VLOG: ALLES GING MIS!
10 mrt 2018 Mama 6

VLOG: ALLES GING MIS!

Oh, van die dagen die al niet goed beginnen en die lijken even helemaal mis te gaan. Toevllig vlogde ik van de week zo’n dag. Uiteindelijk kwam alles wel weer goed gelukkig en gingen we naar de kinderboerderij en hadden we een fijne dag. 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Cora van der Bijl

  Jeetje wat mag jij leuke dingen ontvangen super zeg vooral de schoenen en de kleertjes zo gaaf

 • Sophie

  Je weet dat witte bolletjes niet vegan zijn? Er zit melk in. 😉

  Verder zijn dingen als kaas, melk en mayonaise ook prima te vervangen, er zijn hele goede neppers. Evenals vlees trouwens. Soms even wat proberen want niet alles is even goed of gezond (dus niet na 1x proberen afhaken) maar je hoeft echt je vleessmaak niet te missen als je wilt minderen of stoppen met vlees en andere dierlijke producten. Zoek vooral online als je het in de winkel niet kunt vinden. En als Vincent echt vegan wil gaan eten zul je toch ook wat meer op ingrediëntenlijsten moeten gaan letten (zie die witte bolletjes), want met name melk wordt overal ingestopt, ook als je het niet verwacht.

  • Saskia Hardeman

   Hoi Sophie, Thanks voor je reactie. Die bolletjes waren ook niet voor Vincent maar voor mij en de kids 🙂 Het is hem op een keer na wel gelukt om helemaal vegan te eten. Hij is hier ook veel meer mee bezig dan ik. Weet je heel toevallig ook een alternatief voor jus? Liefs Saskia

   • Sophie

    Hoi Saskia,
    Kijk eens op vmarkt.nl of veggiedeli.nl. Daar staan iig een hoop smaakmakers en sausbinders op. Ik eet zelf nooit jus eigenlijk dus geen idee hoe of wat, maar als je niets op een van die sites kunt vinden wat je aanstaat kun je vast wel een receptje googlen. 🙂
    Wat leuk trouwens dat Vincent er zo mee bezig is, ik hoop dat ie jullie ook nog aansteekt. 😉 Voor inspiratie is Forks over Knives misschien nog wat voor hem (docu over gezondheidsvoordelen, en kookboeken met tips voor een makkelijke overgang), en het kookboek The Happy Herbivore gebruik ik ook veel voor inspiratie.

 • Inger

  Ik vind t wel grappig dat je je meteen verontschuldigt voor het “alleen douchen”. Alsof je iets vreselijks deed😉 onze jongste nu 3 staat ook regelmatig alleen in de douche hoor.. nou ja meestal gaat hij zelf al zitten om te spelen en ik ga dan ook wel was opruimen oid en ondertussen hoor ik hem wel. Wij hebben geen bad dus dan denk ik kan toch prima 😊

 • Anneleen

  Weer een gezellige vlog! 🙂 En wat heb je super leuke spulletjes mogen ontvangen! X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv