Villages Nature® Paris: Uitgebreid verslag van ons bezoek!
12 apr 2018 Mama Travel 3

Villages Nature® Paris: Uitgebreid verslag van ons bezoek!

Inmiddels is het al een aantal weken terug dat wij een bezoek mochten brengen aan Villages Nature® Paris. Wat kreeg ik veel berichten en vragen of ik hier nog wat uitgebreider over zou willen schrijven. Zo te lezen waren jullie net als ik heel erg nieuwsgierig naar dit park! En ik kan het al vast vertellen: het is nog mooier dan wij hadden gedacht!

Op de vraag of ik met mijn gezin een bezoek wilde brengen aan dit gloednieuwe park kon ik natuurlijk niet anders dan volop ja zeggen! Want wat is er nou leuker dan een weekend weg gaan met je eigen gezin! En dan ook nog eens zo’n prachtig park te mogen bezoeken.

Autoreis naar Parijs

Met de kindjes in de auto vertrokken wij naar Parijs. En dat vond ik wel even spannend hoor, zo’n lange reis maken met van die kleine kindjes. Het ging redelijk, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd haha. Lang leve de tablet ;). Bij aankomst ging alles super snel en makkelijk. Niets is namelijk zo vervelend dan wanneer je na een lange reis ook nog eens heel lang zou moeten wachten. Gelukkig was dit niet het geval, lag alles voor ons klaar, en konden wij zo naar ons appartement.

Om alles nog beter in beeld te brengen heb ik alles gefilmd voor in een vlog. Daar kan je ons appartement zien, maar ook waar wij hebben gedineerd en een stuk van het park. Nog niet gezien? Via volgende link kan je de vlog bekijken: Villages Nature® Paris.

Appartement Villages Nature® Paris

Om nog even in het kort onze appartement te beschrijven (beelden kan je in de vlog zien): wij hadden een goedverzorgd en mooi appartement. Schoon en netjes. Daarnaast waren er twee verschillende slaapkamers, een aparte bad, douche, toilet, een woonkamer en een ruim balkon. Ook was er natuurlijk een keuken met afwasmachine. Oh en niet onbelangrijk: de woonkamer als ook de slaapkamer hadden een tv (wat heerlijk is als de kinderen vroeg wakker zijn haha!)

Voor onze reis mochten wij aangeven welke workshops wij wilden volgen. Het park heeft verschillende workshops gericht op verschillende leeftijden. In Villages Nature® Paris zijn er vijf werelden te weten: Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade. In elk van hen worden er activiteiten en workshops aangeboden. Om meer te ontdekken over deze werelden kan ik je zeker aanraden om volgende link te bekijken: Werelden Villages Nature® Paris.

Brood Bakken in de BelleVie Farm

Helaas hadden wij niet genoeg tijd om alle werelden te bezoeken maar hebben wij er wel een aantal bezocht waaronder uiteraard de Aqualagon (zwembad) en de BelleVie Farm. In de BelleVie Farm hebben Vincent en ik samen met de kinderen een brood workshop gevolgd. En wat was dit ontzettend leuk! De kindjes kregen uitleg over waar graan vandaan komt en hoe dit verwerkt wordt. Echt heel leerzaam. Ook mochten ze zelf meel maken en broodjes bakken. Deze workshop is echt een aanrader om te volgen! (zeker ook met kleine kinderen).

Onze ervaring in Villages Nature® Paris

Op een vrijdag kwamen wij in het park aan, en die maandag erop vertrokken wij weer naar huis. Oh en wat was het heerlijk! Wij hebben echt ontzettend genoten van dit weekend weg. Het park Villages Nature® Paris is echt perfect om met kinderen op stap te gaan. Er is gewoon zo ontzettend veel te doen! Volgens mij kan je gemakkelijk een week (of langer) verblijven op het park zonder verveling. Wat ik zelf ontzettend fijn vind is dat alles gericht is op zowel jong als op oud. Echt op gezinnen dus! Ik vond het ook zo gezellig om al die gezinnetjes te zien wandelen met allemaal blije snoetjes van kinderen

Als ik aan mijn kinderen vraag wat zij het leukste vonden dan is dit toch wel het zwembad! En ik denk dat dit ook wel voor heel veel kinderen zal gelden. Er zijn zo veel glijbanen en er is zo veel te beleven dat je hier heel gemakkelijk een hele dag kan doorbrengen. Echt fantastisch leuk.

Jullie snappen het wel: voor ons was het een onvergetelijk weekend weg. De kinderen hebben het er nog steeds over en ik weet zeker dat dit voor hen (vooral voor de oudste) een hele mooie herinnering zal zijn! Bedankt Villages Nature® Paris voor jullie gastvrijheid! Voor meer informatie bezoek de website van Center Parcs.

Mochten jullie nog vragen hebben, dan lees  ik dit natuurlijk heel graag terug in de comments!

Kennen jullie dit park al?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv