Veel liefs uit Zwitserland <3
12 mrt 2018 Persoonlijk Travel 4

Veel liefs uit Zwitserland

Hoi! Even geen weekoverzicht deze maandag maar even een berichtje vanuit Zwitserland! Vincent en ik zijn, net als vorig jaar, hier om een berg te beklimmen. Wederom vond ik het echt vreselijk om de kinderen achter te moeten laten, maar als het goed is zijn we voordat we het weten weer thuis. 

Naar de bergen

Zoals ik wel vaker heb verteld is Vincent meer van de bergen en ik meer van de zon ūüôā Toch vind ik Zwitserland wel een heel mooi land en het ook wel echt heel mooi om in de bergen te zijn. Zo anders, rustig, mooi en stil dan bij ons thuis in Nederland. Gewoon eigenlijk even helemaal niks anders dan alleen maar sneeuw. Hoeft verder nergens aan te denken en kan gewoon alle zorgen even los laten. En dat is eigenlijk gewoon heel fijn.

Ammertenspitz

Nu jullie dit lezen loop ik ergens in de sneeuw en gaan we de Ammertenspitz (2.613 mtr) beklimmen. Ik ben super benieuwd hoe het zal gaan en of we de top gaan halen. Hoe dan ook, ik ben altijd blij als we gewoon weer lekker terug beneden zijn en als we weer naar huis kunnen. Begrijp me niet verkeerd, ik snap dat het luxe is om zo tussendoor even op vakantie te gaan, alleen ik mis de kindjes vreselijk. Toen ik naar Gambia ging had ik hier veel minder moeite mee omdat de kinderen bij hun vader bleven. Nu moet ik toch de zorg voor de kinderen min of meer geheel uit handen geven, en dat vind ik gewoon niet makkelijk. Laten we eerlijk zijn: tenslotte ben ik degene die bijna altijd bij de kinderen is, en dat is nu gewoon even schakelen.

Volgende week maken we het trouwens weer helemaal goed met de kinderen want we zijn uitgenodigd door Village Nature in Parijs om langs te komen. En daar plakken we natuurlijk een bezoekje aan Disneyland Paris aan vast

Mocht je wel nieuwsgierig zijn hoe onze afgelopen week min of meer is geweest, ik vlogde een dag en die kan je via deze link bekijken! Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Ben jij weleens in Zwitserland geweest?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv