SCHOONMAAK ROUTINE van de WOONKAMER
13 feb 2019 Lifestyle Mama 4

SCHOONMAAK ROUTINE van de WOONKAMER

Ik deel de schoonmaakroutine van onze woonkamer. Een keer in de week doe ik deze heel uitgebreid en ik laat zien hoe ik dit doe. Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vinden en of je vaker schoonmaak video’s zou willen zien. Kijk je mee?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Naomi

  Jij gaat grondig te werk! Bij mij komt de bank bijna nooit van z’n plaats….
  En ik zie weer het voordeel van mijn kleine huis. Ik kan binnen anderhalf uur het hele huis doen. Heerlijk, want poetsen is niet mijn hobby!
  Onlangs geplaatst door Naomi: De regeltjes

  • Saskia

   Haha oh echt? Ik probeer toch wel bijna altijd even de bank weg te halen. Heb zo’n hekel aan al die zooi eronder haha. Liefs

 • Rory

  Ik vind het verschrikkelijk om te doen. Met name omdat ik zo weinig tijd heb wil ik die het liefste besteden aan dat wat ik het meest belangrijk vind (schrijven, sporten). Natuurlijk hoort het er wel bij. Ineens komt het ook bij mij naar boven en dan moet alles tegelijk. Dat werkt niet helemaal, want einde van de dag zit ik dan ineens met allemaal half opgeruimde dingen. Die bank weghalen heb ik onlangs ook gedaan. En jeetje, dat had ik vaker mogen doen.
  Onlangs geplaatst door Rory: Ik ben een handdoekjes legger, omdat het leven maakbaar is

 • Hilde

  Ik ben denk ik ook wel een uurtje bezig per week, maar ik heb een vloerkleed en vensterbanken wat iets meer tijd vergt. Grappig je keuken beneden, dat heb ik nog nooit bij een huis gezien!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv