SHOPLOG: Fashion Unboxing en Try On!
1 nov 2018 Fashion Lifestyle 3

SHOPLOG: Fashion Unboxing en Try On!

Hoi! Wederom een extra video voor jullie! Ik ontving een aantal pakketjes met kleding en laat jullie graag zien wat ik allemaal nieuw heb! Het is zó leuk! Ook heb ik een kortingscode voor jullie! Kijk je weer gezellig mee?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • MarjonS

  Leuk, gisteravond gekeken. De oker gele oversized trui is zo mooi! En de witte trui staat je ook prachtig.

 • Anneleen

  Die gele trui staat je echt heel erg goed! Ziet er heerlijk warm uit! X

 • Natascha

  Wat een super leuke shoplog Saskia! Ik vind je kleding namelijk echt ALLEMAAL leuk haha. Die gele trui is absoluut mijn favoriet, ik zit er over na te denken om ‘m zelf ook te bestellen. Al vind ik dat jurkje ook heel mooi, die achterkant maakt ‘m heel bijzonder en de voorkant is toch basic en kan ik daardoor heel goed naar kantoor dragen.
  Onlangs geplaatst door Natascha: Liefde voor mooie tassen | Zou jij investeren in een designertas?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.