Vlog: Inkopen voor de Feestdagen
2 dec 2017 Lifestyle 1

Vlog: Inkopen voor de Feestdagen

Weer een nieuwe vlog staat er voor jullie online. Afgelopen woensdag nam ik de camera weer een dag mee. Wat betreft deze vlog heb ik een kleine mededeling voor de mama’s, lees hiervoor even verder. 

Ik kreeg na plaatsing van de vlog namelijk een aantal berichtjes met de vraag waarom ik niet inhoudelijk in ga op de inkopen voor de feestdagen. Dit wilde ik doen alleen heb ik op het laatste moment niet gedaan omdat ik weet dat er kleine kindjes meekijken met mijn vlogs. Volgende keer laat ik het allemaal weer zien!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Nancy

    Ik vind klassieke muziek een heel goed idee. Bij ons stuiteren ze vanaf het sinterklaas journaal begonnen is. Dit jaar geen huis van sinterklaas bezocht maar de echte pakjesboot 12 lag bij ons in de haven. Dat vonden wij als papa en mama heel leuk maar de kinderen nog leuker. Sinterklaas zat in zijn werkkamer keuken pieten waten bezig en testpiet deelde allemaal chocolade letters uit. Gisteravond het laatste schoentje gezet zodat we dat al kunnen afsluiten. Maandag is mijn zoon jarig dan is het ook uitdelen op school. Bewust kies ik er dan voor om niks met het thema sinterklaas te doen. Dit moet zijn eigen feest worden. Vanavond gaan we ninja turtle cup cake maken. Dinsdag komt sinterklaas op school mijn dochter heeft dan surprise in de klas. Die hebben we al een week klaar staan zodat daar ook de rust over is. Mijn zoon krijgt sinterklaas in de klas. Dinsdagavond om 18,00 komt sinterklaas bij ons thuis een bezoek brengen. Lekker op tijd want de volgende dag moeten ze op de gewonen tijd naar school. Ik probeer zoveel mogelijk in stukjes te doen alles op zijn tijd en stuk voor stuk. Maar het blijft spannend natuurlijk👍

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv