WINNEN: UNBOXING THE BODY SHOP GIFT SETS 2018
25 okt 2018 Beauty 30

WINNEN: UNBOXING THE BODY SHOP GIFT SETS 2018

Vorige week werd ik verrast met een fantastisch leuk pakket met allemaal Gift Sets van The Body Shop. Ik werd zo enthousiast dat ik stopte met uitpakken en deze video voor jullie ben gaan opnemen. Ook heb ik een toffe winactie voor jullie!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn videoโ€™s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Suzanne

  Wat een geweldige actie! Zou dolgraag meedoen voor de bodybutters, zo benieuwd naar de nieuwe geuren!

 • Yvette

  Wat ben je toch een lieverd om te delen!!!
  Ik ben dol op bodycreme! Ik zou daarom graag het sterren setje willen winnen โค๏ธ! Heerlijk alles even proberen ๐ŸŽ„!

  Nu maar duimen duimen duimen!!

  Liefs Yvette

 • Kim

  Oehh zou die vlinder wel heel gaaf vinden. De manier waarop jij het verteld maakt het al super leuk

 • Joyce

  Ik zou heel graag de bodybutters willen winnen. Vooral die peppermint lijkt me echt heerlijk

 • Ling

  Leuke video en ik zou nu meteen naar the Body shop willen rennen.

 • Irene Niec

  Dat zijn allemaal,heerlijke spulletjes , ik hou ervan

 • Samantha

  Ik ben zo benieuwd naar de geuren van de bodybutters dus die lijken me heerlijk om te winnen๐Ÿ˜

 • Linda

  Heel leuk zoโ€™n video tussendoor! Vooral omdat het over zoโ€™n leuk product gaat en daarnaast een goed product is doordat ze zo aan de natuur denken. Ik doe graag mee voor de body butter!๐Ÿ€

 • Meike

  Ik kijk heel graag naar je video’s! Je verteld altijd zo leuk over alles!
  Ik zou graag de vlinder willen hebben!๐Ÿฆ‹
  Ik ben benieuwd naar je volgende video!๐Ÿ™„

 • Lisette Kleiweg

  Je enthiousiasme maakt het al heel leuk, en de zalige producten maken het nog beter ! De bodybutters zijn mijn favoriet, heerlijk, ik ben heel benieuwd hoe ze ruiken ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜

 • Anna

  Ik zou graag de bodybutters willen winnen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ heerlijk

  Facebook: An Na

 • Puck

  Win graag iets ik heb geen voorkeur!!!

  Vet gave video! Aanstekelijk!!!!!โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 • Sabrina

  Wat een gaaf pakket, kon het bijna hier ruiken ๐Ÿ˜‰๐Ÿ“๐Ÿ’๐Ÿญ
  Ik doe heel graag mee voor de 3 bodybutters!
  Wat lief dat je tussen door zo’n leuke giveaway doet โค

 • Marian B

  Leuke video, ik zou ook zo enthousiast zijn met zo’n pakket! De mini body butters daar ben ik wel nieuwsgierig naar, ik doe daarom graag mee.

 • Marina Korink

  Die vlinder vind ik gaaf!!!.Ik maak graag een kans ๐Ÿ€

 • Hanka

  Ik vind het lief van je,dat je iets weggeeft,
  Ik heb geen voorkeur voor iets,ik zou het weer weggeven,aan iemand die het niet breed heeft.

 • Adriana de Ruiter

  Verzoeken voor nieuwe video’s: shoplogs (ik ben gรฉk op je Actionshoplogs!), unboxings want deze video vind ik ook รฉcht leuk om te kijken, kookvideos met realtime recepten voor een gezin, kletsvideos met je kindjes of misschien eens een challenge?

  Ga je op je blog ook aandacht besteden aan de week v/d pleegzorg?

 • Anita te Gussinklo

  Mmm, ik houd van The Body Shop.
  Ik doe graag mee voor de cadeauverpakking van The body butters.

 • elisabeth maria martina

  wat een heerlijke verwennerij, maak mij maar blij

 • Sabine

  Deze mama van een dochter van 2.5 wil heel graag de body butters willen winnen.. Het komt nooit in mij op om zoiets lekkers voor mezelf te kopen.. Hoe leuk zou het zijn om ook heerlijk samen met mijn dochter te gaan smeren..en dan die traditie er in te houden:)

 • Linda Raaijmakers

  Ik ga voor de driehoek ๐Ÿ˜€ Zo leuk zeg en wat ben je toch een schat ๐Ÿ˜€ Trouwens de video is zo leuk, ik word alleen al enthousiast van jouw enthousiasme haha.

 • yasmin

  Toffe video en wat een gave producten weer. Hoog tijd om binnenkort weer een te gaan snuffelen bij de Bodyshop. Ik doe graag mee met de winactie voor de lipbutters. Omdat ik niet zonder lipbutter kan en ik mijn net nieuwe lipbutter van The Body Shop ben kwijt geraakt :(.

 • Sherry

  Leuke video. Je hebt een prettige stem om naar te luisteren, dat kan ik helaas niet over iedere youtuber zeggen. Sommige presenteren gigantisch slecht dan heb ik geen zin meer om naar ze te luisteren. Wat leuk om te horen dat de bodyshop duurzaam is. De body butter lijkt me geweldig.

 • Natasia Derycker

  Aaah die mini body butters ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ die wil ik wel winnen!

 • Karlijn

  Heerlijk producten van de bodyshop. Ik doe graag mee voor mij en mijn dochtertje (bijna 4) en we laten ons verrassen.
  Ze vindt het heerlijk om te douchen of om in badje te gaan. We hebben alleen een douche, dus zolang het past gaat ze nog in haar babybadje ๐Ÿ˜

 • Anneleen

  Heel leuke video! Ik word ook hรฉรฉl enthousiast! ๐Ÿ™‚ Ik doe heel graag mee met deze winactie! Heb geen voorkeur, alle producten lijken me heerlijk! X

 • Inge Suys

  Doe heeeel graag mee, Twinkelbella โญ๏ธ

  Dit knutselwerkje maakte ik voor de prachtige mini bodybutters! Ik wil ermee aantonen dat wij inderdaad heel erg begaan zijn met de natuur รจn vegan zijn (al is dat niet altijd eenvoudig ๐Ÿค”). The Body Shop werkt gegarandeerd cruelty-free dus hey: daarvoor doen we het, toch?! Mijn popje legt het even uit ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜โคต๏ธ

  (Ik post foto in reacties FB)

  Mijn popje lijkt soms erg op mij:
  dieren maken haar zo blij ๐Ÿฎ
  Ze houdt enorm van de natuur,
  groenten kweken, lekker puur ๐ŸŒฑ
  We waren veggie, wilden meer,
  dus โ€˜t is tijd dat โ€˜k nog wat leer ๐Ÿฎ
  Ik voel in me veel vragen rijzen
  over de vegan levenswijze: ๐ŸŒฑ
  wat is veilig, wat is slecht,
  zijn alle merken wel oprecht? ๐Ÿฎ
  Met deze mooie beauty-set
  wordt dit euvel rechtgezet ๐ŸŒฑ!
  #duurzaam #groen #natuur #lovemyplanet

 • Inge Suys

  โญ๏ธDoe heeeel graag mee, Twinkelbella โญ๏ธ
  Dit knutselwerkje maakte ik voor de prachtige mini bodybutters! Ik wil ermee aantonen dat wij inderdaad heel erg begaan zijn met de natuur รจn vegan zijn (al is dat niet altijd eenvoudig ๐Ÿค”). The Body Shop werkt gegarandeerd cruelty-free dus hey: daarvoor doen we het, toch?! Mijn popje legt het even uit ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜โคต๏ธ

  (Ik post foto in reacties FB)

  Mijn popje lijkt soms erg op mij:
  dieren maken haar zo blij ๐Ÿฎ
  Ze houdt enorm van de natuur,
  groenten kweken, lekker puur ๐ŸŒฑ
  We waren veggie, wilden meer,
  dus โ€˜t is tijd dat โ€˜k nog wat leer ๐Ÿฎ
  Ik voel in me veel vragen rijzen
  over de vegan levenswijze: ๐ŸŒฑ
  wat is veilig, wat is slecht,
  zijn alle merken wel oprecht? ๐Ÿฎ
  Met deze mooie beauty-set
  wordt dit euvel rechtgezet ๐ŸŒฑ!
  #duurzaam #groen #natuur #lovemyplanet

 • Julia van empel-stamate

  Ik doe graag mee voor bodybutters

 • Caroline

  Hi Saskia,
  Sinds een paar weken volg ik je blog en vlog. En vind dat je het echt supergoed doet! Vindt de unboxing vlogs en en de kledings vlogs ook erg leuk, zo doe ik weer leuke ideeen op. Je zou mij heel blij maken met de bodybutters! Afgelopen weekend had ik mezelf verwend met een leuk setje van de bodyshop, maar helaas ben ik het tasje in een restaurant vergeten en toen we gingen vragen of ze wat gevonden hadden was dat niet het geval helaas…

  Veel succes met de komende vlogs en blogs, hopelijk heb je nu een beetje een balans gevonden en kom je ook aan je eigen rust en aan je mooie gezin toe.

  Veel groeten van Caroline

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.