The world of Scentchips
4 dec 2013 Lifestyle 17

The world of Scentchips

Onlangs werd ik verrast met een ontzettend leuk pakketje vol met heerlijke scentchips. Wat was ik hier nieuwsgierig naar en wat heeft het mij verrast want wat een ontzettend heerlijke geuren! Vandaag vertel ik je heel graag meer over The world of Scentchips! Lees je mee?

Dol ben ik op geuren in mijn huis. Vooral nu de dagen weer korter zijn en het zo snel donker is. Zelf vind ik het ook heerlijk als mijn huis lekker ruikt! Toen ik het pakketje met scentchips binnenkreeg kwamen de heerlijke geuren mij al tegemoet en kon ik niet wachten om mijn eerste scentchips te branden!

scentchips geuren

Scentchips worden al geproduceerd sinds 1979 in Amerika. Sinds 2011 zijn Scentchips ook volop verkrijgbaar in Europa. En met succes! Inmiddels zijn Scentchips verkrijgbaar in meer dan zeventug verschillende geuren. De slogan van Scentchips : “stel je eigen geur samen”. Dit is nou net wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze kleurrijke leuk uitziende Scentchips. Je kan voor een enkele geur kiezen om te branden, maar je kan ook verschillende geuren bij elkaar doen en zo je eigen geur creëren! Hoe leuk is dat!

scentchips

Scentchips zijn te koop bij verschillende tuincentra en woondecoratiewinkels. Het leuke is dat je zelf een maat doosje (s,m,l,xl) kan uitkiezen en deze kan vullen met de geuren die jij lekker vindt! Er zijn zo veel heerlijke geuren dat er voor ieder wat wils bijzit.

Scent Recipes

Bij de aankoop van Scentchips krijg je een erg leuk boekjes met ScentRecipes. In dit boekje staan alle geuren die Scentchips heeft. Daarnaast staan er in dit boekje ook veel leuke voorbeelden hoe je je eigen blend kan maken! Zo kan je elke geur bij elk moment creëren.

Scentchips
Scentrecipes

Conclusie Scentchips

Ja, ik ben helemaal fan. De diversiteit aan geuren de, mogelijkheid om je eigen blend te maken en de ontzettend leuke kleurtjes maken deze Scentchips voor mij onmisbaar! De geuren blijven bij mij in huis heel goed hangen. Vaak zet ik het brandertje aan na het eten. Voordat ik ga slapen blaas ik het brandertje uit. De volgende dag ruik ik de geuren nog heel duidelijk! Scentchips heeft een brandtijd van ongeveer een uur per Scentchip. Je hebt minimaal drie Scentchips nodig om een lekkere geur te kunnen creëren, samen dus drie uur brandtijd. Je kan er ook voor kiezen om meerdere Scentchips in je brandertje te doen.

Scentchips brander

Kijk voor meer informatie op de website van Scentchips.

Ken jij scentchips al?

 

Reacties

 • laura

  Ik ben gek op geurtjes voor in de oliebrander. Scentchips heb ik nog nooit gehad maar ik ben er nu extra benieuwd naar!

 • WeHeartFit

  Ik heb ze ook een aantal keer gekocht maar ik wist niet dat er ook echt “receptjes” zijn voor het mixen van de geuren, erg leuk bedacht maar mijn favo blijven de waxtarts van Yankee Candle!

 • linda

  Persoonlijk ken ik ze nog niet maar ben er wel heel erg benieuwd naar geworden nu ik er steeds vaker over lees 🙂
  Ik ben fan van geurkaarsen, alleen blijven ze niet allemaal even lang hangen qua geur.
  Deze ga ik zeker onthouden en misschien wel op mijn kerst wishlist zetten 😉

 • Marloes

  Ik kende het al en ben er ook helemaal gek op! Ruiken zó lekker!

 • Suzanne

  Ik heb er ook eens naar staan kijken, maar heb gewoon liever de geur al kant en klaar en word een dure hobby dat ze per chip maar 1 uur ruiken 🙂 Ik ben dan ook nogal fan van de wax melts vam pure soap :p

 • Kimberly

  Ik ben zo benieuwd naar deze leuke blaadjes hihi! 😀

 • Eline

  Ik heb er ook laatst een paar gekocht, zo yummm!

 • Iris - The Beauty Magazine

  Heerlijk! Ik ken ze en ik ben er ook weg van! Ze zijn heerlijk in de wintermaanden om helemaal tot rust te komen!

 • Luuke

  Ik dacht altijd dat dat zeepjes waren als ik ze zag liggen, ik en mijn zusje ruiken daar altijd aan als we ze tegen komen. Misschien toch maar eens wat meenemen!

 • Nicky

  Ik kende deze nog niet maar ben nu wel benieuwd geworden.

 • Lidewij

  Wat een leuk idee dat je alles kunt mixen met elkaar! Ik wil ook snel eens scentchips gaan proberen, want het lijkt me echt heerlijk!

 • Mirjam - Jewelyz

  Ah ik heb ook dezelfde brander van Scentchips, en deze geurtjes zijn zo lekker! 🙂

 • Lies

  Ik heb zelf nog nooit Scentchips gehad, maar ze lijken mij wel erg lekker ruiken. Ik vind het ook zo leuk dat ze kan mengen met elkaar waardoor je gelijk weer nieuwe geuren hebt.

 • Maaike

  Ik zie deze zo vaak voorbij komen, ik moet ze toch echt maar eens gaan proberen!!
  X

 • Lisa's Beautybabbels

  Ziet er zo leuk uit!

 • Katrien

  Ik had ze al in de Essenza gezien maar wist niet dat je ze kon combineren, super leuk!

 • Dorien

  Ik brand wel soms waxtaartjes maar ik had nog niet van dit specifieke merk gehoord, ziet er leuk uit!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.