Ook deel ik in deze vlog een shoplog met spullen die ik bij de Action kocht!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Cora van der Bijl

    Super leuk weer en ik ga zeker die rol kopen bij de Action dat zou me kleinzoon gaaf vinden

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv