Vakantie: Wat neem ik mee? (kleding)
15 jun 2016 Lifestyle 10

Vakantie: Wat neem ik mee? (kleding)

Wij gaan op vakantie en ik laat zien wat ik allemaal met mij mee neem! Ik vind het altijd leuk om bij anderen te bekijken wat zij zoal meenemen op vakantie en daarom besloot ik om dit ook eens op te nemen.

Wij gaan binnenkort naar Malta voor een week. Het valt mij echt mee hoeveel ik uiteindelijk eigenlijk gepakt heb. Veelal zijn het jurkjes die ik mee neem, maar goed dit kan je dus allemaal bekijken in de video! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te bekijken. Zo ja, duimpjes omhoog 🙂

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal. Zo blijf je áltijd als eerste op de hoogte van al mijn video’s. Mocht je suggesties hebben voor een video ben ik natuurlijk heel benieuwd, dit mag je achter laten in de comments!

Heel erg bedankt voor het kijken en veel liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Tamara TS

  Het Steps-jurkje is inderdaad geweldig! Ik sleep al een hele koffer mee als ik een nachtje in Rotterdam blijf. 😉

 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke kleding neem je mee. Ik neem altijd veel te veel mee.

 • Ineke

  Oooh wat leuke kleedjes! Hier neem ik vaak teveel schoenen mee :’)

 • Hanna

  Ik neem vaak te veel schoenen mee op vakantie, al wissel ik toch nog wel regelmatig af. Als ik m’n grote reis ga maken zal dat even wennen zijn en moet ik het echt met het minimale doen. Fijne vakantie Saskia!

 • MetMirjam

  Leuke kleding neem je mee! Ik hou ook altijd wel van basics, ze zijn ook altijd zo handig te combineren!

 • Iris

  Inpakken voor een zonnige bestemming is mijn favoriet, aangezien ik dan niet zo snel in een ruimtecrisis terecht kom (ik neem toch altijd te veel mee). O ja, in je bio aan de rechterkant staat nog niet dat Sophia inmiddels al 1 is 😉

 • Jodi - liefthuis

  Oow heerlijk zo lekker inpakken. Dat is al een deel voorpret

 • Martina

  Dat jurkje van de steps ziet er tof uit! Ik ga ook binnenkort tassen pakken, heerlijk die vakantiestemming! Fijne vakantie!

 • Lin

  Heerlijk op vakantie! En leuk filmpje weer! Xx

 • anneleen

  Leuk om te zien wat jij meeneemt, Saskia! Dat medicijnendoosje van de Action is een goede tip! 🙂 Veel plezier op reis !

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.